• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir meçhule döndü benim hayatım:(

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
bir derdim var bölümüne sorunumu yazmıştım avukat olan arkadaşlar lütfen yardım edin bana belkı bişi veremem size ama biraz aydınlatırsanız duamı alırsınız çok zor durumdayım sorunumu burdan okuyabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/230660-bir-mechule-dondu-benim-hayatim.html

kardeşim 18 yaşında o lanet olası kızda 18 tehdit ediyolar şikayet ederim diye kızın rızası ile olmuş bişi şikayet olursa kardeşimin başına ne gelir lütfen yardım edin

pardon arkadaşlar bişi daha eklemek istiyorum bizim ev dört katlı 3 amcam babam ve babaaneme kalma dedemden ama dedemin daha verasetilanı yayınlanmadı yanı hala bina dedemin üstüne babam noterde bana kalan hak eşimindir diye bi yazı verse hükmü olur mu?

gerçekten çok zor bir durum, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer, sorularının cevabı ise;
ilişkinin kızın rızası ile olduğu mahkemede ispatlanırsa kardeşine birşey olmaz, kız 18 yaşında diyorsun ama reşit sayılması için yaşı tam doldurmuş yani 19'undan gün almaya başlamış olması lazım , eğer tam doldurmadıysa kızın rızası ile dahi olsa durum güçleşir
diğer soruna gelince dedenin verast ilamı tapuya sunulmamış olsa dahi babanın bu yerde doğmuş bir hakkı var, tapuya kayıtlı taşınmazlarda ise doğmuş bir hakkın devredilebilmesi için işlemin mutlaka tapuda yapılması gerekir, noter kağıdı yeterli değildir.

Back
X