bir mesaj bile atmıyor

askıda sevgıyıde bılıoruz artık cocukta degılız...seven ınsanın bılıoruz asık olanı..aklını celmek degıl ama ..
okudum heps bahane bencee..uzaklastırıo umursamıoda hıbısekılde.bence ustnede gıtme bırak kendı halıne..

kızlar pazartesi günü buluştuk güzel vakit geçirdik ama bir takım ayrılmaya benzer kararlar aldık..
benle mesajlaştığında konuştuğunda derslerine odaklanamıyormuş 4 senenin konusunu yetiştirmeye çalışıyormuş kafam çok dolu oluyor akşam kendimi yatağa zor atıyorum dedi
bir aydır msne giremiyodu zaten maçları bile izleyemediğini söyledi.
matematikten özel ders alıyodu bide fizikten de almaya başlıcakmış
beni çok seviyomuş..
okul başlayınca arada bi görüşürüz diyo (sınıflar karşı karşıya..)
ayrılmak istemiyormuş ama yarı ayrı olcaz diyo..
annesi dershaneden gelince telefonunu alıyormuş ertesi gün dershaneye giderken veriyormuş telefonunu.

öf ben zaten tahmin etmiştim bunların olcağını.
okul açılana kadar mesajlaşmayalım o zaman dedim tamam dedi.
zaten benim de haftaya dershanem başlıyo
pazartesi günü çok güzel geçti ama çok eğlendik sarıldı elimi tuttu seni seviyorum ben ama hedeflerim de var benim ne olur anla dedi.
ben onu anlıyorum ama o beni anlamıyo sanırım. zaten buluşmada her dediğine tamam olur dedim

öyle işte kızlar

ben ondan 1 yaş küçüğüm o 12. sınıfa gidiyor ben 11
sınava hazırlanmaya henüz başlamadım sanırım bu yüzden onu anlayamıyorum

Sen neden çalışmıyorsun ki bu kadar üstüne düştün onun. Seninde geleceğin var elbetteki kendi geleceğine odaklanacak anneside haklı belki ilerde sen olmayacaksın ama o onun çocuğu bir iş mesleki sahibi olmak için bu sınavı kazanması değil en iyi şekilde kazanması gerekir. Ekmek aslanın ağzında değil midesinde nice üniversite mezunları iş bulamıyor bunlar hayatın gerçekleri. İlerde bu gerçeklerle karşılaştığında yok mesaj atmadı ilgilenmedi sorunun ne kadar küçük görünecek. O yüzden ilerde yaşayabileceğin sıkıntıları düşünerekten bir an önce sınava hazırlanmaya başla, hazırlanan insana da engel olma. Kendi geleceğinizi kurtarın sonra aşk varsa zaten devam eder. İş güç yokken ne kadar aşk olsada tükenip gider. Ayrıca 11. sınıf çalışmaya başlamak için geç bile kalmaya başlamışsın diyeyim hemen zihnini derslerine ver. İleride mutlu olmak istiyorsanız.

evet arkadaşlara katılıyorum 5 sene sonra ondan eser bile kalmıcak inan aklına bile gelmicek şu günlerini değerlendir çalış oku başka kimseden fayda yok...

cnm bende senınle aynı durumdaydım.. hatta bız aynı dersanede olduğumuz halde görüşemiorduk bile.. msj atmıodu aramıodu.. neymiş efenim vakıt yokmus anca yetıstırıomus konularını falan fılan bende iice üstüne gidiodum ınsan 2 dk sınıda mı ayıramaz fln dıe.. sora sınavdan sora görüşelim fln dedi ayrılık gıbı bişi oldu.. cocuk haklıydı aslında 3.girişiydi öss ye.. ama napim yinede azıcık zamanı olduğunu dusunuodum ben.. neyse sınava kadar bunu aramadım sormadm.. zaten sınava son 1 ay kala böle davranmaya baslamıstı.. kazandı o.. o yıl benım ılk gırısımdı kazanmdm malesef.. ( iikide kazanamamısım :)) ) ondn sora ki yıl onun bana yasattıklarının aynını yasattım.. tabı o unıversıtelı vaktı bol.. bende vaktım yok ders çalışıorm fln dıodum :D:D ohh ii yapıodum :D neyse kazandım bende aynı üniyi yanına gittimde rahatladık bitti bu tartısmalar fln :D sımdı 7/24 beraberız :D:D

Bende dershaneye gidiyorum bir sürü işim oluyor sevgilim de üni dersleri çok zor ama vize zamanı bile benle buluşmaya gelir senin sevgilin atmak istemıyor.

Bu çocuk, ilgisizliğe dem vurmuş canım.

Benimki de böyle oluyordu. Dünyanın en meşgul, işi gücü başından aşkın adamı ya ... Hep derim, wcye vakti varsa 3-4 msj atmaya da vakti vardır. Ayrıca sen onun sevgilisiysen, hayatındaysan onun. Sana hayatındaymışsın gibi davranmak zorunda ! Resti çek gerekirse, hayatında bana yer yoksa ayakta gidip rezil olmaya gerek yok, ben bu otobüsten inerim arkadaş de! =))

Not: Ben niye renkli yazıp , smile kullanamıyorum bilen var mı?

canım yasadıklarına uzuldum sen sevgınden yapmıssın bunların hepsını fakat ben sana soylıyeyım sımdı ol aılenın guznde takıntılı saplantılı bır sevgılıye donusmussun bı arkadasım vardı aklıma onun yasadıkları geldı bı kızda boyle davranmıs ona sonra cocugun mıdesı bulanmıstı resmen kızdan onu sımdı sakın arama sevgınden oralara geldıgını bılır anlar aramazsan senın saplantılı degılde ona cok deger verdıgını ve bu ılıskıyı kurtarmak ıcın cabaladıgını dusunebılır o yuzden kendını zamana bırakacaksın zaten baska alternatıfın yok butun yolları denemıssın .:44:bu zaman ıcınde donerse doner zaten donmezsede sen bı zaman sonra untuursun cunku hıcbırsey sonsuza kadar surmuyo emın ol canın yana yana ogreneceksın ve bı bakmıssınkı artık dusunmek canını yakmıyo olcak.bırazcık sabır canım hemen gecmıo bole seylerın uzuntusu..allah sabır versın..

canım yasadıklarına uzuldum sen sevgınden yapmıssın bunların hepsını fakat ben sana soylıyeyım sımdı ol aılenın guznde takıntılı saplantılı bır sevgılıye donusmussun bı arkadasım vardı aklıma onun yasadıkları geldı bı kızda boyle davranmıs ona sonra cocugun mıdesı bulanmıstı resmen kızdan onu sımdı sakın arama sevgınden oralara geldıgını bılır anlar aramazsan senın saplantılı degılde ona cok deger verdıgını ve bu ılıskıyı kurtarmak ıcın cabaladıgını dusunebılır o yuzden kendını zamana bırakacaksın zaten baska alternatıfın yok butun yolları denemıssın .:44:bu zaman ıcınde donerse doner zaten donmezsede sen bı zaman sonra untuursun cunku hıcbırsey sonsuza kadar surmuyo emın ol canın yana yana ogreneceksın ve bı bakmıssınkı artık dusunmek canını yakmıyo olcak.bırazcık sabır canım hemen gecmıo bole seylerın uzuntusu..allah sabır versın..

kafam o kadar dalgınkı yorumu yanlıs yere yazdıgımı yenı farkettım sorry:)

Bu çocuk, ilgisizliğe dem vurmuş canım.

Benimki de böyle oluyordu. Dünyanın en meşgul, işi gücü başından aşkın adamı ya ... Hep derim, wcye vakti varsa 3-4 msj atmaya da vakti vardır. Ayrıca sen onun sevgilisiysen, hayatındaysan onun. Sana hayatındaymışsın gibi davranmak zorunda ! Resti çek gerekirse, hayatında bana yer yoksa ayakta gidip rezil olmaya gerek yok, ben bu otobüsten inerim arkadaş de! =))

Not: Ben niye renkli yazıp , smile kullanamıyorum bilen var mı?

bi ayrıldık canım moralim de gayet iyi arkadaşlarım sağolsun desteği elden bırakmıyorlar
valla canım bilmiyorum ki bende

salla gitsin yaa :6: lisedekiler unutulup gidiliyor. çok çok nadirdir yani lisede başlayıp ilişkisi üniv. de devam edip evlenen.
Lisede derslere odaklanmak en iyisi:34:

Back
X