- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Bu nasil bir bedduadir. Sonra giderken esine soyledigi o soz.... Sen kotu olunca bir yerine kina mi yakacakmis? Yine o uzulecek... bu nasil cocukca bir davranis. Koskocaman kadin. Akliselim davranmasi gerekirken cocuk gibi beddua etmis. Insan her daim mutlu olamaz. Madem misafir gibi agirlanmak istiyor, gelirken telefon etsin musait misin diye sorsun? Insan derdini anneyle paylasmayacak da kiminle paylasacak. 7 kat el gibi davranmis. Esinizin yaninda sizi kucuk dusurmus. Ondan sonra esinizin size saygi duymasini mi bekleyecek? Ortaligi yikip dokmus. Ilk adimi da atmayi gururuna yediremiyor. Sen evlatsin ya senin arayip ozur dilemeni alttan alnani beklerken aramayinca beddua etmis. Merak etme babalarin bedduasi tutarmis ama annelerinki tutmaz derler, sütü korur derler. Hem zaten haksiz beddua, tutmaz ki.
Biz zaten hiç anne kız olamadık, bu saatten sonra da çok zor olmamız.
Beni üzen nokta ise o zaten eşimin yanında küçük düşmek.
Ben alttan aldıkça eşim her şeyi duymasın dedikçe o her şeye şahit oldu. En çokta benim küçük düşürülmeme.
Hiç bir olgunluğu, fedakarlığı yok bu saatten sonra olmasın da zaten istemiyorum.
Benim annem olgun bir kadın hiç olmadı hep ben onu alttan aldım ama artık bitti.