Yanma kasinti vs yok amaÜmidinizi kırmak istemem sarı akıntı enfeksiyonda olabilir . İnşallah hamileliktir
Canım hamilelikte akıntı beyaz oluyor. Bazen fazla bazen hiç gelmiyor.Sarı akıntı hamileliğin belirtisi deil maalesef eğer şüphelennyorsanız adette geçti diyorsunuz O zaman evde test yapın garantileyim sonuca göre de kan veririsiniz. İnşAllah iyi haberler alırsınızzArkadaslar benim amhim 0.38 tup bebege baslanacak adetlerim hep düzenlidir. Sadece gecen ay normalde 7 gun suren adetim 10 gun sürdü strestemdir diye dusundum bu ay adetim 5 gun gecikti. Ara ara adet olacakmisim gibi sanci olup geciyor fakat sari bir akintim var ilk defa oldu bir mucize olup hamile olma sansim olabilirmi
Ağrı herşey de olabilir canım adet ağrısı olabilir iğneden dolayı da olabilir. Siz adet geçmesini bekleyip test yapın.önceki yaptığınız test çok.erkrnMerhabalar..Ben 16.11.2019 tarihinde catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra ilişki yaşandı..bugün ignemin 16.günü 3 gün once idrar testi yaptım fakat çıkmadı..Adetime 2 gün var ve cok fazla adet olacakmısım gibi sancim var..Sizce ağrılarımin sebebi nedir tutma ihtimali var mi lütfen yardımcı olur musunuz??
Canım enfeksiyondan olabilir. Benim de vardı adet oldum. Sarı akıntı gebelik belirtisi değil. İnşallah hamilesindirArkadaslar benim amhim 0.38 tup bebege baslanacak adetlerim hep düzenlidir. Sadece gecen ay normalde 7 gun suren adetim 10 gun sürdü strestemdir diye dusundum bu ay adetim 5 gun gecikti. Ara ara adet olacakmisim gibi sanci olup geciyor fakat sari bir akintim var ilk defa oldu bir mucize olup hamile olma sansim olabilirmi
Ayy ins mucize olur benim durumda biri icinBenim de akıntım sarıydı ilk başlarda gerçi hala açık sarı. Bence bir test yapın ben de 16. Günü öğrenmiştim
İnşllah olur canım akıntı tek başına illa bir belirti değil ama buju da unutmaAyy ins mucize olur benim durumda biri icin
Evet biliyorum. Tskr ederim cvp icinİnşllah olur canım akıntı tek başına illa bir belirti değil ama buju da unutma
Ağrı herşey de olabilir canım adet ağrısı olabilir iğneden dolayı da olabilir. Siz adet geçmesini bekleyip test yapın.önceki yaptığınız test çok.erkrn
Ben de beklemediğim anda öğrenmiştim. Rabbim size de nasip eder inşallahEvet biliyorum. Tskr ederim cvp icin
Amin ins benim yumurta rezervim bitme asamasinda hatta direk tup bebege bile baslayamayacagim prp yapilacak. Adet olmayi bekliyrum ama 5 gunde gecti acaba menepozami giriyorum diyede korkuyorum Allahtan umit kesilmez acaba olabilirmi diyede hevesleniyorumBen de beklemediğim anda öğrenmiştim. Rabbim size de nasip eder inşallah
Ahh inanin artik esime al demeye cekiniyorum hemen alir ama isteyince o da umitleniyor sonrasi hayal kirikligiAdet olmayip sari akintimin oldugu hicbir ay hamile degildim.
Hamile oldugum ay su gibi beyaz seffaf akıntim vardi.
Ha imkansizmi tabiki degil sonuçta gecikmişşiniz test yapsaniz ?
Tesekkur ederim ins surekli sari degil bazende beyaz bi akinti kafam karisiti gercektenCanım hamilelikte akıntı beyaz oluyor. Bazen fazla bazen hiç gelmiyor.Sarı akıntı hamileliğin belirtisi deil maalesef eğer şüphelennyorsanız adette geçti diyorsunuz O zaman evde test yapın garantileyim sonuca göre de kan veririsiniz. İnşAllah iyi haberler alırsınızz
Canım qynısını yaşadım eğer kokusuzsa hamilesindir emin ol bende de öyle olmustu cnm hadi hayırlsıArkadaslar benim amhim 0.38 tup bebege baslanacak adetlerim hep düzenlidir. Sadece gecen ay normalde 7 gun suren adetim 10 gun sürdü strestemdir diye dusundum bu ay adetim 5 gun gecikti. Ara ara adet olacakmisim gibi sanci olup geciyor fakat sari bir akintim var ilk defa oldu bir mucize olup hamile olma sansim olabilirmi
Ahh inanin artik esime al demeye cekiniyorum hemen alir ama isteyince o da umitleniyor sonrasi hayal kirikligi
Ayyy insCanım qynısını yaşadım eğer kokusuzsa hamilesindir emin ol bende de öyle olmustu cnm hadi hayırlsı
Amin isteyen herkese insO halde siz alin bende son zamanlarda artik esime aldirmiyor kendim aliyordum. Hatta bezen almiyordum bile zaten adet oluyordum... çok zor surecler allah yardim etsin. Rabbim en kisa zamanda yasatsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?