- 6 Şubat 2020
- 181
- 70
- 18
- 31
- Konu Sahibi mucizebebek
-
Pcosta yanıltabiliyor ☹6ay çok erken endişelenmen için. 1 yıl dolmadan doktorlar tedavi, araştırma önermiyor zaten. Ovülasyon testi denedin mi hiç? En azından gününü kaçırıp kaçırmadığını bilirsin
Üzülmeyin stress iyi değil,Allah inşallah nasip etsin iyi Düşünün 6 ay daha erkenselam arkadaşlar 6 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama sonuç yok gerçekten kiminle konuşacağımı bilmiyorum, paranoyak oldum iyice duphaston kullanıyorum doktor hem adet düzeni için verdi hemde gebelik için pco var
ilaç biteli 2. gündeyim ama adet olacak gibi hissediyorum dün gece kasıklarım yanmaya başladı dedim ki bu ay da olmadı galiba çok üzgünüm
böyle olan arkadaşlar var mı biraz konuşmak istiyorum, gerçekten çok üzgünüm
ben genelde 2,- 3, günü oluyorum ama artık olmak istemiyorum bebeğim olsunMerhaba gebelik için değil ama adet olmadığım için kullanmıştım duphastonu yanılmıyorsam bittikten sonra 8. gün olmuştum. Sürekli adet olacak gibiydim. Ama hamileleik ve adet belirtileri çok benzer oluyormuş.
ovulasyon testi hakkında çok bilgim yok hatta bu sitede duydum ilk defa herşeyi bildiğimi sanırdım6ay çok erken endişelenmen için. 1 yıl dolmadan doktorlar tedavi, araştırma önermiyor zaten. Ovülasyon testi denedin mi hiç? En azından gününü kaçırıp kaçırmadığını bilirsin
evet bakıldığında öyle diyorum bende çok erkenmiş gibi geliyor ama o 6 ay hiç geçmedi doktor da zaten bir yıla kadar normal deneyelim dedi artık ilaçtan mı olmuyor diye düşünüyorum bırakmayı istiyorum bırakmalıyım sizce ?Üzülmeyin stress iyi değil,Allah inşallah nasip etsin iyi Düşünün 6 ay daha erken
zaten pcos beni mahvetti duphastonla birleşince de hamilelik belirtileri çok yaşadım aslında ama olmadı şimdi de yine olmadı galiba karnımda sızlama şeklinde var normalde sızlama olmazdı ağrı olurdu ama özellikle sağ tarafım çok sıcak ve sızı var bunu bile gebelikte böyle oluyor mu acaba diye araştırır oldumPcosta yanıltabiliyor ☹
Bende yok. 1. Yıl olmayıncs klomen tedavisi aldım. Beni de o mahvetti. Yaşatmadığı belirti kalmadı. Öncesinde meğer çok rahatmışım.zaten pcos beni mahvetti duphastonla birleşince de hamilelik belirtileri çok yaşadım aslında ama olmadı şimdi de yine olmadı galiba karnımda sızlama şeklinde var normalde sızlama olmazdı ağrı olurdu ama özellikle sağ tarafım çok sıcak ve sızı var bunu bile gebelikte böyle oluyor mu acaba diye araştırır oldum
en kısa sürede o yaşadığımız belirtiler gerçek olur inşallah.Bende yok. 1. Yıl olmayıncs klomen tedavisi aldım. Beni de o mahvetti. Yaşatmadığı belirti kalmadı. Öncesinde meğer çok rahatmışım.
Telefondaki uygulamalar standart olduğu için yani matamatiksel hesapladığı için yanılma payı var. İstersen bi kaç ay dene. Ben de bu ay ilk kez denedim.önemli günleri değerlendirdim. Eğer bu ay da olmazsa bi sorun olduğunu kabullencem artıkovulasyon testi hakkında çok bilgim yok hatta bu sitede duydum ilk defa herşeyi bildiğimi sanırdımtelefondaki uygulamadan takip ediyorum her ay olmuş gibi geliyor ama sonra yine ben yasta
Bazı özel hastanelerde baslayabiliyo doktorlar ama genelde 1 yıldan önce başlanmıyo 30 yas altında olunca. Ben de 11.ay baslamıstım sanırım. 4 ay klomen kullandım 2 ayında çatlatma iğnesi oldum. Ilaçlar hormon dolu ozellille iğne vurulduğum aylarda yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı.en kısa sürede o yaşadığımız belirtiler gerçek olur inşallah.
klomen e 1 yıl olmadan başlanabiliyor mu ?
biraz daha açıklık getirir misin canım neler yaşadığına ?
keşke olsa ya ilk 2 ay çok stresliydim ama şimdi o kadar değilim aslında ama olmuyor işteBazı özel hastanelerde baslayabiliyo doktorlar ama genelde 1 yıldan önce başlanmıyo 30 yas altında olunca. Ben de 11.ay baslamıstım sanırım. 4 ay klomen kullandım 2 ayında çatlatma iğnesi oldum. Ilaçlar hormon dolu ozellille iğne vurulduğum aylarda yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı.Bu tedavi beni tamamen strese soktu. Asla acele etmemeye çalış bekleyebildiğin kadar bekle stresini sıfırlamaya calış. Çünkü stresi yenersen problemler bile oksa kafandan attığında geliyor bebe.
ben kafa olarak çok rahatım aslında artık ama içsel değilim bilmiyorum pco beni endişelendirmeye başladıTelefondaki uygulamalar standart olduğu için yani matamatiksel hesapladığı için yanılma payı var. İstersen bi kaç ay dene. Ben de bu ay ilk kez denedim.önemli günleri değerlendirdim. Eğer bu ay da olmazsa bi sorun olduğunu kabullencem artık☺
Ne zaman evlendiniz?keşke olsa ya ilk 2 ay çok stresliydim ama şimdi o kadar değilim aslında ama olmuyor işte
1 yıl oldu daha ama 5 yıllık sevgilim o yüzden çok beklemek istemedik evleninceNe zaman evlendiniz?
Hep düşünmediğin zaman hamile kalırsın deniyo ama benim de rahat olduğum aylar oldu, boşverdiğim, yine de olmadı. Belki oluruna bırakmak lazım ben de bilmiyorum artık ne düşüneceğimi. İnşallah hayırlısıyla bekleyen herkes bebeğini kucağına alırben kafa olarak çok rahatım aslında artık ama içsel değilim bilmiyorum pco beni endişelendirmeye başladı
Benim de 10 yıllık sevgilim. Evleneli 3 yıl olacak 2019 başından beri istiyoruz. Nasip her şey. ☹1 yıl oldu daha ama 5 yıllık sevgilim o yüzden çok beklemek istemedik evlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?