1,5 Yıl oldune kadarlik evlisin
Ya bugün aslında testimi ona göstermek istiyorum bugün ona söylemek istiyorum benden duysun.. Tepkisini çok merak ediyorum ama kan testi için hastaneye beraber gideriz onun için kesin cevap istedimTest cok silik degil. ayrica iki uc test yapip biri cok cok silik cikip digerleri negatif ciksa suphe et derdim ama senin onceki testlerinde de cikmis 2. cizgi. hamilelik kesin suphen olmasin. hemen yarin ya da pztsi kan testineesine surpriz yapmayi dusunuyor musun? ben testi esime aldirdigim icin surpriz firsatim olmadi malesef. icimde kalmadi degil
hayirli olsun cnm hamilesin :))Adet olmam gereken tarih 9uydu adetten 2 gün önce test yaptım yarım saat sonra silik çizgi , adet tarihimde 5 dakika sonra silik çizgi ve adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra biraz daha belirgin bir çizgi(resimdeki) çıktı. (Bugün 4. Gün bitti hala adet olmadım)
5 aylık evliyim Eşime bu durumu henüz söylemedim ve söylemek için can atıyorum ama kesin cevap lazım.. İlk gebelik ve ilk testler olduğu için ben pek anlamıyorum profesyonel annelerden yardım bekliyorum
Bana rahatlıkla kesinlikle hamilesin diyebilecek var mı çünkü bu kahrolası silik çizgiler beni mahvetti
Hamilesin canım tebriklerrr Rabbim hayırlı etsin ins sonuctan bizi de bilgilendir :)Ay inşallah :) sağolun
Degerinin 2 gün sonra 2 kat artması gerekiyor canımKan testi sonucum 196.3 Pozitif Dedi kadın :))) 2 gün sonra tekrar gitmem gerektiğini söyledi ama neden olduğunu anlayamadım cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?