Bir netleştirmedim şu testi.. Yardıımmmmmm!!

Test cok silik degil. ayrica iki uc test yapip biri cok cok silik cikip digerleri negatif ciksa suphe et derdim ama senin onceki testlerinde de cikmis 2. cizgi. hamilelik kesin suphen olmasin. hemen yarin ya da pztsi kan testine esine surpriz yapmayi dusunuyor musun? ben testi esime aldirdigim icin surpriz firsatim olmadi malesef. icimde kalmadi degil

Ya bugün aslında testimi ona göstermek istiyorum bugün ona söylemek istiyorum benden duysun.. Tepkisini çok merak ediyorum ama kan testi için hastaneye beraber gideriz onun için kesin cevap istedim

hayirli olsun cnm hamilesin :))

Kan testi sonucum 196.3 Pozitif Dedi kadın :))) 2 gün sonra tekrar gitmem gerektiğini söyledi ama neden olduğunu anlayamadım cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...

Kan testi sonucum 196.3 Pozitif Dedi kadın :))) 2 gün sonra tekrar gitmem gerektiğini söyledi ama neden olduğunu anlayamadım cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
Degerinin 2 gün sonra 2 kat artması gerekiyor canım

Belirtilerin war mi peki hamileliğin kesinlestigine göre

Göğüslerde şişlik halkalarında koyulaşma ve küçük kabarcıklar birde damarlarım belirgin..
Terleme
Gece Uykusuzluk
Acıkma. Bazen çok aç olduğum halde canım hiçbirşey istemiyor
Ayağa kalkınca ani baş dönmesi
Kasıklarımda çok fena bir sancı
Kokuya hassasiyet
Alt karında şişlik
İdrara çok sık gidiyorum
Akıntım çok
Ve 3 gündür duygusallık
Bir mide bulantısı olmadı birde lekelenme..
Zaten ilk şüphem göğüslerimin adetten 15 gün önce şişmesiyle başladı diğerleri sonradan geldi

Bn mantar olmuşum sanki camasirim sarı leke oluyor kaç gündür bugün çok sulu beyaz akinti geldi şüphelendim ama tekrardan akinti sarıya döndü bi bilgin warmi by arada TSK ederm yardımcı olduygun için ☺

Bi hiç adet olacakmış gibi oluyomuydun şuan adet sancisina benzer bi ağrım Warr

Göğüs en önemli belirti bence... Akıntı hakkında bir bilgim yok ama şöyle düşün adet olmuş gibi sancın var hatta daha şiddetli ama kan yerine akıntı geliyor.. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Çok yardımcı oldun TSK ederm Bn 8 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 8 aydr bebis yok çok istiyorum bu ayda olmazsa hormon testi yaptricm hamilelerin duası kabul olur derler benm için dua edermsn çok istiyorum .

Allah bütün olmayanlara versin inşallah kimseden yoksun etmesin bu duyguyu. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım umarım bebeğin çok bekletmez seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…