• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir odaya kapanıp saatlerce ağlamak istiyorum..

benimki özel günler hariç odundur şu an benimle konuşmuyor sebebini de bilmiyorum.
evlendikten sonra sanki o deli divane romantik sevgilimden ayrılmışım görücü usulüyle başka bi adamla evlenmişim. takma canım seviyoruz katlanacağız :5:

benimki özel günler hariç odundur şu an benimle konuşmuyor sebebini de bilmiyorum.
evlendikten sonra sanki o deli divane romantik sevgilimden ayrılmışım görücü usulüyle başka bi adamla evlenmişim. takma canım seviyoruz katlanacağız :5:

al benden de o kdr hele biz evlenmedik henüz evlilik aşamasındayız durum tıpkı aynı :25:

aynen canım tam yerinde bi deyim olmuş: "sanki o deli divane romantik sevgilimden ayrılmışım görücü usulüyle başka bi adamla evlenmişim." :25:

bi odaya kapanıp saatlerce ağlamak istiyorum.. :25::25::25:
yanlızlığıma..hatalarıma.. aşkıma.. ve kaybettiklerime..
dün doğum günümdü.. hiç ummadığım yakınlarım kutladı ama en sevdiğim en yakınım hiç bişey yapmadı üstüne bi de tartıştık vurup kafayı yattı.. hem beni çok sevdiğini söyleyen hem de bi erkeğin yapabileceği tüm hataları yapan kocam.. defalarca verdiğim son şanslara rağmen hala devam eden ilgisizliği ve bencilliği.. gerçekten yoruldum. dayanamıyorum artık...:50:

bazı erkekler böyle özel günleri gereksiz görüyor örneğin benim babam doğum günüde neymiş der ve bizim evde hiç doğumgünü kutlanmazdı bekarken..

tek sorun bu olsun bence kafanıza takmayın böyle özel günleri sevgililer günüymüş anneler günüymüş doğumgünüymüş falan.benim nişanlımda kutlamaz başta bende yadırgadım ama şimdi normal geliyor bende kutlamıyorum onunkini sıradan bi günmüş gibi.bi çocuk olur yakınım olur yeğenim olur onun sevinmesi için elimden geleni yaparım katılırım kutlarım hediye falan elimden ne gelirse yaparımda şimdi doğumgünü çocuklar için özel çocukken kutlamak güzel oluyodu şimdi bana kutlamak pek bi anlam ifade etmiyo koskoca insanım oldum bilmiyorum hediye falan sevgi yumağı gibi olmak komikgeliyo artık.illaki kendimi özel hissediyorum bişey aldığı oluyor sevgi saygı bitmiyo ama bu doğum günümde olmuyo. katılmıyo olablirsiniz bana.tek gün özel hissedilmektense her gün aynı olsun yüksekten düşmiyim ve sanırım tek sorununuz doğumgününüzü unutması değil genel anlamda bi probleminizin olması doğumgünüde tuz biber olmuş üzerine anladığım kadarıyla.üzüldüğünüzü belli etmeyin zayıf noktalarınızı biliyo daha çok üzerinize gidiyoda olablir bilerek de kutlamamış olabilir.probleminiz neyse inş en yakın zmanda hallolur

bence önemli olan özel günler değilde bu konuyu açan arkadaşın eşi herzaman ilgisiz zaten bu yönden dolu birde doğumgününü kutlamaması iyice perçinlemiş sorununu.

anladğım kadarı ile sorun doğumgünü değil sen artık bunda patlamışşın.eşin genel olarak ilgisiz sanırım.tahmin edebiliyorum ne hissettğini.ama ilgi konusuna gelince yapcak bişey yok.bunu eşinize zorla yaptıramazsnız ki.onuniçinden gelmesi lazım.ya biz kadınları mutlu etmeye ne var ki.bi çiçek güzel bi söz tama işte yelkenler fora.am malesef erkekler bizim gibi düşünmüyo.....

benim eşimde özel günleri aklına estikçe kutlar mesala kızım doğduktan sonra beni 2. plana attı öyle eskisi kadar ilgi vs. yok ama çok çok ilgisizde değil hiçbişey alamasa öper kutlar ama ben mesala daha geçenki doğum gününde ona pasta aldım 5 yıldır ilk defa aldım ve adamlar dert etmiyolar benim eşim almana gerek yok diyor ben içimden gelirse alıyorum oda sorgulamaz niye almadın diyeki saçma olur zaten biz kadınlar takıyoruz bunları kafamıza ben hatırlamasını isterim ama hatırlamazsada canı sağolsunki bu zamana kadar unutmamıştır d.günlerimi ama evlilik yıl dönümünüde kutlar ama pc başından ben bunları sorun etmiyorum
gelelim senin konuna siz daha cicim aylarındasınız evli olan insanlar elele kol kola gezemezmiymiş eşinin böle düşünmesi saçma asl evliyken gezilirki etraf baka kalsın kıskansın diye eşinle konuşmalısın cnm neden ilgisiz sorun ne 1 yıllık evlilikte böle şeyler yaşanmamalkı biz valla sürekli gezerdik zaman ayırırdık birbirimize kızımdan sonra biraz monotonlaştı ama genede gezeriz yani sana sarılmalı sevgisini göstermeyi sevmeyen biride olabilir dicem ama önceden öle değilmiş sonradan böle olmuş bi sebebi vardır illaki bence konuş eşinle

ilk zamanlar bizde çok kavga etmiştik. çünki aşırı bi düğün öncesi stres yaşanmıştı herşey istediğimizden uzak oldu ailelere yansımasın diye hep arada biz kaldık çok yıprandık. evlendik ama huzura eremedik. kendimizi toparlamamamız baya uzun sürdü. sadece birbirimize değil arkadaşlarımıza bile ilgisiz davrandık. sürekli evde vakit geçirmek istedik tv. bilgisayar filan. öyleki ailelerimizle bile onlar aramazsa konuşmadık. zamanla herşey yoluna girdi. bazı şeyleri yk saydık unutmadık ama unutmuşu oynadık.
yavaş yavaş o buhranı attık üstümüzde şimdi çok şükür ikide çocuk var gayet yolunda işte.
özel günleri zaten ikimizde pek önemsemiyoruz. sadece onlara bağlamıyoruz desek daha doğru. canımız isteyince yapıyoruz istemezse geçip gidiyo.
ama arada şöyle bi şımarayım filan desem bazen "2 çocuklu kadınsın yaptığına bak" diyo.bende " sende odunsun" diyorum.

Son düzenleme:
Dünya senin kocandan mı ibaret. Minicik kulun teki sana ilgi göstermedi diye hayata neden küsesin.
Elindeki malzemen başlangıçtakinden azken, yardım almadan, sönen alevi eskisi gibi harlı, nasıl tekrar yakabilirsin?
Dök içini üstüne git gerekirse, sonunu o düşünsün. Çok bunalırsa da çeksin gitsin. Kendi kaybeder.
Yüz kere de dönseniz en başa, eninde sonunda geleceğiniz nokta bu. Sen sensin, o da o çünkü.
Hiçbir neden varılan noktayı gelinmemiş yapamaz. Bırak sorgulamayı, düşünmeyi.

Ben ilgiyi çok seven biriyim demişsin ya,acaba eşin sana ilgi gösteriyorda sen daha fazlasınımı bekliyorsun??

Nişanlılık dönemi falan bittikten sonra erkekler yarı yarıya ilgisiz oluyorlar.Belki ilgisizlikte değil çünkü o dönem aşırı ilgi oluyor.Normal olnaı belkide evlendikten sonra oluyor:):)

Ona bu düşüncelerinden bahsettiğinde aman saçmalama mı dedi yoksa ya aşkım olur mu öyle şey falan mı dedi.Verdiği tepkide önemli seni umursayıp umursamadığını bi nebzede olsa gösterir.

Şuan bence açıkca konuşmayı dene.Eğer hala devam ederse ilgisizliğe sende onu aynı silahıyla vur.Bakalım sende iyice ilgisizleşince onun tepkisi ne olacak???

Canım dün seninle neredeyse aynı şeyleri yaşamışız.Dün benimde doğum günümdü ve eşim beni yemeğe çıkaracağını söylemişti.Akşam bir buluştuk yüzü gözü sapsarı ayakta duramıyor,tabi içim elvermedi onu o şekilde
gezdirmeye.Her zamanki gibi kendimden fedakarlık yaptım,dedim gerek yok sen hastayken gitmeye.Olmaz falan dedi ama eve gelir gelmez vurdu kafayı yattı o da :25: Oturdum sonra ağladım ben de yalnız başıma :43: İlk defa bir doğum günümde yalnız kaldım.Demek istediğim bak dışarı çıkıcak olupta son anda aksilik yaşayıp çıkamadık.
Üzme canını,bu erkeklerin çoğunun hamurunda odunluk var.Belliki önceki olanlar falan seni daha çok doldurmuş bir de doğum gününü hatırlamaması tuzu biberi olmuş :50:

Ah ah yaramı deşitiniz he şimcik:59::59:benimki ne dogum günü kutlar nede yıldönümü nede sevgililer gününü neymiş gavur icadıymış o sevgililer gününde deyorum bir hediye al sen diyo sevgilimmisin :53::53:evlilik yıldönümümde hediye al diyorum oda aman boşver diyo şakayla karışık şu kötü günümü hatırlatma:9::9::9: Dogum günlerimi hatırlamaz hatırlasa bile hediye almaz öle şeylere karşı arkadaşlarım var eşleri neler yapıyo diyorum herkeze diyo özenme diyo bazen bende unutmuyo degilim eşimin dogum gününü ama insan yılda bir gün bile olsa hatırlanmak istiyo ya:14::14::14:ama çok severiz birbirimizi yapmaz hiç bişey bir yapar felegimi şaşırtır vallahi :53::53::53:çok romantiktir yane arkadaş dediya restoran kapatmış benimkide benim özel bi günümdüde hatırlamıyom şimdi :9::9:yemege götürmüştü beni yüzüklerimiz takılmıştı tamam anladım :21:yemek yedik sahilde oturuyodun adamın biri geldi keman eşligiyle keman çaldı galiba şu şarkıydı hatırla sevgili diye şarkıydı okadar kalabalıkta beni dansa kaldırmıştı ay dans ettik sahilde millet bize bakıyo ben utancımdan yerin dibine girdim:17::17::17:aklıma geldikçe gülesim geliyo:9::9:ama güzeldi yani işlerri çok yogun bana sevgisini gösteriyoya hediye alsada iyi olur aa okadar yoruluyoki bazen oturdugu yerde uyuya kalıyo olsun ama hediye alamasada sonradan alıyo unuttuguda oluyo bende unutmuyo degilim seni seviyomu okadar hediyenin ne önemi var aslında olması iyide rabbim öyle eşler veriyoki bizlere en güzel hediye o bence :16::16::16:ben çok zorluklardan geçtim eşime kızamıyorum eşim hep destekti bana ondan alsın almasın gerek yok o bana rabbimin hediyesi gerisi boş ama 3 kere gebe kaldım erken dogum ettim en son bebegim eşimin dogdugu zamana geldi gene olmadı kıızmı gene kaybettim ama eşimi seviyorum alıncada alır hediye şaşırtır şimdi hakkını yiyemem adamın sende canım eşini al karşına oturt konuş derin durm böle böle derim inan güzellikle karşılar hayat okadar zorki inan ben aglasam ben aglarım üzülmeye deymez daha neler var ah bilsen aglamaya benim hayatımı yaşasam demek vay haline rabbim yardımcın olsun al karşına konuş bir defter kalem al eline yaz önüne koy artılarını eksilerini ben öle yapıyorum oda öyle dene ne kaybedersin degilmi:70::70:

ay canım yaa merak etme sen tek değilsin çoook kocalar vardır böyle eminim
maalesef erkeklerin genlerinden midir bilmiyorum ama çoğunluğu böyle

bence onu olduğu gibi kabul etmeyi dene
sen kendin mutlu olduğun şeylerle ilgilen çok takmamaya çalış

benim doğumgünümdü,o gün akşam işten çıktık eşim beni lüks bir restorana götürdü yemek yedik
eve geldik kocaman bir çiçek çıkardı arabadan salonda sehpaya koydu
ama ne doğum günün kutlu olsun dedi ne de bir öptü

bu olaya baksan dışardan ne güzel dersin ama ben bunu istemiyorum
keşke o gün bana bunları yapmaktansa
beni bir öpse ve güzel anlamlı iki söz söyleseydi ben bunu istiyorum her zaman

ne bileyim belki de biz bayanlar çokmu abartıyoruz bazı şeyleri bilmiyorumki
ben değerli hediye süpriz istemiyorum güzel bir bakış ve iki kelime bu kadar

şimdi düşünüyorum da benim istediklerimi yapsaydı eşim
o zamanda herhalde hediye almıyor diye dır dır ederdim

eşim hep der ama biz erkekler düşünemeyiz aklımızın ucundan geçmez bazı şeyler isteyerek yapmıyorum der
istediğin veya istemediğin bişey olursa söyle
hediye istiyorsa iste yemeğe gidelim dersen direk söyle gidelim
benden bekleme der
bilmemki o zamanda hoşuma gitmiyo hep ben istiyormuşum gibi

offf off zor iş bu evlilik

Son düzenleme:
yazmamın bi anlamı var mı bilmiyorum.. konuyu açtığım gün eşim akşam evde yemek hazırlamış.. güya kendini affettirecek. romantik bi yemek yemek varken tv izlerek yedik yemeğimizi.tutamadım kendimi ağlamaya başaldım yine niye böyle olduk biz dedim. böyle mi olacaktık dedim. sarıldı.. güldü.. çocuğum benim(beni eşim hep böle sever) yine ağlayası mı gelmiş.. falan dedi. bi taraftan da gözü tvde. bana bak dedim. sana ciddi bişey söylüyorum,artık sevmiyo musun beni. sen böyle değildin dedim. ağladım ağladım.. ben ağladım o güldü.sarıldı sevdi ama hiiç bişey demedi. ben ömrüm boyunca bu kadar ağlamadım dedim. ne biliyon bebekkken ağlamışındır dedi yine güldü. bende 1 yıldır ağladığım kadar ömrüm boyunca ağlamamışımdır dedim. devam ettim artık çok ilgisiz olduğunu, karı koca değilde yanım da kardeş arkadaş gibi davrandığını falan söyledim. biz birbirimizi ne kadar seviyorduk. böyle mi olacaktık biz aşkım dedim.dışardan bakanlar bile senin beni hiç sevmediğini düşünüyolar dedim o kadar ilgisizsin ki dedim.o sustu. konuşmamasına deli oluyorum.değişir mi, dediklerimden bişey çıkarır mı bilmiyorum. iki gündür iyi davranıyo... gerçi bende oruçtan dolayı hiç halim olmuyo, umursamıyorum onu ama ne bilim. benim o kadar sıkıntım var ki bitmiyo.. her gün tek başına sahur iftar yapıyorum. eşim oruç tutmuyo. tüm bunlar beni ondan soğutuyo biraz ama yinede bana iyi davransın başka bişey istemiyorum.ben kendi içimdekileri zaten kendim bi şekilde aşıyorum. umarım bundan sonra o da biraz kendine çeki düzen verir..

Back
X