• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir öğrencinin (geoshuk) diyet günlüğü :) ders çalışmaya benzemez! :)

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
evet arkadaslar... bır ogrencı dıyetıyle karsı karsıyasınız :34:

bugun dıyete baslanmıs bulunmaktayım..

suanda okuldayım yarım saat once 2 tane krem peynır arası kepeklı tost yedm ve sımdı yesıl cay ıcıorum :):36:

oglen saat 1-2 arası: (yenılmesı beklenıor):27:
3 mandalına
1 elma
1 actıvia yogurt (gevreklı olanından)
elma cayı

akşam 6-7 (yenılmesı beklenıor):27:
çorba
2 dılım kepeklı ekmek

Merhaba. Öncelikle kaç kilosun? Boyun kaç? Ben de pek biliyor sayılmam ama herkes az besinin almanın zararlı olduğunu söylüyor.Salata falan eklesen menüne süper olur bence. :)

kılom 52 boyum 1.64 fılan .. 50 olsam yeter :)

bıde 2 km yuruorum gunde okula gelırken ve eve giderken..pek tempolu yuruyus sayılmaz ama 2kmde az bı mesafe dııl :)

okulda oldugumdan dolayı salata malsef suan yanımda yok :((( bugun bunlarla ıdare edıcem..

ama ılerıkı gunlerde eklemeyı dusunuorum..

Merhaba. Öncelikle kaç kilosun? Boyun kaç? Ben de pek biliyor sayılmam ama herkes az besinin almanın zararlı olduğunu söylüyor.Salata falan eklesen menüne süper olur bence. :)

ben de öğrenciyim,öğrenci olmak menüleri zorlaştırıyor,sürekli yanında taşımak durumundasın ya da yemekhane gibi alternatiflerle günü kurtarmak.
Yalnız boy ve kilo gayet orantılı duruyor:D başarılar diliyorum meslektaş.:16:

evet kesınlıkle cok haklısın..:34: bende yemegımı yanımda tasıyanlardanım .. tşklerrrrrrrrrrrrrr :1::1:

ben de öğrenciyim,öğrenci olmak menüleri zorlaştırıyor,sürekli yanında taşımak durumundasın ya da yemekhane gibi alternatiflerle günü kurtarmak.
Yalnız boy ve kilo gayet orantılı duruyor:D başarılar diliyorum meslektaş.:16:

sabah (8:00) 1 yumurta
2 kepek ekmegı uzerıne surulmus peynır
2 salatalık
2 domates
bogazlarım sıskın olmasından dolayı 1 fıncan sahlep

oglen (12-13.00)1 avuc fındık
1 adet elma

akşam (17-18.00) 1 tabak etsız patlıcan yemegı
2 dılım kepek ekmegı

2 salatalık
2 domates
1 fıncan süt

oglen (12-13.00) 3 tane ıncırlı uzumlu tahıllı kurabıye

akşam (17-18.00) 1 tabak mercımek corbası
3 dılım kepek ekmegı

Canım kolay gelsin, öncelikle boy kilo oranın çok güzel.Günlük yürüyormuşsun, o zaten seni şekle sokacaktır.Zamanında bizde daha zayıf olmak adına gereksiz diyetler yaptık ve metebolizmamızı mahvettik ve ömrümüz diyet yapmakla geçiyor. Bu benim lfikrim, belki kızdın. Yok devam edeceğim diyorsan lütfen şu noktalara dikkat et:
-kepek ekmeği kansızlık yapıyor, tambuğday ya da çavdar kullan
-İmkanın varsa öğlenleri yemekhanede ye, düzenli bir öğün yemiş olursun(tatlı yemezsin, onun dışında zaten yeteri kadar verilenler)
-akşam yoğurt, salata ekle imkanlarını zorlayarak

-çok az yiyorsun metobolizma hızını düşürürsün
-Öğlen evden götürüyorsan, sandeviçlerinin içine biraz yeşillik ilave edebilirsin, yanına evden yapıp götüreceğin ayran olabilir
-imkanın varsa et ürünleri tüketmeye çalış yoksa bunu kuru baklağille tamamla(okulda yersen muhakkak protein vardır, o zaman evde sebze çorbayla geçirirsin)
Umarım bana kızmamışsındır, bunlara biraz daha dikkat et, tek yönlü beslenirsen, hastalıklara davetiye çıkarırsın.:16::16::16:

onerılerın ıcın cok tşk ederım.. :34: oglen yemek cok sıkıntı oluyor.. yemekhane cok uzak ustelık dogru durust yemek bıle cıkmıyor.

asırı yogun oldugumdan bazen ogle yemegını atlayabılıorum bıle.
:18:elımde dııl ama oglen yogurt , kepeklı ekmek arası bişi elma mandalına goturuorum onları yıroum..okuldan 16.00 gıbı cıkıorum. 1.5 saat yol cekıorum zaten eve gelmem 17.30-18.00 oldugundan en gec 18.00a kadar guzel bı sebze yemegı corba yıyebılıorum :(:26:

Canım kolay gelsin, öncelikle boy kilo oranın çok güzel.Günlük yürüyormuşsun, o zaten seni şekle sokacaktır.Zamanında bizde daha zayıf olmak adına gereksiz diyetler yaptık ve metebolizmamızı mahvettik ve ömrümüz diyet yapmakla geçiyor. Bu benim lfikrim, belki kızdın. Yok devam edeceğim diyorsan lütfen şu noktalara dikkat et:
-kepek ekmeği kansızlık yapıyor, tambuğday ya da çavdar kullan
-İmkanın varsa öğlenleri yemekhanede ye, düzenli bir öğün yemiş olursun(tatlı yemezsin, onun dışında zaten yeteri kadar verilenler)
-akşam yoğurt, salata ekle imkanlarını zorlayarak

-çok az yiyorsun metobolizma hızını düşürürsün
-Öğlen evden götürüyorsan, sandeviçlerinin içine biraz yeşillik ilave edebilirsin, yanına evden yapıp götüreceğin ayran olabilir
-imkanın varsa et ürünleri tüketmeye çalış yoksa bunu kuru baklağille tamamla(okulda yersen muhakkak protein vardır, o zaman evde sebze çorbayla geçirirsin)
Umarım bana kızmamışsındır, bunlara biraz daha dikkat et, tek yönlü beslenirsen, hastalıklara davetiye çıkarırsın.:16::16::16:

3 sıyah zeytın
5 yesıl zeytın
2 salatalık
2 domates
1 fıncan sahlep

oglen (12-13.00)1 fıncan kusburnu (geberdıgım ıcın)
1 adet elma

akşam (17-18.00) 1 kase sehrıye corbası
6 adet fırında kucuk balık
1 tabak salata
1 turp

Back
X