Merhaba.Şöyle kısaca anlatmaya başlayayım,ben dershaneye gidiyorum.Dershanede aynı sınıfta olduğumuz bir çocuk var ki inanılmaz saygısız bir çocuk.Bütün öğretmenlere,müdüre aklı estiğince hakaretler ediyor.Tabii onu hala orada tutmaları zaten başlı başına hata orası ayrı konu.Şöyle ki bizim bir sınıf rehber öğretmenimiz var.Bir ara bu çocuk durduk yere o öğretmene sardı.İşin ilginci liderlik özelliği de var.O çocuktan görerek sınıftaki diğer kişiler de o öğretmene saygısızlık yapmaya başladılar.Ama o çocuğun saygısızlıkları çok çok büyüktü.İnanır mısınız kadına ne hakaretler ediyordu neler yapıyordu.Onun yerine benim yüzüm kızarıyordu.Ve çok üzülüyordum öğretmenimin haline.Bütün sınıf öğretmenle konuşmazken ben dışlanmayı göze alarak konuştum öğretmenimle.Sık sık dertleşirdik,ben gider halini hatırını sorardım.Ona yapılanlara çok üzüldüğünü söylerdi bana.Neyse bu çocuk öğretmenle konuştuğum için bana da cephe aldı.Sonunda bu öğretmen bir şekilde o çocukla ve sınıftakilerle arasını düzeltti.Şimdi de bana hakaretler ediliyor.Ve beni en çok üzen kısım ise şu.Öğretmenime bana yapılanları anlattım,bildiğiniz duymamazlıktan geldi.Oysa beni en iyi anlayan o olmalı diye düşünmüştüm.Siz kendi aranızda halledin dedi.Oysa ben onun için ne kadar üzülmüştüm.O kadar üzülüyorum ki hele bir eğitimci tarafından yapılan haksızlığa hiç dayanamıyorum.Hatta ben dedim hocam dedim o kişi zamanında size neler yaptı dedim.O olaylar geçti gitti dedi.Anlamıyorum bir öğretmen nasıl sineye çekip unutabilir bu kadar büyük hakaretleri?Üstelik o çocukla ve sınıftakilerle hiçbir şey olmamış gibi gayet iyi.Benim aklım almadı. Üzülüyorum bu duruma.Sizin düşünceleriniz?