- Konu Sahibi nutellaaa1775
aman takma canım belkide münasebetsiz biridir ve sadece şaka manasında yapmıştır böyle şeyleri takmaya gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar. lise öğrencisiyim, artık son zamanlar olduğu için öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz mesela sevgilimin olduğunu biliyorlar ben erkek arkadaşım ve öğretmenlerim konuşup espri yapabiliyoruz bu konularda.
neyse. bir bayan öğretmenimin davranışı beni sinirlendirdi. bayağı sinirlendirdi niye böyle yaptığını anlayamadım.
şişman bir arkadaşım var. bu arkdaşım erkek arkadaşım ve bu öğretmenimle oturup konuşuyorlarmış, öğretmenim senin yüzün çok güzel sen sadece biraz kilolusun demiş. erkek arkadaşım da gülmüş. öğretmen de ona dönüp sanki senin sevgilin dünya güzeli mi falan demiş, erkek arkadaşım evet gayet güzel falan diyince saçmalama ne güzeli herkes onu kırmamak için öyle diyor diyip kahkaha atmış.
burda sinirimi bozan şu. ben orda yokum, kendimi savunamam. öyle laflar etmesi hoş bişey mi? beni çirkin buluyor olabilir, ama bunu niye olmadığım bir ortamda dile getiriyor arkamdan konuşuyor?
dün de geçen seneki ingilizce öğretmenim o öğretmenin yanında ne güzel gözlerin var senin bende olacaktı bütün erkekleri peşime takardım dedi ve o öğretmenim aman bırak ne güzeli renkli bile değil koca koca gözleri var dedi.
şimdi bu kadının bana garezi mi var? varsa yeni olmuştur öncesinde aramız iyiydi, ne yaptım da oldu? diyelim ki bana kızmış, niye dış görünüşümü küçümseyerek çıkarmaya çalışıyor sinirini? nedir mantık?
sizce neden olabilr?
ben de öğretmenim öğretmenin dvaranışını biraz tuhaf buldum
ama bununla birlikte ben de güzel olan kız öğrencilerimi çok fazla uyarıyorum acaba öğretmenim beni kıskanıyor diye mi düşünüyorlar :)
düşünüyorlarsa da çocukluk der aldırmam
bana göre dikkat çeken kız öğrenciler okuldan çok çabuk kopuyor ve derlere ilgisini kaybediyorlar ve çevrede kötü niyetli çok insan var
ben bu yüzden çok uyarıyorum
belki bu niyetledir diyeceğim ama yoksa bir anlam veremedim
öğretmenlerle bu kadar içli dışlı olma .bazı öğretmenler özellikle kadınlar öğrencileri kıskanır .benimde başıma gelirdi hep .bir kere saçımı salayım amann hepsi uyarır topla diye millet saçlarını savura savura yürür bana gelince suç olurdu .o yüzden mesafe koy .onlar ergenlik çağından çıkamamış ergenler gibi davranıyor salla .bazı kadınlar böle olur hiç bir zaman çıkamazlar o çağdan gül geç takma kafana .
merhabalar. lise öğrencisiyim, artık son zamanlar olduğu için öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz mesela sevgilimin olduğunu biliyorlar ben erkek arkadaşım ve öğretmenlerim konuşup espri yapabiliyoruz bu konularda.
neyse. bir bayan öğretmenimin davranışı beni sinirlendirdi. bayağı sinirlendirdi niye böyle yaptığını anlayamadım.
şişman bir arkadaşım var. bu arkdaşım erkek arkadaşım ve bu öğretmenimle oturup konuşuyorlarmış, öğretmenim senin yüzün çok güzel sen sadece biraz kilolusun demiş. erkek arkadaşım da gülmüş. öğretmen de ona dönüp sanki senin sevgilin dünya güzeli mi falan demiş, erkek arkadaşım evet gayet güzel falan diyince saçmalama ne güzeli herkes onu kırmamak için öyle diyor diyip kahkaha atmış.
burda sinirimi bozan şu. ben orda yokum, kendimi savunamam. öyle laflar etmesi hoş bişey mi? beni çirkin buluyor olabilir, ama bunu niye olmadığım bir ortamda dile getiriyor arkamdan konuşuyor?
dün de geçen seneki ingilizce öğretmenim o öğretmenin yanında ne güzel gözlerin var senin bende olacaktı bütün erkekleri peşime takardım dedi ve o öğretmenim aman bırak ne güzeli renkli bile değil koca koca gözleri var dedi.
şimdi bu kadının bana garezi mi var? varsa yeni olmuştur öncesinde aramız iyiydi, ne yaptım da oldu? diyelim ki bana kızmış, niye dış görünüşümü küçümseyerek çıkarmaya çalışıyor sinirini? nedir mantık?
sizce neden olabilr?
Öğretmeninin yaşı kaç?
Fen Lisesindeysen sanırım öğretmeninin çok toy olmadığını tahmin ediyorum..
Ama nasıl bir ortam o öğrencilerle oturup da erkek arkadaşlarını kız arkadaşlarını konuşuyorlar
Ben daha geçen hafta 2 öğrencimi bu konuda uyardım..
Derslerinde gerilemeler oldu ve bunları uyardığım sebeplere bağladım..
Eğer bu şekildeyse art niyet arama..
Bir de bu sözleri öğretmeninin bu şekilde söylediğinden emin ol derim
Burası nasıl bi okul ?
Bu nasıl bi öğretmen,bu nasıl bi öğrenci ?
Öğretmen-öğrenci arasındaki mesafeden her iki tarafta haberdar olsa belkide burda böyle bi konun olmayacaktı arkadaşım
Bizde öğrenciyiz,öğretmenle şakalaşıyoruz ama özel hayatımızıda paylaşmamıza gerek yok sanırım
ögretmen olması onun mukemml olması anlamına gelmez sıradan ınsanlar onlarda o yuzden kıskanmıstr nolursa olsun kadın kadını cekemez
sizce neden olabilr?