• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Öğretmenin Öğrencinin Dedikodusunu yapması sizce doğru mu?

Burası nasıl bi okul ?
Bu nasıl bi öğretmen,bu nasıl bi öğrenci ?
Öğretmen-öğrenci arasındaki mesafeden her iki tarafta haberdar olsa belkide burda böyle bi konun olmayacaktı arkadaşım
Bizde öğrenciyiz,öğretmenle şakalaşıyoruz ama özel hayatımızıda paylaşmamıza gerek yok sanırım

merhabalar. lise öğrencisiyim, artık son zamanlar olduğu için öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz mesela sevgilimin olduğunu biliyorlar ben erkek arkadaşım ve öğretmenlerim konuşup espri yapabiliyoruz bu konularda.

neyse. bir bayan öğretmenimin davranışı beni sinirlendirdi. bayağı sinirlendirdi niye böyle yaptığını anlayamadım.

şişman bir arkadaşım var. bu arkdaşım erkek arkadaşım ve bu öğretmenimle oturup konuşuyorlarmış, öğretmenim senin yüzün çok güzel sen sadece biraz kilolusun demiş. erkek arkadaşım da gülmüş. öğretmen de ona dönüp sanki senin sevgilin dünya güzeli mi falan demiş, erkek arkadaşım evet gayet güzel falan diyince saçmalama ne güzeli herkes onu kırmamak için öyle diyor diyip kahkaha atmış.

burda sinirimi bozan şu. ben orda yokum, kendimi savunamam. öyle laflar etmesi hoş bişey mi? beni çirkin buluyor olabilir, ama bunu niye olmadığım bir ortamda dile getiriyor arkamdan konuşuyor?

dün de geçen seneki ingilizce öğretmenim o öğretmenin yanında ne güzel gözlerin var senin bende olacaktı bütün erkekleri peşime takardım dedi ve o öğretmenim aman bırak ne güzeli renkli bile değil koca koca gözleri var dedi.

şimdi bu kadının bana garezi mi var? varsa yeni olmuştur öncesinde aramız iyiydi, ne yaptım da oldu? diyelim ki bana kızmış, niye dış görünüşümü küçümseyerek çıkarmaya çalışıyor sinirini? nedir mantık?

sizce neden olabilr?

bunları öğretmenlerin mi söyledi gerçekten?bende öğretmenim ve öğrencilerle yapılan bu tür muhabbetler karşısında şok oldum şu anda..dedikodu değil bu şekilde sohbet etmek doğru değil zaten!

ben de öğretmenim. senin öğretmeninin dedikleri çok yakışıksız olmuş hakkaten. boşver ilgilenme. kafana da takma. :34:

ögretmen olması onun mukemml olması anlamına gelmez sıradan ınsanlar onlarda o yuzden kıskanmıstr nolursa olsun kadın kadını cekemez

ben de öğretmenim öğretmenin dvaranışını biraz tuhaf buldum
ama bununla birlikte ben de güzel olan kız öğrencilerimi çok fazla uyarıyorum acaba öğretmenim beni kıskanıyor diye mi düşünüyorlar :)
düşünüyorlarsa da çocukluk der aldırmam
bana göre dikkat çeken kız öğrenciler okuldan çok çabuk kopuyor ve derlere ilgisini kaybediyorlar ve çevrede kötü niyetli çok insan var
ben bu yüzden çok uyarıyorum
belki bu niyetledir diyeceğim ama yoksa bir anlam veremedim

Öğrencinlerinin "dostu" olacaksın, "arkadaşı" değil.. hep bunu yaşarım öğrencilerimle ilişkilerimde.. sizin öğretmeninizin tavrı çok itici.. yakıştıramadım ben.. :ssz:

ben de öğretmenim öğretmenin dvaranışını biraz tuhaf buldum
ama bununla birlikte ben de güzel olan kız öğrencilerimi çok fazla uyarıyorum acaba öğretmenim beni kıskanıyor diye mi düşünüyorlar :)
düşünüyorlarsa da çocukluk der aldırmam
bana göre dikkat çeken kız öğrenciler okuldan çok çabuk kopuyor ve derlere ilgisini kaybediyorlar ve çevrede kötü niyetli çok insan var
ben bu yüzden çok uyarıyorum
belki bu niyetledir diyeceğim ama yoksa bir anlam veremedim

ne güzel bir öğretmensiniz
rabbim hep sizin gibilerle karşılaştırsın inşallah yavrularımızı :31::16:

Öğretmeninin yaşı kaç?
Fen Lisesindeysen sanırım öğretmeninin çok toy olmadığını tahmin ediyorum..
Ama nasıl bir ortam o öğrencilerle oturup da erkek arkadaşlarını kız arkadaşlarını konuşuyorlar
Ben daha geçen hafta 2 öğrencimi bu konuda uyardım..
Derslerinde gerilemeler oldu ve bunları uyardığım sebeplere bağladım..
Eğer bu şekildeyse art niyet arama..
Bir de bu sözleri öğretmeninin bu şekilde söylediğinden emin ol derim :20:

öğretmenlerle bu kadar içli dışlı olma .bazı öğretmenler özellikle kadınlar öğrencileri kıskanır .benimde başıma gelirdi hep .bir kere saçımı salayım amann hepsi uyarır topla diye millet saçlarını savura savura yürür bana gelince suç olurdu .o yüzden mesafe koy .onlar ergenlik çağından çıkamamış ergenler gibi davranıyor salla .bazı kadınlar böle olur hiç bir zaman çıkamazlar o çağdan gül geç takma kafana .

Aynen,çok katılıyorum. Bazı öğretmenler durup dururken çalışkan,masum iyi kalpli,melek gibi öğrencilere kafayı takıyorlar. Ben de buna benzer bir olay yaşadım ve hala da yaşıyorum. Ama benim öğretmenim beni kıskanmıyor bence,çünkü sınıfta benden güzeller var,kıskansa onları kıskanırdı ve onlarla uğraşırdı. Ama onlarla hiç uğraşmıyor,hatta onların yaptığı makyajı bile farketmedi,benimkisini farketti ve beni sınıfta rezil etti,oysaki o anda o kızlar da makyajlıydı ve benden çok makyajları vardı. Ben de anlayamadım henüz bana neden böyle davrandığını.
Boşver canım sen aldırma bu hocaların bazıları böyle kafaya takabiliyor öğrencileri,nedeni ise hala çözülemiyor kimse tarafından.Bence senin hocan dengesizin teki.Hiç bulaşma.
Bu arada yukarıda anlattığım olay ile ilgili ayrıntıları öğrenmek isterseniz 'Bir derdim var' bölümündeki 'Hoca bana kafayı taktı,ne yapmalıyım' konusunu okuyabilirsiniz.

Nasıl ki zaman zaman öğrenci öğretmeni hakkında konuşur dedikodusunu yaparsa, öğretmen de yapar ne var bunda. Melaike değil hoş, o da insan! Ayrıca orda onu söyleme amacı seni yermek değil, o şişman dediğin arkadaşını mutlu etmek... Sen DE güzelsin demek, o arkadaşının bu konuda olumsuz yorum yaptığını, öğretmeninin de aksini söyleyip moral vermeye çalıştığını gösterir. bu kadar takıntılı olmayın

şimdiki ögretmenler de bır garıp ögrencıler de .
ne dıye bu kadar sıkı fıkı oluyorsunuz kı .muhabbetl laubaleşmıs resmen .
hele kı erkek arkadasına senın ıcın bunları demesı cok ayıp .
ogretmenınız belkı de,sısman olan arkadasın motıvesını yukseltmek ıcın de boyle demıs olabılır .
hanı sısman arkadasınıza "sen guzelsın ama kılosun "demıs yaa ,erkek arkadasın da kahkaha attıı ıse
o sısman arkadasanız bellı etmese de takılmıs olabılır .kız mılletı takılır boyle seylere .
ogretmenınız de o kızı uzmemek ıcın senın ıcın boyle konusmus olabılır .
hos oyle konusması da hıc dogru olmamıs .cok ayıp etmıs gercekten .
patavatsız bıraz sanırım .ne nıyetle soyledı tabıkı de bılemeyız ,belkı de kıskanc bırı de olabılır .

merhabalar. lise öğrencisiyim, artık son zamanlar olduğu için öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz mesela sevgilimin olduğunu biliyorlar ben erkek arkadaşım ve öğretmenlerim konuşup espri yapabiliyoruz bu konularda.

neyse. bir bayan öğretmenimin davranışı beni sinirlendirdi. bayağı sinirlendirdi niye böyle yaptığını anlayamadım.

şişman bir arkadaşım var. bu arkdaşım erkek arkadaşım ve bu öğretmenimle oturup konuşuyorlarmış, öğretmenim senin yüzün çok güzel sen sadece biraz kilolusun demiş. erkek arkadaşım da gülmüş. öğretmen de ona dönüp sanki senin sevgilin dünya güzeli mi falan demiş, erkek arkadaşım evet gayet güzel falan diyince saçmalama ne güzeli herkes onu kırmamak için öyle diyor diyip kahkaha atmış.

burda sinirimi bozan şu. ben orda yokum, kendimi savunamam. öyle laflar etmesi hoş bişey mi? beni çirkin buluyor olabilir, ama bunu niye olmadığım bir ortamda dile getiriyor arkamdan konuşuyor?

dün de geçen seneki ingilizce öğretmenim o öğretmenin yanında ne güzel gözlerin var senin bende olacaktı bütün erkekleri peşime takardım dedi ve o öğretmenim aman bırak ne güzeli renkli bile değil koca koca gözleri var dedi.

şimdi bu kadının bana garezi mi var? varsa yeni olmuştur öncesinde aramız iyiydi, ne yaptım da oldu? diyelim ki bana kızmış, niye dış görünüşümü küçümseyerek çıkarmaya çalışıyor sinirini? nedir mantık?

sizce neden olabilr?

bir çok yorum yapılmıştır

çook ama çok çirkin...öğretmen siz mezun olmuş olsanız da öğretmeninizdir....bu kadar gereksizce laubali olunamaz asla...ama sizde değil size bu cüreti veren öğretmeninizde hata...

öğretmen sizi anlar yardımcı olur...size yol gösterir...öğretmen öğrencinin arkadaşı değildir asla da olamaz ... ben böyle bir öğretmene saygı duymam...

Öğretmeninin yaşı kaç?
Fen Lisesindeysen sanırım öğretmeninin çok toy olmadığını tahmin ediyorum..
Ama nasıl bir ortam o öğrencilerle oturup da erkek arkadaşlarını kız arkadaşlarını konuşuyorlar
Ben daha geçen hafta 2 öğrencimi bu konuda uyardım..
Derslerinde gerilemeler oldu ve bunları uyardığım sebeplere bağladım..
Eğer bu şekildeyse art niyet arama..
Bir de bu sözleri öğretmeninin bu şekilde söylediğinden emin ol derim :20:

siz ne güzel öğretmenlersiniz. Ben de lise öğrencisiyim konu sahibine hak veriyorum. Okul küçük olunca ilişkin olduğunu öğretmenler hemen öğreniyorlar. Bizim okulda da bana karşı tuhaf davranan öğretmenler var. Aslında umrumda değil ama geçen Ay yaşadığım bir olay benim de canımı çok sıktı. Sen de bu konuya kafanı takmakla kendince haklısın arkadaşım. Sayın hocaların lütfen siz bu yazıklarimi genele yormayin ama ders anlatmayıp bir de usune bıze akıl vermeye calısan hocalar da var. Türkiyenin o iyi liselerinden birinde okuyorum öğrenciye hakkı olmamasına rağmen o..pu diye hitap eden hoca duydum ben. Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama sakin konunu dağıtmak istemedim benim de bir erkek arkadaşım oldu kimse duysun da istemedim hocalar duyduğunda bana neler yaptılar anlatamam. Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Burası nasıl bi okul ?
Bu nasıl bi öğretmen,bu nasıl bi öğrenci ?
Öğretmen-öğrenci arasındaki mesafeden her iki tarafta haberdar olsa belkide burda böyle bi konun olmayacaktı arkadaşım
Bizde öğrenciyiz,öğretmenle şakalaşıyoruz ama özel hayatımızıda paylaşmamıza gerek yok sanırım

ben çok fena şeyler yazacaktım ama tuttum kendimi...çok haklısın

sizce neden olabilr?

bence kıskanıyo bi insanın biraz kilolu olması çirkin olması anlamına gelmez kilolu olupta bebek gibi yüzü olan çok güzel kızlar var özellikle iri gözler her zaman dikkat çeker ve güzeldir ben mesela çok severim iri gözleri benim bi arkadaşımın gözleri öyle çokta hoşuma gider belkide onu beğenen olmadığı için öyle konuşuyodur hiç takma boşver çekemeyen insanlar böyle arkadan konuşur

bi kere öğretmenin öğrenci hakındaki yorumu saçma ve yanlış... öğrencinin öğretmenine özelini anlatması daha da saçma ...

bence arkadaşı rahatsız eden erkek arkadaşına karşı öyle birşey demesi..eğer aranız bu hocayla anladığım kadarıyla önceden çok iiymiş ve bence sen aslında bu lafı da takmazdın ama bi şekilde gururun kırılınca gözünde daa bir büyütür olmuşsun..bnde öğretmenim ve liselilere ne yapsak yaranamıyoruz zaten,mesafeli dururuz insan değil dersiniz şakalaşırız abartı dersiniz:)

bence eğer hocada psikolojik bir rahatsızlık yoksa öğrenciyi kıskanma söz konusu bile olamaz ama nedense kızlar kıskanıldığına inanmak isterler çünkü böylesi onlar için daha onurlu gibi gözüküyor:)

Back
X