• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ökuzle evliyim

redsonic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
70
0
96
Kayseri
Bugün benim doğum günüm.ama eşim yüzünden burnumdan geldi.bugün izin günüydü evdeydi abisi aradı gelde anneneme çamaşır makinesi alalım diye. Kalktı gitti. Akşam 6.30 da geldi bi tane baton pasta almış gelmiş. Bende vurdum kafayı yattım iftar vakti ezan okunurken uyandırdı çorba yapmış makarna yapmış yedik.dışarı çıkalım dedim iyi dedi. Suslendim güzelce hadi gidelim dedim. Çıktık pasta yiyecegimiz pastane tıklım tıklım yer bulamadık başka cafeye gittik orda da küçücük tiramusu 11 liraydı kiyamadim çay içtik çıktık. Başka yere gidelim dedim.annemlere gidelim dedi.ne yapacam annende dedim.bana en dandik cafeyi söyledi bende biraz iyi bi yere gidelim dedim kut diye arabayı durdurdu saydı sovdu bi daha doğum günü evlilik yıldönümü vsyokk benim için bunu bole bil dedi eve geldik.ama ole küfürler etti ki cnm aciyor. Benim varlığım onun için hiç önemli değil. Yazarak pek ifade edemedim.sadece biraz rahatlamak için yazdım :(

Arkadaşım sende batonuna kafenin kalitesine ne bakıyorsun çıkmış geziyorsunuz önemli olan bir arada güzel bir gün geçirmek değil mi...

Bence beğenmeyince zoruna gitmiştir o konuda eşini anladım ama küfür etmesi tabiki yanlış...

Daha öküzleri de var iyi bilirim tamamen unutanları :/

Bugün benim doğum günüm.ama eşim yüzünden burnumdan geldi.bugün izin günüydü evdeydi abisi aradı gelde anneneme çamaşır makinesi alalım diye. Kalktı gitti. Akşam 6.30 da geldi bi tane baton pasta almış gelmiş. Bende vurdum kafayı yattım iftar vakti ezan okunurken uyandırdı çorba yapmış makarna yapmış yedik.dışarı çıkalım dedim iyi dedi. Suslendim güzelce hadi gidelim dedim. Çıktık pasta yiyecegimiz pastane tıklım tıklım yer bulamadık başka cafeye gittik orda da küçücük tiramusu 11 liraydı kiyamadim çay içtik çıktık. Başka yere gidelim dedim.annemlere gidelim dedi.ne yapacam annende dedim.bana en dandik cafeyi söyledi bende biraz iyi bi yere gidelim dedim kut diye arabayı durdurdu saydı sovdu bi daha doğum günü evlilik yıldönümü vsyokk benim için bunu bole bil dedi eve geldik.ama ole küfürler etti ki cnm aciyor. Benim varlığım onun için hiç önemli değil. Yazarak pek ifade edemedim.sadece biraz rahatlamak için yazdım :(

alla allah ya nıye bu kadar büyük tepki vermişki bu arada dogum gunun kutlu olsun cnm:26::26::26:

canım öncelikle doğum günün kutlu olsun :) tabiki insan daha iyisi olsun diye bekliyor ama emin ol daha beterleri var en azından hatırlamış ya hiç hatırlamamayı geçtim umursamayıp bakmayanları bile var eşlerinin doğum tarihine sonuçta azda olsa bişeyler yapmış hiç canınızı sıkmayın bence sonuçta erkek milleti bizim kadar ayrıntılı düşünemiyor bunada şükür.

Eşinizin size ettiği küfürleri doğru bulmuyorum çok yanlış etmiş, ama sizde eşinizin size aldıgı pastayı begenmerek sizi götürdügü kafeyi begenmerek hatalı davranmışsınız eşiniz doğum gününüzü unutmamış sizi düşünerek pastasını almış ve dışarıya çıkmışsınız güzelce eğlenmenize bakacaktınız eşinizin zoruna gitmiş demekki aldıgı pastayı ve gittiniz cafeleri begenmemek o yüzden bu kadar sert tepki göstermiş.

küfür etmesii hoş değil elbette
pasta almış gelmiş sizi düşündüğü için neden mutlu olmayıp diretiyorsunuz
pastane beğenmemekle hiçde iyi etmemişsiniz oda en son anneme gidelim deyince küplere binmişsiniz
küçük şeylerden mutlu olmak var ...

Belki cani baska biseye sikkindir ablacigim okadar buyutme uzme kendini derim. Adam kalkmis yemege kadar yapmis ne kocalar var valla...

hiç yazdığın gibi ,öküz değil ama küfürbaz bu yönünü değiştirmesi gerek

Nice mutlu guzel senelere....

Siz kiymet bilmemissiniz... o kafe bu kafe ne onemi var muhim olan birlikte olmak degil mi???

Bu durumda dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmussunuz...

ps: kufur kısmını asla onaylamiyorum..ayip etmis...

bu pargrafa en uygun başlıgı secmıssın canım küfür hiç olmamıssssssss zoruna gıtmış bellı ama hiç olmamıs senın su anda uzulmen hala aranızda sevgı var anlamına gelıo o bıtmıs olsa hiç sallamassın

aman canım taktığın şeye bak benim eşimde bu sene benim doğum günümü msjla kutladı ayrı şehirlerdeydik bir hafta sonra geldi ama hediye falan yok, gittik annesine bulaşık makinesi aldık düşün bunlar böyle, kafaya tak tak deli olur çıkarız. küfür konusuna gelince de yaptığı yanlış kutlamak istemiyebilir ama bunu güzel bi dille anlatsalar, yapamazlar, odun bunlar canım...

nice mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun

Canım baton pasta çeki, yıllardır yemedim yaw:1:

Doğumgününüz kutlu olsun, eşiniz şimdi pişmandır muhtemelen,
ama sizde biraz daha ılımlı olmalıydınız belkide.
Çok memnuniyetsiz davrandığınız için tepki verdi muhtemelen ama yaptığı hoş değil tabi.
Belki ailesi sizi bekliyordu doğumgünüz için.

Bir buçuk ay önce 13 haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Ev beni boğuyor o yüzden dışarı çıkmak istedim. Beni onemsesin istedim. Annesinin doğum gününde bile en iyi yerden kocaman pasta alıyor. Bana marketten baton almıs..

bence haline şükret en azından öküzle evlisin ya bi dayakcı içkici sarhoş kumarcı biriyle evli olsaydın dahamı iyi olcakı elindekiyle yetinmesini bil yada öküzü eğit modern öküz olsun :3:

Haklısın , hepimiz özenli davranış, ince düşünce bekliyoruz ama adamlar kalın :1:
Takma kafana canım, özel günlerini genele çevirirsin sende onun , anlar elbet:31:

Son düzenleme:
Sen iyi ki dogdun !!
Ne olur üzme kendini
Ben de dogum gunlerimde aglardım eskiden, hiçbişey istedigim gibi olmadı diye
Hala da olmuyor ama artık kendimi üzmeyi bıraktım, bu sene bir pastam bile olmadı üfleyecek :)olsun..
dogum günleri hayatımızda saklanmış mayınlardır, basmadan geç, daha mutlu olacaksın :)

Bir buçuk ay önce 13 haftalik bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Ev beni boğuyor o yüzden dışarı çıkmak istedim. Beni onemsesin istedim. Annesinin doğum gününde bile en iyi yerden kocaman pasta alıyor. Bana marketten baton almıs..

Canim cok gecmis olsun..durum üzücü ama bu erkekler ah bu erkekler...:(((

Anneleri olunca dünya durur onlar icin...

canım benim morali bozma küçük şeyler bunlar, boşver, allah en kısa zamanda sana bir evlad nasip etsin tekrar, bu en büyük mutluluk inan bana... hassas bi dönem geçirdiğin için daha kırılgansın, geçer üzülme olur mu?

Canim cok gecmis olsun..durum üzücü ama bu erkekler ah bu erkekler...:(((

Anneleri olunca dünya durur onlar icin...

sadece anneleri değil ki
dışarıya çok özenli davranırlar ama en yakınını hor görürler
çok takılmamak lazım bunlara, insan anca kendini üzer
karşıdaki anlamaynca anlamaz

Back
X