- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Ahh canım aynı şeyi bende yaşadım ve kız kardeşim nişanlıma söylemiş normal de ve nişanımızdan çok kısa zaman sonra doğum günümdü. Çalıştığım iş yerinde gurup olarak en az 4 5 dafa pasta kesildi kutlama yapıldı nişanlı olunca herkes soruyor enişte be yaptı diye o kadar zoruma gitti ki en sonunda açtım ağzımı tabi kıvırmaya çalıştı ama yok nafile yarim saat geçmeden iş yerine kocaman bi çiçek geldi ayrı sehirlerdeyiz biz tabiki çiçeği kabul etmedim geri gönderdim o da ne kırıldığımi anladı ama anladiğım şu ki erkekleri eğiteceksin bazi seyleri gozune sokacaksin onlara kalsa hepbi bahanwleri var. Not bu arada eşim oldu ve yıllardır hiç bir özel günümüzü boş geçmez baştan bazı şeylerin değersizce es gecilmeyecegini anlat ki hayatımızda özel kutladığımız kaç gün var ki es geçelimİçimi dökmeye ihtiyacım olduğu için yazıyorum..
Bugün Doğum günüm.
Tüm çevrem,ailem bir mesajla bile olsa kutladı.
Ama sevdiğim,nişanlım,iki ay sonra eşim olacak adam sabahtan bu yana konuşmamıza rağmen,bir Doğum günü mesajını yada aramayı çok gördü.Hep başka şeylerden konuştu.Oysaki biliyor bugün Doğum günüm olduğunu.İstemsiz olarak bir burukluk çöktü içime.Önemsenmiyorum sanırım..