Bir öneriniz var mı?

lilylilian

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
10
8
16
26
Herkese iyi akşamlar. Erkek arkadaşımla yakın bir zamanda görüşmeyi kestim. Çok olaylı ve beni yoran bir ilişkiydi. Tam olarak bir ayrılık konuşması yaşanmadı ama birbirimize mutluluklar diledik ve konuşmayı kestik. Bu ilişkinin bende bıraktığı yaralar gerçekten çok derin, biraz kafamı dağıtmak iyi gelebilir diye düşündüm ama yapacak hiçbir şey bulamıyor gibiyim ve kendimi bomboş hissediyorum. Önceden yaptığım hiçbir şey hoşuma gitmiyor ve hemen sıkılıyorum. Bana bu konuda önerebilecek bir şeyiniz var mı? Açıkçası resim, kitap bu tarz şeyler beni çok bunaltmaya başladı ve direkt uyku moduna girmeye başladım (eskiden böyle değildi, bir günde kitap bitirirdim...) Bunlar dışında önerebilecek herhangi bir şeyiniz varsa cevaplarınızı bekliyorum. Okuyan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Spora yazılın, dans kursuna gidin, stk’lara gönüllü olun, bisiklete binin, yeni bir dil öğrenin, eğitimler alıp kendinizi geliştirin. Sayayım mı daha?
Hayatımda hiç bisiklete binmediğimi farkettim bu cevap sonrasında, teşekkür ederim bunu yapmaya çalışacağım :)

Hayatımda hiç bisiklete binmediğimi farkettim bu cevap sonrasında, teşekkür ederim bunu yapmaya çalışacağım :)
Bisiklet çok keyiflidir. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burada bisiklet kulüpleri var mesela, akşamları ya da hafta sonları organizasyon yapıyorlar 70-80 bisikletli. Hem spor hem sosyalleşme.

Maketler oluyor küçücük parçalı çok güzel. Yapıştırıp boyayıp ortaya çok güzel şeyler çıkarıyorsunuz. Hem gayet uğraştırıcılı olduğu için yaparken de istediğiniz bir podcast açarsınız gayet güzel geçer zamanınız.

Hemen kalk bir duş al makyaj yap canım mesela ben ders çalışmak istemediğim de enerjim çok düşük olup işe gitmek istemediğim de hemen makyaj yapıyorum. Çok uyuma. Pijamalarını sabah kalkar kalkmaz üzerinden çıkar. Bunlarruhunun daha hızlı iyileşmesini sağlayacaktır

Spor yapın ve örgü örün. Boyama yapmak da iyi geliyor.

Konsantre olma sorunu var sanırım maalesef bir süre böyle devam edecek hep düşüncelerinizde o olacak ister istemez spor en iyi aktivite

Bana en iyi gelen sey dil ogrenmek ve kulturlenmek. Kasmadan yapcaksiniz ama gunde 15dk mesela. Yeni uc bes kelime yeni herhangi bi bilgi ogrensen yeter. Kendimi kültürlendircek biseyler yapmak iyi hissettirio. Bi şehri arastirmak neresinde ne var ünlü ve arkasındaki tarihi öğrenmek. Dille de birlesince hos diyarlara gidiyo insan kafasinda. Notr dame in adi niye notr dame atiyorum dame kadin notr bizim yani meryem anaya yapilan atıf gibi. Albert Camus nün bi lafi vardı kafanda kurdugun hayallerde istedigin an istedigin yerde olabilirsin o zaman bulunduğun yer izdirap vermez aslinda temali. Yabancı kitabinda geciodu. Hapiste de olsam aslinda yeterince detayli güzel duslersem daha guzel yerlerde oldugumu aslinda hic hapiste hissetmeyebilirim diye geciriodu icinden idami beklerken. Hep sıkıntılıyken aklima gelir. Yeni kültürel bilgiler edebiyatla da birlesirse tadindan yenmez. Hayatı bi klasik tadinda yaşamak lazim bana göre. O zaman çekilen acilar bile daha anlamli ve guzel gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…