- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Yasin küçük olduğu için böyle hissediyorsun. ZAMAN geçtikçe yasin buyudukce kazara rezil olsan bile üzerinde durmayacakin konunun cogu zaman gülüp geçeceksin
Kuzum okul bittikten sonra kim kimi görecek ki utanma ayol zayıf not bile alsan kendinle gurur duy bir daha ki sınava daha çok çalışır en iyi notu ben alırım de iddialı ol yanikendini her zaman sev benim lise biteli 10 yıldan fazladir en büyük pismanligim kendimi savunmamakti simdiki aklım olsa vallahi kendimi öğretmene bile ezdirmezdim sınıftaki ezik inekleri derlerimde gecer hava atardim
Rezillik dedigin çok baska bi sey bence zaten gercek reziller utanmiyor. Mesela yalan söylemissen ve ortaya çıkarsa bu gerçek rezilliktir ve utanmalisın ama sinav notu falan bunların rezil olmakla değil yeterince çalişmamakla ilgisi var :)
En iyi yaptiğım seylerden biri de kendimle dalga gecebilmektir çok eglenceli oluyor sen de denemelisin. Sonucta rezil olacak ne yapmıs olabiliriz ki hepimiz insaniz bilerek zarar vermedikten sonra sorun yok bence ...
Uygulama için pratik yap hatandan ders al sonra da esprili bir yön bul. Ben bir ara arabayi surtmustüm hem de rent a car'dı ki iyi arac kullanirim ben ile dalga gectiler ama ben de çok guldüm kendime. Düz yolda asfalti aglatirım da dönüsler zorluyor falan diye ki cidden dar bir virajdı.Haklısınız
Çok ama çok teşekkür ederim
Ama bunu bilsem de uygulamaya koyamıyorum pek, maalesef
Merhaba
Ben lise 3'e giden bir öğrenciyim. En büyük sorunlarımdan birisi sınıfta rezil olduğumda falan çok ama çok utanıyorum. İşin kötüsü hemen de unutamıyorum ve özellikle gece yatmadan önce aklıma geliyor sürekli, sanki o rezilliği tekrar ve tekrar yaşıyorum. Rezillik derken yani ne bileyim öyle aman aman şeyler de değil, ama herkesin o an içinden benim rezil olduğumu düşündüklerine yüzde yüz eminim. Tamam tabi unutup gidiyorlardır da yani en azından belli bir süre eminim ki diyorlardır rezil oldu diye. Eskiden biraz da kendi kendimle dalga geçen biriydim, ama bir de sınıfta benim dikkatimi çeken birisi var. Onun yanında rezil olmak da istemiyorum.
Sınavdan düşük aldığımda da yine mesela... Aslında biliyorum hangi sınavdan ortalama kaç alacağımı, ama yine de o notlar sınıfta bangır bangır okunduğunda düşük almışsam bir de benim notum okunduğunda herkes dönüp bakıyor yaOf ya. Yazarken bile stres oldum.
Çok alınganım galiba
Yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?