Bir Ortamdaki Muhabbete Dahil Olası Gelmemek?

Ne güzel 3 bayramdır gereksiz akrabalarımın yavan konuşmalarını çekmiyordum. Şimdi annem illa bayramda gel diyor. Yemin ederim o gereksiz konuşmalar karşısında çarpıntım tavan yapıyor. Çok zorda kalmadıkça sıkıldığım ortamda durmam. Çok sıkıldıysam da telefonumla ilgilenirim veya kalkar dışarı çıkarım. Üç günlük dünyada kendimi sıkıntıya sokamayacağım. Zaten canım dar.

Farkli
Ortamim olsa da dahil olsam.
Evde kendimle konusuyorum ben aafahaj hep şu lanet pandemiden dolayı.
Farkli sey konusulmuyorsa siz farkli seylerin konusunu acin. Ne dusunuyorlarmis o konuda balalim.
Farklı konu bir yere kadar açılıyor ya Bahsettiklerim biraz dar görüşlü insanlar her şeyi konuşmazlar

Olabilir dönem dönem, geçen pandemiden sonra insan içine karıştım ilk kez aileler, doktor vs hariç. Konuşmayı unutmuşum. Sürekli kendimi dinlemek, kenara geçip uzanmak istedim. Sıkıldım. Muhabbet sarmadı. Normalde konuşmayı sevdiğim insanlardı ama keyfim yetmedi. Ruh halimiz hep aynı olmuyor çok normal.

Aynısı ben! boşuna konuşuluyormuş gibi geliyor. Hele siyasi konular aşırı saçma geliyor artık. Hatta ateşli bir şekilde heyecanla konuşan insan görünce ortamdan kaçıyorum. Dönemsel diye düşünüyorum.

Ortamı değiştirin
Beni sarmayan insanlarla olunca benim de dalasım gelmiyor muhabbete, bitse de gitsek diyorum

Bnde öyleyim gerçi bu aralar depresyonda gibiyim . Farklı konular olmadığı sürece arkadaşlar akrabalar hepsi çok basit gelmeye başladı kimseyle konusasim gelmiyor . nolcaksa böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…