bir oturmaktan nefret ediyorum :(

ne demeye çalıştığınızı anlamış değilim.değişik olan nedir onu anlamış değilim.daha açık yazarsanız cevabımı ona göre vereyim bende ?
yalnız şunu unutmayın bana böyle şeyler yaşatan birini savunmaya çalışıyorsunuz sorun bende değil sizde üzgünüm...

evet arkadaşım aynen anlattığın gibi.ilgilendiğin için sağol.aynen boşvercem bundan sonra.tek dileğim bir bebeğimin olması .elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.ve en kısa zamanda taşıncam inşallah.

aynen ya ben 2 gündür rahatsızım acillik oldum birsürü iğne ilaç vs.ama yinede başımı biyerimi sarıpta yatmadım.evet benim kv tam oscarlıktır

evet eşime bir mektup yazıyorum sıkıntılarımı isteklerimi tek tek yazıyorum çünkü konuşunca unutuyorum ne dicemi o yüzden yazıyorum.eşimle kavga etmemeye dikkat ediyorum ama yinede bi şekilde yuvamıza karışıp huzursuz ediyor ama takmıcam artık.tşk ilgilendiğin için

canım Allah yardımcın olsun 4 yıl beraber oturdu kv.le 6 yıl oldu ayrılalaı neler dedi neler yaptı anlatsam roman olur. ayrıldıktan sonrada huzur vermedi bi şekilde müdahalesi oldu hep. takii 2 ay öncesine kadar .Artık bardağı taşırdı ve resti çektim ne evime gelebilyor artı ne arayabiliyor. çok uğraştım ama iyilikten anlamadı çok kötü bir niyetli insan çünkü ne desen deişmiyor. onun için bir an önce ordan kurtulmalısın.

amin canım Allah yardım etsinde kurtulayım burdan.ne güzel sen ayrılmış gitmişsin darısı bana.iyi yapmışsın madem canını sıktı yeter artık resti çekmişsinevet benim kvde değişeceğine iyice saçmalıyor off off

hala çalışıyor musun?
ev hanımı olmak daha zor olsa gerek böyle bir kayanayla
çünkü evdeysen gün içerisinde senden daha çok ilgi bekleyecektir..
her işini yapmanı isteyecektir falan..

Şunu bilir şunu söylerim..En iyisinden bile uzak oturacaksın.Bir oturmak da ne demek yahu ? Bunu baştan düşünmek gerek hem de en ince ayrıntısına kadar sonra sızlanmak çare değil..

Bana kayınvalidem teklif etmişti izmir'e ilk taşındığımızda ben kabul etmemiştim..Tavır aldı mı ? evet aldı ama umursamadım..İyi ki ayrı oturdum..

Şuan istanbul'dayım kafam rahat..

walla bırak aynı binada otrmayı bu küçük şehrde aynı havayı teneffüs etmek bile ağır geliyor bana. oğlunun aklını öyle bi çeliyor ki acındırarak, iyi görnüerek, siz bilirsinz diyerek!!! eşim de aklının bi tarafında onlar bi tarafında ben lanet ediyorum onları neden bu ladar düşünp de etkileniyor die. yıllardır evliler düzen kurmuşlar neden bi de beklentilerlle bizim ebliliğimizi oturtmamıza izin vermiyorlar.
arkadaşım takmamaya çalışıyorum yeri geliyor rol yapmayı öğrenmek gerekiyormuş sanırım( sen de öyle yap. eşine çaktrmadan kv ye ağzının payını vermek lazım da insan onlar kadar küçülebildiğine inanamıyor maalesef. ama zmanala o da oluyordur sanırım. başka türlü başedilmiyor ki
işin en kötü tarafına analarına acıyıp karılarına kıyan erkekler...

hala çalışıyor musun?
ev hanımı olmak daha zor olsa gerek böyle bir kayanayla
çünkü evdeysen gün içerisinde senden daha çok ilgi bekleyecektir..
her işini yapmanı isteyecektir falan..

şu an çalışmıyorum fakak çalışmayı düşünüyorum dediğin gibi evde olunca dahada üzerime geliyor beni deli ediyor.

kesinlikle haklısın salaklık yaptım iştte böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim iyi niyetle geldim bana destek olur düşüncesiyle ama nerdeeee..

evet aynnen bizimde öyle ama eşim zamanla daha iyi anladı annesinin haksızlıklarını eskisi gibi sorun yaşamıyoruz onlar ayrı ben ayrı.ama kaynanamın yaptıkları yetiyor aramızın bozulmasına malesef.evet rol yapmak lazım ağzının payını veriyorum dediğin gibi başka türlü başa çıkamıyorum.valla eşim anasına acıyıp bana kıyarsa kendisi kaybeder gözüm kara hiç umurumda olmaz çıkar giderim bi yere kadar sabrım var benimde.
sende bir oturuyorsun sanırım? ayrılmayı istiyor mu eşin

yok canım bir oturmuyoruz da, aynı şehirdeyiz, evlendkten sonra geldm buraya, ama kv hep içimzde olmak istedi, bizi düşünür modda, sormadan söyledi söyledi söyledi....... çocuk falan nasıl olcak bilmiyorum düşünmüyorum da, gtmek istiyorum bu şehrden

hmmm evet birde olsan ayrıda olsan kv gıcıksa kaçamıyorsun malesef...çocuk ben düşünüyordum fakat olmadı doktora gittim hiçbir sorun yok ama stresten olmuyor olmuyor dedi.stres çok önemliymiş yani ee benimde stresim hiç bitmez..gidebilme ihtimalin var mı canım eşin sana hak veriyor mu ?

Son düzenleme:
canım benim bu konuda snırım ben şanslı olanlardanım kayınvaldem on numara bir kadındır bazılarınız kızabilir ama ben annemden çok çok daha iyi geçinirim onunla ağzımdan çıkan emirdir onun için hiç ikiletmedi bu güne kadar ama bende beş kuruşluk birşey istemedim allah yukarda ama genede şanslıyım onlar merkezde (kayınvaldemde annemde) biz bir ilçedeyiz arada 45km var o bile yetiyor ama sana kıyamadım cidden en mantıklısı taşınmak bence tabi siz bileceksiniz ama yoksa mazallahhh

tüm arkadaşlarında dediği gibi taşınmaktan başka çare yok, taşınana kadar da işe girmeni tavsiye ederim ben daha az mıhattap olursun hem işte kafan dağılır ve belki bebişinde sen stresten uzaklaşınca gelir sana :)))
ben kv ile çok uzak semtten ev tuttum nişanlıyken iyilerdi hala bir kötülükleri yok ama hayatıma karışma potansiyelleri çok yüksek olduğunu anladığım için asla oraya yakın oturmam dedim orası işimede yakın olmasına rağmen :)
iyikide öle yapmışım buna rağmen bazen sıkıntılar olabiliyor, eşimi arayıp nerdesiniz ses geliyo falan diyolar ben fıttırıyorum valla Allah sabırlar versin canım

canım benim sen bi taraflarını kaşı valla maaşallah

Bana kayınvalde eziyetini birçok zaman kendi annem yapar sağolsun annem biraz bencil yaradılışlı bir kadındır ama gelinine tütütü bana allah allahhh tır çoğu zaman

ay ne güzel bende öyle olmak isterdim kv ile annemden daha iyi geçinmek isterdim çok özeniyorum arkadaş gibi olanlara ne yalan söyleyim.benimki tam bir kaynana eksiği var fazlası yok taşınmak bencede tek çöz,m inşallah eşimede kabul ettirip gitcem en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…