Bir öyle bir böyle davranan kiracımız

Dilasaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
140
103
bayanlar biz 2 katlı müstakil Bi binada oturuyoruz ve üst katta biz alt katımızdada kiracımız var ve kadın çok tuhaf mesela bugün toplulukta otururken annemle benim suratıma hiç bakmıyor ve konuşma tenezzülünde bile bulunmuyor ve kira günü yaklaşınca bize çok iyi davranan kadın kirayı verdikten sonra 360 derece bize Yön Dönüyor ve bugünkü bu haraketi canım annemi çok üzdü rengi falan soldu.ve bundan 1 ay önce kadar her gün bizdeydi yani kirayı vermeden hani canımla cicimliydi ve hiç bile demiyorduk. Derken bunlar çok düşük miktar kiraya oturuyorlardı çünkü Kocasının 2. Evliliği ve önceden adamın 2 tane çocukları var Üniversite okuyorlar diye babam düşük veriyordu evi hatta bu yıl size bırakıyorum ne kadar verirseniz verin dedi yani düşünün ama ben bu kadının hareketlerine artık çok sinir olmaya başladım bana akıl verin ne yapayım ne diyeyim geldiğinde veya karşılaştığımızda?biraz uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarınızı bekliyorum

Bence umursamayın, siz gerçekten mesafe koyun o yakınlaşıncada mesfeli durun yeter..

Başkaları yokken iyi yani konuşur Güler falan ama başkalarında varken yüzümüze bakmıyor

Geçen gün mesafeli durdum eve geldi bende hiç gel felan demedim gelim bari dedi girdi hiç konuşmadım konuştu konuştu gitti

Başkaları yokken iyi yani konuşur Güler falan ama başkalarında varken yüzümüze bakmıyor
Buna benzer bir olayi bir tanidigim neredeyse 30 senelik kiracisiyla yasadi. Kadin bire bir iken gayet iyi dostane ama insan icinde hic pas vermiyordu. Sonradan cikti kokusu. Meger insanlara ev sahibinin dedikodusunu yapip kotuluyormus. Insanlar bu ne pehriz bu ne lahana tursusu demesin diye de baskasinin yaninda pas vermiyormus.

Buna benzer bir olayi bir tanidigim neredeyse 30 senelik kiracisiyla yasadi. Kadin bire bir iken gayet iyi dostane ama insan icinde hic pas vermiyordu. Sonradan cikti kokusu. Meger insanlara ev sahibinin dedikodusunu yapip kotuluyormus. Insanlar bu ne pehriz bu ne lahana tursusu demesin diye de baskasinin yaninda pas vermiyormus.
Inanmıyorum bu hiç aklıma gelmemişti aslında bu kadının yan binada kız kardeşi var ve küsler 2 Yıldır. Ve bize süreli onu kötülüyor nerdeyse genç kızdıklarından beri kız Kardeşini bize kötülüyor

bende kiracıyım ve ev sahiplerinden hiç hoşlanmıyorum gerekmedikçe de görüşmüyorum....belki oda öyledir ama ucuz olduğu için çıkamıyordur da idare ediyordur...

Ev sahibinizi neden sevmiyorsunuz bilemem ama sonuçta bu Kişilik meselesi o da sevmiyorsa sizin gibi hiç konuşmayabilir ama belirttiğim gibi bi öyle bi böyle davranmasından bahsediyorum ben

Pardon da siz neden muhatap oluyosunuz boyle bi insanla siz paraniza bakin. Madem toplulukta boyle davrandi siz de normal zamanda muhatap olmayi verin. O se selam verirse kafa selami yapin gecin yani. Kiraci icin uzulur mu insan yahu

Pardon da siz neden muhatap oluyosunuz boyle bi insanla siz paraniza bakin. Madem toplulukta boyle davrandi siz de normal zamanda muhatap olmayi verin. O se selam verirse kafa selami yapin gecin yani. Kiraci icin uzulur mu insan yahu
Haklısınız da şuana kadar annem boşver felan demesiyle geçti de ama artık Dediğiniz gibi olacak artık yeter o insanlıktan anlamıyor tescilledim bunu

Ben olsam evden çıkarırım.Bizde böyle bi delikanlıyız :KK70: :KK70: Ne çekcem milletin suratını hem benim evimde oturucak hemde baya goygoy döndürücek.Gitsin kocası nemrut karısı için başka ev baksın.Delimi ne.

Ben olsam evden çıkarırım.Bizde böyle bi delikanlıyız :KK70: :KK70: Ne çekcem milletin suratını hem benim evimde oturucak hemde baya goygoy döndürücek.Gitsin kocası nemrut karısı için başka ev baksın.Delimi ne.
Haklısınız çok güldüm yorumunuza ve KESK'e bende sizin gibi böyle Açıkça konuşabilsem:)

X