Bir pantolon için mi tüm bunlar

çok sevindim senin adına. umarım bır daha boyle tatsızlıklar yasamazsınız annenle.

canım okuldan ayrılmayı sakın dusunme bunlar basıt seyler annen cok takabılıyo sen de onun gozu onunde at gıtsın

cok sevındım aranızın duzlemesıne inş daha da ii olur. bunlar gelıp gecıcı seyler her anne kız arasnda cok sorun oluo ama kısa surede bıtıo. inş bı daha sorun yaşamazsın bole ufak tefek seyler için

Siz çok aklıbaşında bir evlatsınız. Annenizle arasıra tartışmalarınız olacaktır bu normal bir durum. Ama sizin duyarlığılınız sayesinde bu krizleri çabuk atlacağınıza inanıyorum. Her anne evladının iyiliğini düşünür bence. Anennizin sıkıntıarı var belli ki. Onunla bunları konuşmayı deneseniz. Onun yanında oludğunuzu bilmek eminim onu rahatlatacaktır.

Siz çok aklıbaşında bir evlatsınız. Annenizle arasıra tartışmalarınız olacaktır bu normal bir durum. Ama sizin duyarlığılınız sayesinde bu krizleri çabuk atlacağınıza inanıyorum. Her anne evladının iyiliğini düşünür bence. Anennizin sıkıntıarı var belli ki. Onunla bunları konuşmayı deneseniz. Onun yanında oludğunuzu bilmek eminim onu rahatlatacaktır.

cok sevındım aranızın duzlemesıne inş daha da ii olur. bunlar gelıp gecıcı seyler her anne kız arasnda cok sorun oluo ama kısa surede bıtıo. inş bı daha sorun yaşamazsın bole ufak tefek seyler için

çok teşekkür ederim.
inşallah olmaz bir daha
yanımda olduğunuz için de çok teşekkürler :)

canım anneler bazen böyle olabiliyor benimkide hiç kızmadığı bi kıyafete başka zaman laf söyleyebiliyo annen başka bişeyine kızmıştır senin hıncını öyle çıkarmıştır boşver duymamazlıktan gel

yıl 2010 millet aya gidip geliyor , uzayda hayat arıyor biz pantolon giyiyor diye koskoca kıza yapmadığımızı bırakmıyoruz hala giyim kuşam tartışıyoruz..hey allahım şunları okudukca cinlerim tepeme çıkıyor Allah hepimizi cehaletten korusun ne diyim ! boyun eğmeyin kişisel alanınıza bu kdr girilmesine bu kdr koyun gibi güdülmeye asla boyun eğmeyin ve unutmayın aileler en iyisini bilmez sadece öğrendiği kadarını bilen aile çok

Back
X