Bir Pisacan ve Herhangi Bir Sabah :D

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.850
698
Pirens Bey'in Bir Günlük Programı - Fadime Y.
(alıntı..)

Saat 07:00
Bu ses de ne? Nerdeyim? Ne oluyor?
Hah aferim, yine cep telefonunu kurmuşlar. Nerden kapanır bu bir türlü keşfedemedim. Önceki ne güzeldi, patimi patlattım mı tepesine susardı. Bozuk bu çalmıyor diye kullanmaz oldular.
Madem uyanmayacaksınız ne bağırtıyorsunuz bunu? Kalksanıza … Sabah sabah bu zamazingoyu mu dinleteceksiniz bana…Hop arkadaş sana diyorum.
Duyan yok.... İş başa düştü. Bari şunu yatağın altına itekleyeyim. Tüh ya! Çok içerilere fırlattım sorun olmaza bari…yine susmuyor. Öf ya. Deli olacağım. Uyanın!!!!!!! Şu telefonu yatağın en ücra köşesine fırlatmamış olsaydım direkt ayaklara girişirdim ama neyse artık. Hah kalktı biri. Telefonu arıyor. Ben biraz gözden kaybolayım. Perde arkasına geçsem iyi olacak.

---- Vay sıpa, yine telefonu yatağın altına fırlatmış. Hayatım uyan geç kalıyoruz.

Geç kalırsınız tabii. Akşam ye kızartmaları, devril koltuğun üzerine, sabaha kadar film izle, sonra neymiş efendim geç kalıyoruz…
Her sabah aynı şey… bir telaş bir telaş. Bu lavuklar kesin mama tabağını doldurmayı unutur şimdi. En iyisi gidip bi bakayım. Ol. du. Yine kuru mama. Ulen nerde sebzeli ton balıklı. Kapı kenarında biraz üzgün modeli yaparak şansımı bir deneyeyim.

---- Hadi hayatım çıkıyorum.
---- Tamam geldim.
---- Miyavvvvv.
---- Canım benim, güzel kedim noldu? Kıyamam bunun arkamızdan ağlayışlarına. Mama verdin mi? Hadi gel biraz da jazzy vereyim sana. Ama az. Tamam mı?

Her gün aynı numarayı yap, bu kadın yine yer. İnanılır gibi değil. Hatun benim yaratıcı kişiliğimi öldürüyor, oblomovlaşıyorum. Yedek tabak yaş mamayla dolduğuna göre şöyle bir sürtüneyim de sevinsin bari.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
güzelmiş benim kedişimde böylemi düşünüyor acaba:)hah

Her gün aynı numarayı yap, bu kadın yine yer. İnanılır gibi değil. Hatun benim yaratıcı kişiliğimi öldürüyor, oblomovlaşıyorum. Yedek tabak yaş mamayla dolduğuna göre şöyle bir sürtüneyim de sevinsin bari.

:1::1::1: bizim safran geldi aklıma acıklı acıklı küçük emrah moduyla maaovvv diye uğurlar her sabah beni
tabi ödül mamasını alana kadar

Back
X