Ay ayyy zamanimizda bu sekilde uzaktan uzaga utandiklari icin birbirine acilamayan iki genc...Allahim bu ne kadar zarif bir sevda.Kendi iclerinde yasadiklari hoslanma tutkusu...herseyin bir e_mail adresiyle birbirine ISIK hiziyla yakinlastigi bu alemde birbirine acilamayan iki genc.Himmm bir erkek bir bayani sevdimi duramaz itfaiyeci gibi bu yangini sondurmek icin cozumler arar.Arkadas cevrene takilir,evli arkadaslarinin esleriyle haber gonderir,facebookunu ekler,konusmak icin senoryalar uretir.Anlasilan adam sadece uzakta durmaya gayret etmekte.Bunun iki nedeni olabilir 1.Daha evvel yasadigi arkadasligindan derin yara almistir yeni bir arkadasliga mesafelidir unutamamistir,kafasi karisiktir 2.Sizi kaybetmek gibi bir derdi yoktur cunku siz baska birisiyle evlenmeye kalksaniz adamdan somut bir adim gelmemis,adamin sadece bakislari var somut bir adimi yok.Erkekler istedilermi Ferhat gibi daglari bile delerler.Ama" eh iste" derlerse sizin adim atmanizi beklerler cunku daha size karsi tam bir tutku hissetmiyorlardir.Bence uzak durun eger sevgisinin olusmasini isterse somut adimlar atacaktir ama istemezse bosuna bekliyorsunuz uzun yillar sadece bekleyeceksiniz ki sizde zaten son senenizdeymissiniz.Sizi uzmek istemezdim ama hayatin kanunu bu sekilde seven kisi sevdigini baskasi kapmasin diye acele eder ama bu adamin oho bol vakti varmis gibi davranmasi daha cok yipranacagizi isaret ediyor bana.