Bir rakçı ile 9 haftalık aşk..

bookermoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
1.420
4.128
63
Merhabalar. Bundan 6 yıl evveldi. Yüksek Lisans yaparken öğrenci değişim programı ile Moğolistan a gitmiştim. Hiç bilmediğim bir dil ve kültürün ortasında alışma aşamasını çabuk atlatıp derslere odaklanmıştım ki değişim öğrencileri için yapılan ufak bir konserde yerel halkın bile pek bilmediği o grubun bir üyesi ile tanışıp aşk yaşamaya başladık. Derslerimi hiç etkilemedi ama öyle dolu dizgin bir aşktı ki... İngilizce biliyorum, o ise yarım yamalak biliyordu ama yinede anlaşıyorduk :) başımı döndürüyordu ve farkındaydım ki onunki de dönüyordu.
Türkiye'ye dönme zamanım geldiğinde onunla yaşamamı istediğini söyledi ama ben artık ülkeme dönmek istiyordum ve sanırım aşkımda eskisi kadar canlı değildi. Ülkeme döndüm ve işe girdim. Moğol aşkım ise uzun süre telefonda mücadele verdikten sonra pes etti ve o aramayı bıraktıktan sonra eşimle tanışıp evlendim. Oğlum oldu. O ise küçücük grubunu son iki yıldır Avrupa'da ve Amerika eyaletlerinde konserler veren bir gruba dönüştürdü. Kendisini değil ama grubunu takip ediyorum, hatta bir konser fotoğraflarını beğendim ve bana mesaj atmış hemen konuşma şöyle
-Türk kızı, yakaladın"(İngilizce olarak) Ben- "Hayır, gayet açık bir şekilde takip ediyorum ve yaptığın işleri çok beğeniyorum"
-Oğlun çok tatlı, mutlu görünüyorsun
Ben-Sende öyle, mutlu ve sağlıklı görünüyorsun.
-Teşekkür ederim, sanırım biraz kilo verebildim sonunda :) (eskiden biraz daha kiloluydu)
Vs. Sıradan bir muhabbet sonunda konuşmayı bitirdik. Hala çok değerli benim için ama eşimi ve oğlumu sanırım hiçbirşeye değişmem. Bu anımı beraber yüksek lisans yaptığım yarı Türk bir arkadaşım haricinde Kimse bilmiyor ve şuan anlatsamda sanırım ünlü olduğu için insanlara biraz garip gelecek o yüzden hiç gereği yok. Gelip sizlere içimi dökmek en iyisi olur diye düşündüm. Teşekkür ederim okuduğunuz için.

Ya da söylemeseniz mi 😂🤣 biraz heyecan olur kulüpte dün biri de ünlü birine aşık oldum dedi 40 sayfa bitti ama hala bulamadık kim olduğunu
Bilemiyorum ben bu tavrı mantıklı bulmuyorum :) sonuçta beni tanımıyorsunuz ki, bir zararı olacağını sanmıyorum

2E9EA765-B46E-4E2F-AD7A-1A1FA3D16BD5.webp

Back
X