Bir rakçı ile 9 haftalık aşk..

Neyse eşin duymasın yine de bu yazdıklarından habersiz kalsa iyi olur kıskanabilir zararsız biri gibi ama rock yıldızı olması ve popüler bir grubu olması onun canını sıkabilir kıskanabilir burda aramızda kalsın😃
Öğrense bile sadece kıskanır ama olay yapmaz tabi tüm ilklerimi yaşadığım kişinin tanınmış biri olması hoşuna gitmez :)

Bence çok seviyeli ve kaliteli bir ilişki yaşamışsınız benim eski sevgilim sokakta gitar çalardı biz üniversitedeyken hem harçlığını çıkarırdı hemde tanınmak isterdi sizin konunuzu okuyunca aklıma geldi az önce profiline girdim belki oda bir yerlere gelmiştir acaba mı diye. Ama hala aynı 5 yılda bir insan hiç mi yol katetmez şokdayım yani

Bence çok seviyeli ve kaliteli bir ilişki yaşamışsınız benim eski sevgilim sokakta gitar çalardı biz üniversitedeyken hem harçlığını çıkarırdı hemde tanınmak isterdi sizin konunuzu okuyunca aklıma geldi az önce profiline girdim belki oda bir yerlere gelmiştir acaba mı diye. Ama hala aynı 5 yılda bir insan hiç mi yol katetmez şokdayım yani
:) inanın bende çok şaşırdım çünkü oda müziğe aşıktı çabalardı falan ama çok şanslı görünmüyordu bu konuda. Nerde şansı döndü bilmiyorum. Son iki yılda patladılar.

Back
X