• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir rüya bu kadar etkiler mi ? Aylar sonra neden ?

Haberci bi rüyA
Gerçekten mi demeyeceğim ama benim rüyalarım çıkıyor. Haberci bile olsa ne yapacağım bilmiyorum. Kimseye ihanet etme niyetim yok. Ama aylarca aklımda yokken neden böyle oldu. Gerçek gibi girdi aklıma.. 1 2 güne bu rüyanın etkisi geçecek biliyorum. Keşke görmeseydim..

Gerçekten mi demeyeceğim ama benim rüyalarım çıkıyor. Haberci bile olsa ne yapacağım bilmiyorum. Kimseye ihanet etme niyetim yok. Ama aylarca aklımda yokken neden böyle oldu. Gerçek gibi girdi aklıma.. 1 2 güne bu rüyanın etkisi geçecek biliyorum. Keşke görmeseydim..
Rüyalar ihnaet sayılmaz eksiklikleri gösterir

Gün içinde düşündüyseniz ya da bir şeyler çağrıştırdıysa bilinçaltınız işlemiş… madem şu an çok mutlu bir ilişkiniz var geçmişe dair tüm anıları silin… hayatınızdaki kişi görürse sıkıntı çıkabilir hemde adı üstünde “geçmiş” bırakın geçmişte kalsın, ne yaşamış olursanız olun.

İyi geceler kadınlar. :KK200:
Ben dün gece bir rüya gördüm (eski sevgilimi)
Biz 1 yıl beraberdik. Aslında 6 ay beraber yaşadık. Kalan 6 ay didişme öncesi flört vs.
İyiki de olmamış evlenmemişim diyorum (hep evlilik hayalleri kurardı) ama gel gör ki “bazı konularda ilkim olması” aklıma getirmiyor değil. :işsiz:
Bilinçaltı mı nedir bilmiyorum ama anlatmak istiyorum.
Rüyamda aynı binada oturuyoruz ben alt kat, o en üst kat.
O beni uzaktan izliyor. Evlenmiş. Ama bunu bana kapıcı ve annesi söylüyor o evli diye.
Ama aslında evlenmemiş bakıyorum evine değişik pekçok kadın gelip gidiyor.
Sonra benle konuşacakken uyandım.
Uyandığımda göz yaşım vardı.
Açtım eski resimlerimiz ve videolarımıza baktım.. baktım öyle çünkü kıyamıyorum silmeye. Bir gün sileceğim ama.
Aslında ayrılan bendim ondan.
Sorumsuzluğu, onun ilgisizliği beni kendisinden itti. (Başta tapıyordu, güzel bir ilişkimiz vardı ama ailesi vs. Sanırım boşanmış olması annesinin yeni bir ilişki istememesi onun sorunları yıprattı ve bitirdi bizi)
Son dönem zaten iyice ilgisizdi.
Ayrıldım.

Geri dönmek istedi (tayin olmaya döneceğim şehre son 1 ay kala, ben onla aynı şehirdeyken) Attığı mesaj ise : “gitmeden son bir kez..” :KK51:
cevap dahi vermedim..
İzmir’e geldim bu sefer profil resmine eski eşi (benden önce evlenip ayrılmıştı) profil resmî yaptı ilk gelinlik ve damatlık halleri. Kadın bunun kucağında. Hangi kafayı yaşıyor anlamıyorum. :KK67:

Benim inadıma koydu biliyorum mesaj atayım diye tam 5 dakika sonra kaldırdı whatsaptan. Yine bir şey yapmadım. Onu engellemedim değersiz hissettirdim işte kendimce.
Çok gururluyum asla bir erkeğin peşinde koşmam. (İlkim olsa bile)

Neyse ondan ayrıldım hayatıma bambaşka birisi girdi. (Gel gelelim buraya) o da o şehirde.
Ben İzmir’de. Ama beni prensesler gibi hissettirdi. Gerçek sevgiyi bu adamla tattım.
Ama erkeklere güvenim hiç yok tabi.
Hayatımdaki kişiye bu rüya ile ihanet mi ettim.. resimleri silmedim acaba kötü mü yapıyorum diye sorguluyorum.
Kendimi toparlamamda o süreç zordu ama dimdik ayakta kaldım şükürler olsun. Nasıl inandım dedim.. nasıl en değerli ve özel şeyim onunla oldu. Güvendim.. çok mutluyduk aslında. Ama adamın içinden tam bir psikolojik sorunlu, yapmacık olan birisi çıktı. Ayrıldım. Beni daha çok üzecekti çünkü.
Sizde böyle şeyler yaşadınız mı ? Maziyi sildiniz mi ? Bir rüya bu kadar etkiler mi ?
Şuan hayatımdaki adamı gerçekten seviyor muyum diye sorguluyorum kendimi. Ama seviyorum herhalde 8 ay olmuş. Normalde kolay kolay kimse bu sürede hayatımda kalamaz zaten.
Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım ?
Bu rüya neydi ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum. ❤️💋
Bende eşimden önce birkez aşık oldum ve sevdim aradan nerrdeyse 10 sene geçti ve hiç unutmadım,yeri geldi rüyamda da gördüm o da evli şuan umarım mutludur dileğim o yönde . Ancak rüyamda gördüm diye ya da aklıma geldi diye eşimi aldatmış olmuyorum ki ,sonuçta bir geçmiş ve yaşanmış anılar vs var . Kaldı ki eşimi çok seviyorum ,hatta geçen aylarda eşim onu bana sordu "acaba duymuş mudur,evlendigimizi" diye bende sacmalama dedim kapattım . Aradan geçmiş 10 sene ama ilkim diyosunuz siz ,bende hayatımda ilkkez o kişiyi sevmiştim unutulur mu ? Zannımca hayır . ☺️
(İlkim derken sex manasında kullanmıyorum ben 🤣🤣 sonradan çaktım köfteyi ,benim ilk aşkım idi o kadar )

Son düzenleme:
Ben rüyamda neler neler görüyorum bir bilsen. Geçen en iyi bakkalcılar yarışmasına bizim bakkalcı katılmış, yarışmayı kazanana para desteği vereceklermiş. Yazık dükkanda da parasızlıktan sadece yumurta satıyorlarmış onu da bir kolinin içine 10 tane koyarak. Ticari zekaya bak hele 😂Onların bakkal tanıtım videosunu izleyip puan atıyordum. Öyle yani çok takılma.

Ama sevgini sorguluyorsan demek ki sevgine güvenmiyorsun. Kalbin olmasa da aklın onda gibi.

En değerli ve en özel şey kukunmu? Yani ne denilir ki, gerçekten ne denilir.

Gerçe diğer taraftan hak veriyorum, boşandiği halde, dügün fotosunu profil fotosunu yapan biri ile, değil sex, ayni ortamda oksijen solunduğuna üzülür insan.
Değerli biraz abartı olmuş :-) özel durum diyelim. Evet kukum canım:KK6: çok haklısın.

Gün içinde düşündüyseniz ya da bir şeyler çağrıştırdıysa bilinçaltınız işlemiş… madem şu an çok mutlu bir ilişkiniz var geçmişe dair tüm anıları silin… hayatınızdaki kişi görürse sıkıntı çıkabilir hemde adı üstünde “geçmiş” bırakın geçmişte kalsın, ne yaşamış olursanız olun.
Aynen an itibariyle sileceğim resimleri. Evet şükürler olsun (erkeklere güvenim olmamakla birlikte) mutlu bir ilişkim var şuan.

Bende eşimden önce birkez aşık oldum ve sevdim aradan nerrdeyse 10 sene geçti ve hiç unutmadım,yeri geldi rüyamda da gördüm o da evli şuan umarım mutludur dileğim o yönde . Ancak rüyamda gördüm diye ya da aklıma geldi diye eşimi aldatmış olmuyorum ki ,sonuçta bir geçmiş ve yaşanmış anılar vs var . Kaldı ki eşimi çok seviyorum ,hatta geçen aylarda eşim onu bana sordu "acaba duymuş mudur,evlendigimizi" diye bende sacmalama dedim kapattım . Aradan geçmiş 10 sene ama ilkim diyosunuz siz ,bende hayatımda ilkkez o kişiyi sevmiştim unutulur mu ? Zannımca hayır . ☺️
İşte tam da bu ❤️ Çok teşekkür ederim.

Ben rüyamda neler neler görüyorum bir bilsen. Geçen en iyi bakkalcılar yarışmasına bizim bakkalcı katılmış, yarışmayı kazanana para desteği vereceklermiş. Yazık dükkanda da parasızlıktan sadece yumurta satıyorlarmış onu da bir kolinin içine 10 tane koyarak. Ticari zekaya bak hele 😂Onların bakkal tanıtım videosunu izleyip puan atıyordum. Öyle yani çok takılma.

Ama sevgini sorguluyorsan demek ki sevgine güvenmiyorsun. Kalbin olmasa da aklın onda gibi.
Bakkala anlatmalısın 🤣

Back
X