- 19 Aralık 2021
- 167
- 337
- 18
- 33
- Konu Sahibi supermassive91
İlkimin ikincisine miOff salla gitsin Allah aşkına bitmiş geçmiş gitmişşimdikine odaklanmalısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkimin ikincisine miOff salla gitsin Allah aşkına bitmiş geçmiş gitmişşimdikine odaklanmalısın
Başka halı hazırda 2.yoksa evetİlkimin ikincisine mi![]()
Arya bayağıdır görmüyordum seni konularda yada denk düşmüyorduk bilmiyorum bombe yorumunla girmişsin yine konuya.En değerli ve en özel şey kukunmu? Yani ne denilir ki, gerçekten ne denilir.
Gerçe diğer taraftan hak veriyorum, boşandiği halde, dügün fotosunu profil fotosunu yapan biri ile, değil sex, ayni ortamda oksijen solunduğuna üzülür insan.
İşte o profili kısa gördükten sonra nasıl bir boşluktaymışım da bu adamla olmuşum diyorumBu adamdan kurtulduğuna şükretmen gerekirken sorgulaman garip olmuş.
Şuan iki kişi arasında kalıyorsan eğer birinciyi hiç sevmemişsindir klişesi..
Sapık ruhlu olduğu profil resmine eski karısıyla olan fotoğrafını koyarak kıskandırma çabalarına girmesinden net bir şekilde belli değil mi ? Bence burada düşünmen gereken tek şey birlikte oluşunuz değil de nasıl aylarca aynı evde yaşayıp da ilişki sürdürüşünüz olsun.
Ama kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz :) son cümlelerinizi okuyun tekrardan istersenizİşte o profili kısa gördükten sonra nasıl bir boşluktaymışım da bu adamla olmuşum diyorumçok komikti fotoğrafı koydu benim görmemi sağladı ve saniyeler sonra kaldırdı resmi..
![]()
Rüyanın etkisi o, geçiyor şimdi 24 saat oldu ondan bu ruh değişimlerimAma kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz :) son cümlelerinizi okuyun tekrardan isterseniz
profil resmine ayrıldığı eşini koymak aşırı saçma yalnız hele ki kıskandırma amaçlıysa bir deİyi geceler kadınlar.
Ben dün gece bir rüya gördüm (eski sevgilimi)
Biz 1 yıl beraberdik. Aslında 6 ay beraber yaşadık. Kalan 6 ay didişme öncesi flört vs.
İyiki de olmamış evlenmemişim diyorum (hep evlilik hayalleri kurardı) ama gel gör ki “bazı konularda ilkim olması” aklıma getirmiyor değil.
Bilinçaltı mı nedir bilmiyorum ama anlatmak istiyorum.
Rüyamda aynı binada oturuyoruz ben alt kat, o en üst kat.
O beni uzaktan izliyor. Evlenmiş. Ama bunu bana kapıcı ve annesi söylüyor o evli diye.
Ama aslında evlenmemiş bakıyorum evine değişik pekçok kadın gelip gidiyor.
Sonra benle konuşacakken uyandım.
Uyandığımda göz yaşım vardı.
Açtım eski resimlerimiz ve videolarımıza baktım.. baktım öyle çünkü kıyamıyorum silmeye. Bir gün sileceğim ama.
Aslında ayrılan bendim ondan.
Sorumsuzluğu, onun ilgisizliği beni kendisinden itti. (Başta tapıyordu, güzel bir ilişkimiz vardı ama ailesi vs. Sanırım boşanmış olması annesinin yeni bir ilişki istememesi onun sorunları yıprattı ve bitirdi bizi)
Son dönem zaten iyice ilgisizdi.
Ayrıldım.
Geri dönmek istedi (tayin olmaya döneceğim şehre son 1 ay kala, ben onla aynı şehirdeyken) Attığı mesaj ise : “gitmeden son bir kez..”
cevap dahi vermedim.. (Hayatımda bir başkası vardı olmasa bile cevap vermezdim sildim mesajını hemen)
İzmir’e geldim bu sefer profil resmine eski eşi (benden önce evlenip ayrılmıştı) profil resmî yaptı ilk gelinlik ve damatlık halleri. Kadın bunun kucağında. Hangi kafayı yaşıyor anlamıyorum.
Benim inadıma koydu biliyorum mesaj atayım diye tam 5 dakika sonra kaldırdı whatsaptan. Yine bir şey yapmadım. Onu engellemedim değersiz hissettirdim işte kendimce.
Çok gururluyum asla bir erkeğin peşinde koşmam. (İlkim olsa bile)
Neyse ondan ayrıldım hayatıma bambaşka birisi girdi. (Gel gelelim buraya) o da o şehirde.
Ben İzmir’de. Ama beni prensesler gibi hissettirdi. Gerçek sevgiyi bu adamla tattım.
Ama erkeklere güvenim hiç yok tabi.
Hayatımdaki kişiye bu rüya ile ihanet mi ettim.. resimleri silmedim acaba kötü mü yapıyorum diye sorguluyorum.
Kendimi toparlamamda o süreç zordu ama dimdik ayakta kaldım şükürler olsun. Nasıl inandım dedim.. nasıl olurda benim için özel yaşanacak durum onunla oldu diye üzülüyorum bazen. Pişman değilim ama üzülüyorum işte.. nasıl kandım ve Güvendim..
çok mutluyduk aslında. Ama adamın içinden tam bir psikolojik sorunlu, yapmacık olan birisi çıktı. Ayrıldım. Beni daha çok üzecekti çünkü.
Sizde böyle şeyler yaşadınız mı ? Maziyi sildiniz mi ? Bir rüya bu kadar etkiler mi ?
Şuan hayatımdaki adamı gerçekten seviyor muyum diye sorguluyorum kendimi. Ama seviyorum herhalde 8 ay olmuş. Normalde kolay kolay kimse bu sürede hayatımda kalamaz zaten.
Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım ?
Bu rüya neydi ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.![]()
O eski eşini silememiş sizde onu. Siz onun resimlerini hangi duygunun arkasına sığınarak silmiyorsanız oda aynı duyguyla eski eşini silmemiş. Sizce bu adamdam ayrılmanız doğru mu olmuş yanlış mı?İyi geceler kadınlar.
Biz 1 yıl beraberdik. Aslında 6 ay beraber yaşadık. Kalan 6 ay didişme öncesi flört vs.
İyiki de olmamış evlenmemişim diyorum (hep evlilik hayalleri kurardı) ama gel gör ki “bazı konularda ilkim olması” aklıma getirmiyor değil.
O beni uzaktan izliyor. Evlenmiş. Ama bunu bana kapıcı ve annesi söylüyor o evli diye.
Açtım eski resimlerimiz ve videolarımıza baktım.. baktım öyle çünkü kıyamıyorum silmeye. Bir gün sileceğim ama.
Sorumsuzluğu, onun ilgisizliği beni kendisinden itti. (Başta tapıyordu, güzel bir ilişkimiz vardı ama ailesi vs. Sanırım boşanmış olması annesinin yeni bir ilişki istememesi onun sorunları yıprattı ve bitirdi bizi)
Ayrıldım.
Geri dönmek istedi (tayin olmaya döneceğim şehre son 1 ay kala, ben onla aynı şehirdeyken) Attığı mesaj ise : “gitmeden son bir kez..”
cevap dahi vermedim.. (Hayatımda bir başkası vardı olmasa bile cevap vermezdim sildim mesajını hemen)
İzmir’e geldim bu sefer profil resmine eski eşi (benden önce evlenip ayrılmıştı) profil resmî yaptı ilk gelinlik ve damatlık halleri. Kadın bunun kucağında. Hangi kafayı yaşıyor anlamıyorum.
Benim inadıma koydu biliyorum mesaj atayım diye tam 5 dakika sonra kaldırdı whatsaptan. Yine bir şey yapmadım. Onu engellemedim değersiz hissettirdim işte kendimce.
Neyse ondan ayrıldım hayatıma bambaşka birisi girdi. (Gel gelelim buraya) o da o şehirde.
Ben İzmir’de. Ama beni prensesler gibi hissettirdi. Gerçek sevgiyi bu adamla tattım.
Hayatımdaki kişiye bu rüya ile ihanet mi ettim.. resimleri silmedim acaba kötü mü yapıyorum diye sorguluyorum.
Kendimi toparlamamda o süreç zordu ama dimdik ayakta kaldım şükürler olsun. Nasıl inandım dedim.. nasıl olurda benim için özel yaşanacak durum onunla oldu diye üzülüyorum bazen. Pişman değilim ama üzülüyorum işte.. nasıl kandım ve Güvendim..
çok mutluyduk aslında. Ama adamın içinden tam bir psikolojik sorunlu, yapmacık olan birisi çıktı. Ayrıldım. Beni daha çok üzecekti çünkü.
Sizde böyle şeyler yaşadınız mı ? Maziyi sildiniz mi ? Bir rüya bu kadar etkiler mi ?
Şuan hayatımdaki adamı gerçekten seviyor muyum diye sorguluyorum kendimi. Ama seviyorum herhalde 8 ay olmuş. Normalde kolay kolay kimse bu sürede hayatımda kalamaz zaten.
Bu rüya neydi ?
İlklere haddinden fazla kıymet veriyorsunuz. Bilinçaltı size uyarı vermiş, bu durumu aşmanız lazım. Herşeyin bir ilki vardır, olmaması mümkün değildir.İyi geceler kadınlar.
Ayrıldım.
Bu rüya neydi ?
Muhteşemsinnnn. Harika bir yorum.Şuan hayatınızda olan erkeği sevip sevmediğinize kendiniz karar vereceksiniz. Eski sevgilinizle yaşadığınız özel şeylerden pişmanlık duyabilirsiniz de duymayabilirsiniz de. Aynı şekilde geçmişi düşünüp özleyen bir yapınız da olabilir, geçmiş geçmişte kaldı diye düşünen bir yapınız da olabilir. Olan olmuş biten bitmiş sürekli eski sevgiliyi birlikte yaşanılan iyi kötü anıları düşünmenin anlamı yok. Önünüze bakmanızı öneririm, hayatınızda olan yeni kişiden eminseniz onunla devam edin. Değilseniz zaten zamanı gelince onada yol vereceksiniz. Sevgiler