Bir Rüya ve gelen o mükemmel haber

Ezberbozan

Canparçam... Oğlummm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
432
5
46
İstanbul
O kadar mutlu ve o kadar şaşkınım ki... Söze nereden başlasam bilemedim... 4 aydır bir evladımız olsun istiyorduk... O kadar kafaya taktım o kadar araştırdım ki neler yaptım 4 ayda... Bu ay çok farklıydı... Her zaman 20. gün çatlayan yumurtam vardı... Her ay 10. günde doktora gider rutin kontrolleri yaptırır ve yumurta büyüklüğüme baktırırdım. O ay 10. günün akşamı yumrutlama akıntısı oldu bende. Çok şaşırdım. Sabaha hemen gittim doktora ve yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi... O kadar üzüldüm ki... Nasıl olmuştu anlamadım. Ağladım... Kaçırmıştım çünkü.. Öncesinde de çalışmada bulunmamıştık hiç. Kendimizi 20. güne adapte ediyorduk.... O akşam çalışma yaptık belki bir ihtimal diye... Sonrası hiç... Bu ayı geçirdim diye hep üzüldüm gelecek aya odaklamıştım kendimi ta ki o rüyaya kadar. Sabaha karşıydı. Ezandan sonra... Hiç tanımadığım İki kişi beni hiç bilmediğim çok kapılı bir eve götürdüler. Çok korkuyordum... Birisi yanıma birisi karşıma geçtiler... Ellerini karnıma koyup içeridekinin adı YAHYA dediler... Hayır dedim içeride birşey yok... Hayır dediler bana içeridekinin adı YAHYA... Oyle geldi dediler... Korkuyla uyandım. Hemen test yaptım... çok inceee beyaz bir çizgi çıktı... Işık altında bile zor görülen... Var dedim var... Yayham geldi... Ertesi gün yüne bir test ve hemen ortaya çıkan ikinci çizgi.... Ardından hastaneye gittim ve kan testiyle teyit ettik... Daha adet günüme 3 gün vardı... Sonucum 31.28 çıkmıştı... Evet bir rüya ile öğrendim gebeliğimi... Hala o şokun etkisindeyim... Bende artık bir anneyim... HAMDOLSUN... HAMDOLSUN... HAMDOLSUN RABBE....

AYY tüylerim diken diken oldu banada dua et hayırlısı olsun inş ben de yeni katıldım aranıza senin adına da çok çok sevindim ALLAH analı babalı olsun cinseyitini mutlaka soyle erkek mi acaba eger oylese ismini yahya koy
cünkü bu bi işaret olabiliyor bazen hernesehayırlısı olsun bitanem

Benimde okurken tüylerim diken diken oldu.Bizde 3 aydır çocuk istiyoruz bende o kadar kafaya taktım ki eylül ayında adet bile görmedim bu ay sürekli rüyamda hamile olduğumu görüyorum,rüyamda bir erkek bebek ud falan çalıyo ,sonra en son bebeğin altını değiştirdiğimi gördüm.Sanırım psikoljik bilmiyorum.Çok istiyoruz bir evladımız olsun daha 6 aydır evliyiz...kasım ayında çok dikkat ettik 2 günde 1 ilişkiye girdik o yüzden bu ay çok umutlanmıştım.23 kasımda adet olmam gerekiyordu halen daha olmadım.Salı günü test yaptım sanırım test bozuktu ya da ben öyle olmasını istiyorum:) Çünkü almış olduğum testin poşeti yırtık sanırım defolu ürün dü ama ben yinede yaptım.Sonuç da test durdu ilerledi ve tek çizik çıktı.Bende adet düzensizliğ vardı kızken ama evlendiğimde düzene girmişti ne zaman ki bebek istedik yine düzensizleşti...Şimdi adetim gecikti gebelik belitrileri de var ama o tek çizgiyi görünce umudum yıkıldıcumartesi doktora gidicem inş bir şans olurda Rabbim yüzümüze güler bizleri anne baba yapar:) Ayyy çok uzattım kusura bakmayın :)Allahım hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Canım bebeğin hayırlı olsun..Bende bu ay rüyamda hamile olduğumu gördüm benimde daha 3 gün var adetime çok merak ediyorum test yapsam çıkar mı acaba :-/

Birde herhangi bir belirti hissettin mi hamilelikle ilgili?

Dünyann en özel haberini almşsınz... .......şahsi adresimdir bebeğiniz için özel yaptırmak istediğiniz ne varsa (bebek kurabiyeleri, bebek şekerleri,bebek pastaları, babyshowerlar, bebek partileri,hoşgeldin bebek ürünleri bulabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne mutlu size. Oncesinde mujdelenmissiniz. Cok temiz kalpli olmalısınız. Mujdesiyle gelmis yahya bebek. Cok inanirim böyle şeylere. Bi tanidigim da görmüştü rüyasında. Ona da muhammed koy adini demisler ve 10 senenin üzerine bi oğlu oldu adi Muhammed Berat.

Tebrik ederim hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin ins. Bende ogrenmeden bi kac gun once ruyamda bebegim oldugunu hamilelegimi dogum yaptigimi ve bebegi emzirdigimi goruyodum demek o an hamileymisim zaten Saglikli sorunsuz bi hamilelik gecirirsiniz ins

Ben beklediğim aylarda delicesine test yapardım ve o hayali çizgiyi görmek için kırk takla atardım. İnanın hiç beklemediğiniz bir anda gelecek evladınız üzülmeyin dua edin sadece sizin de olacak hiç şüphe etmeden sabırla bekleyin

benimde 3 gün vardı reglime :) Eğer erken yumurtlama olmuşsa neden çıkmasın ki :) Birde bende saatler sonra çıkmıştı ikinci çizgi :) Aslında vardı hayali çizgi ama saatler sonra test kuruduğunda belli olmuştu :) Hiç bişey hissetmedim birde. En olmaz dediğim aydı kesinlikle ihtimal vermiyordum ama meğer karnımdaymış oğluşum

Estağfurullah ne demek... Kaplerdekini ancak Rabbimiz bilir :) Adına kadar gördüm hamdolsun yavrumu :) Rüyamla öğrendim gebeliğimi de sanırım cinsiyeti de gerçek olacak :) İsim derdimiz de yok

: ) diken diken oldum bende masAllah subhanAllah.. Rabbim 'ol' dedikten sonra olmayacak zerre bir sey yok bu kainatta.. muhim olan o teslimiyeti gosterebilmek.. Allah yazdiysa zaten olacaktir.. bize dusen bol sabir ve bol dua etmek.. zor gelsede yapacak baska bir sey yok ki..

(sanirim bu sozleri birazda kendim icin yazdim.. Rabbim aratmadan versin insaAllah.. hayirlisi ise..)

Yahya'nizi saglicakla kucaginiza alin insaAllah.. Adi gibi kaderide guzel olsun insaAllah..

Hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsn inşallah canım:)

Çok güzel bir duygu gerçekten. Bende iki gün önce öğrendim Allahım tümm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…