Gebeliğe Hazırlık Bir saat sonra çıkan silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ultraslan40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
28
10
3
hanımlar iyi akşamlar, akşam 6 gibi 5₺’lik gebelik testini yaptım fakat sonuç negatifti. Bir kaç saat sonra Kasık ağrılarım kramp ve sancı gibi gel git şeklindeydi,,, ki günlerdir bu şekilde. Normalde reglimin (saat farkıyla) 3. Günü olmasına rağmen halen olmadım. Ve adetliyken hiç bir zaman göğüs ağrım olmazdı bu sefer tatlı bir sızılarım var. 1 saat önce nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım ve resimdeki gibi çok silik bir çizgi çıktı. Fakat ilk baktığımda hiç birşey yoktu kenara attım aradan 1 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda bu şekildeydi. Kafam çoook karışık, lütfen yardımcı olur musunuz :(((

Eklentiler

• 9C34F76E-D386-4F32-AD9C-F78912C27E25.webp
    9C34F76E-D386-4F32-AD9C-F78912C27E25.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 1.494
hanımlar iyi akşamlar, akşam 6 gibi 5₺’lik gebelik testini yaptım fakat sonuç negatifti. Bir kaç saat sonra Kasık ağrılarım kramp ve sancı gibi gel git şeklindeydi,,, ki günlerdir bu şekilde. Normalde reglimin (saat farkıyla) 3. Günü olmasına rağmen halen olmadım. Ve adetliyken hiç bir zaman göğüs ağrım olmazdı bu sefer tatlı bir sızılarım var. 1 saat önce nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım ve resimdeki gibi çok silik bir çizgi çıktı. Fakat ilk baktığımda hiç birşey yoktu kenara attım aradan 1 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda bu şekildeydi. Kafam çoook karışık, lütfen yardımcı olur musunuz :KK43:((
Merhaba, fotografta çok net değil görüntü ama bunun dışında çektiniz mi? İnşallah pozitiftir sonuç.

Aynen tam gözükmüyor, bugün ya da yarın tekrarlayın isterseniz testi ya da vaktiniz varsa kan testi verin, adet günü de geçmiş sanırım yaparlar.9
Kan testi yaptırdım sabah. Yarın öğleden sonra sonuç dediler ama sanırım olumsuz çıkacak. Çünkü eve gelince pembe çok az bir akıntım geldi :(

Kan testi yaptırdım sabah. Yarın öğleden sonra sonuç dediler ama sanırım olumsuz çıkacak. Çünkü eve gelince pembe çok az bir akıntım geldi :KK43:

bir saat sonra çıkan sonuç pek doğru olmayabilir,en iyisi kan tahlili.. benim gebeliğimde hemen silik çıkmıştı, iki gün sonra 2.çizgi kopkoyu çıktı kan tahlilide yaptırmıştım 300 çıktı..sonra miyom kaynaklı düşük ile sonuçlandı ne yazıkki ama test kısmı bu şekilde oldu...

bir saat sonra çıkan sonuç pek doğru olmayabilir,en iyisi kan tahlili.. benim gebeliğimde hemen silik çıkmıştı, iki gün sonra 2.çizgi kopkoyu çıktı kan tahlilide yaptırmıştım 300 çıktı..sonra miyom kaynaklı düşük ile sonuçlandı ne yazıkki ama test kısmı bu şekilde oldu...
Çok geçmiş olsun. 1 saat sonra mı çıktı yoksa hemen mi çıktı anlamadım çünkü eve geldim bir test daha denedim hayalet çizgi gözüküyor. Fakat dediğim gibi pembe bir akıntı geldi tüm hevesim bitti :(

Çok geçmiş olsun. 1 saat sonra mı çıktı yoksa hemen mi çıktı anlamadım çünkü eve geldim bir test daha denedim hayalet çizgi gözüküyor. Fakat dediğim gibi pembe bir akıntı geldi tüm hevesim bitti :KK43:
hemen çıktı silik çizgi bende ama bir saat sonra sizde çıktıysa o çok doğru bir sonuç değildir.

Kan testi yaptırdım sabah. Yarın öğleden sonra sonuç dediler ama sanırım olumsuz çıkacak. Çünkü eve gelince pembe çok az bir akıntım geldi :KK43:
Canım yarın öğleden sonra gidip alabilirsin sanırım sonucu ama bugün sonuç çıkar. E-nabız üzerinden bakabilirsin. Şifren yoksa e-devlet üzerinden geçiş yapabilirsin. Yarına kadar meraktan çatlama :)

hanımlar iyi akşamlar, akşam 6 gibi 5₺’lik gebelik testini yaptım fakat sonuç negatifti. Bir kaç saat sonra Kasık ağrılarım kramp ve sancı gibi gel git şeklindeydi,,, ki günlerdir bu şekilde. Normalde reglimin (saat farkıyla) 3. Günü olmasına rağmen halen olmadım. Ve adetliyken hiç bir zaman göğüs ağrım olmazdı bu sefer tatlı bir sızılarım var. 1 saat önce nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım ve resimdeki gibi çok silik bir çizgi çıktı. Fakat ilk baktığımda hiç birşey yoktu kenara attım aradan 1 saat sonra çöpe atmak için elime aldığımda bu şekildeydi. Kafam çoook karışık, lütfen yardımcı olur musunuz :KK43:((
Canım sonuç ne çıktı yazmamışsın merak ettim inşallah hamilesindir

Back
X