- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
Merhaba hanımlar, direkt konuya giriyorum. Bundan 3 ay önce internetten çok tatlı bir çocukla tanıştım. Başlarda normal arkadaş gibi konuşuyorduk sadece son birkaç haftada sevgili gibi olduk. Bu 3 aylık sürede hiç buluşmadık sadece fotoğraflar vs birbirimizi görüyorduk. Muhabbetimiz çok iyiydi eğleniyorduk falan hatta önceki ilişkilerimizden bile konuştuk. 3 ay sonunda buluştuk. Yalan yok ilk gördüğümde Fotoğraflardan biraz farklı geldi ve biraz hayal kırıklığı oldu bende sanki. Ama tüm gün gayet samimiydik hatta sevgili gibiydik. O gün sorunsuz ayrıldık diyebilirim kendisi çok güzel şeylerden bahsetti bizim hakkımızda. Ertesi günde gayet kaldığımız yerden konuşmaya devam ettik hatta tekrar ne zaman buluşuruz dedi ama bir sonraki gün kendisi ilişkiye hazır olmadığını söyledi ve her yerden engelledi. Aslında şunu merak ediyorum o gün çok da hoşuma gitmeyen biri terk edince çok üzüldüm neden acaba![]()
Yaşlar küçük belliki
Teknolojinin zararı bir senede netten yazışsan o ilişki olmazki
Erkekler 5 10 senelik ilişkilerini açıklama yapmadan bitirebiliyor o yüzden çok normal bu durum