Bir sabah terk edilmek..

Merhaba hanımlar, direkt konuya giriyorum. Bundan 3 ay önce internetten çok tatlı bir çocukla tanıştım. Başlarda normal arkadaş gibi konuşuyorduk sadece son birkaç haftada sevgili gibi olduk. Bu 3 aylık sürede hiç buluşmadık sadece fotoğraflar vs birbirimizi görüyorduk. Muhabbetimiz çok iyiydi eğleniyorduk falan hatta önceki ilişkilerimizden bile konuştuk. 3 ay sonunda buluştuk. Yalan yok ilk gördüğümde Fotoğraflardan biraz farklı geldi ve biraz hayal kırıklığı oldu bende sanki. Ama tüm gün gayet samimiydik hatta sevgili gibiydik. O gün sorunsuz ayrıldık diyebilirim kendisi çok güzel şeylerden bahsetti bizim hakkımızda. Ertesi günde gayet kaldığımız yerden konuşmaya devam ettik hatta tekrar ne zaman buluşuruz dedi ama bir sonraki gün kendisi ilişkiye hazır olmadığını söyledi ve her yerden engelledi. Aslında şunu merak ediyorum o gün çok da hoşuma gitmeyen biri terk edince çok üzüldüm neden acaba 😔

Yaşlar küçük belliki

Teknolojinin zararı bir senede netten yazışsan o ilişki olmazki

Erkekler 5 10 senelik ilişkilerini açıklama yapmadan bitirebiliyor o yüzden çok normal bu durum

ortada bir ilişki yok bana göre sizin üzüldüğünüzde 3 aydan sonra oluşan boşluktandır 😶

Merak ettim de içten pazarlıklı olduğunu nasıl anladınız?
İstememiş ayrılmış içten pazarlık bunun neresinde...
Konu sahibinin beğenmeme hakkı varda o çocuğun yok mu?
Konu sahibide söylememiş düşüncelerini peki o neden içten pazarlıklı olmuyor?
Adamada demeliyiz o zaman kurtulduğuna şükret diye, aynı şey çünkü. Hatta çocuk en azından bir tepki göstermiş ve bitirmiş.
Bu içten pazarlıklı olmak ise, konu sahibi hem beğenmeyip hemde devam etmek istemiş, bu ne oluyor?
Nerden anladığım çok açık konu sahibi beğenmiyor ama şans veriyor bu sırada karşısında ki adam bi daha buluşuruz şunu yaparız dedikçe konu sahibinin aklından aralarında elektrik olmama sorunsalı çıkıyor ve konsantre olmaya başlıyor o sırada pat diye adam geldim Ama gidiyorum by diyor..
konu sahibi de belki ayni şekilde söylemese de bu durumu devam etmeyebilir ona mesaj atmayabilirdi ama karşılıklı bişeyler olucak gibi görünürken adamın tüymesi yanlış biri olduğunu gösteriyor.. konu sahibi bunu dert etmeseydi o zaman bize ne olurdu.. konu hiç buraya taşınmazdı bizde bilmezdik

Çocuk beğenmemiş ama terkeden olmamak için sen bırak diye beklemiş bence
Olmayınca da tüymüş

Ben heryerden engellemesini direk biri ile sevgili yapmasına bağladım yoksa neden engellesinki okadar aranızda paylaşım olmuş , elektirik alamadımda diyebilirdi.engellicekse ondan sonra engelleyebilirdi.
Muhtemelen buluştuğunuzun ertesi günü başka bir reel ilişkiye yelken açtı öküzcan.

oda sizi begenmemistir isinamamistir ama sizi kirmamak icin yol ariyordur aciklamak icin bunu yapamayinca böyle bir nokta koymustur belki.
isteyen insan bu sekilde ayrilmaz.
siz begenmediniz ama yazismalarinizin etkisinde olarak devam ettiniz aliskanlik oldugu icin.
aslinda bidaha bulussaniz yine begenmeyeceksiniz.
üzülme nedeniniz "terk edilmislik" "yetersizlik" hissi, yoksa sevdiginizden vs oldugunu sanmiyorum.
Bosverin gitsin.
Gercek hayatta iliskiler kurmaya alisin.
Internet bos.

Merhaba hanımlar, direkt konuya giriyorum. Bundan 3 ay önce internetten çok tatlı bir çocukla tanıştım. Başlarda normal arkadaş gibi konuşuyorduk sadece son birkaç haftada sevgili gibi olduk. Bu 3 aylık sürede hiç buluşmadık sadece fotoğraflar vs birbirimizi görüyorduk. Muhabbetimiz çok iyiydi eğleniyorduk falan hatta önceki ilişkilerimizden bile konuştuk. 3 ay sonunda buluştuk. Yalan yok ilk gördüğümde Fotoğraflardan biraz farklı geldi ve biraz hayal kırıklığı oldu bende sanki. Ama tüm gün gayet samimiydik hatta sevgili gibiydik. O gün sorunsuz ayrıldık diyebilirim kendisi çok güzel şeylerden bahsetti bizim hakkımızda. Ertesi günde gayet kaldığımız yerden konuşmaya devam ettik hatta tekrar ne zaman buluşuruz dedi ama bir sonraki gün kendisi ilişkiye hazır olmadığını söyledi ve her yerden engelledi. Aslında şunu merak ediyorum o gün çok da hoşuma gitmeyen biri terk edince çok üzüldüm neden acaba 😔
Sizi incittiği için olduğunu düşünüyorum. Yanş etkilenmemişsiniz mesela ama yaptığı davranış hiç hoş değil. Aynı şeyi ben de yaşasam üzülürüm. Belki de sizin onu beğenmediğinizi düşünmüş ya da sizden etkili bir sinyal alamamıştır

Terk edilen taraf olduğun için normaldir öyle hissetmen.
Ortada ilişkide yok sevgili de yok adam yok hiç bişey yok yani
Konuyu dün açmışsın, şimdiye kadar unutmuş olman gerek.

Back
X