• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sabah uyandığımda...

Sade-ce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
8
29
3
  1. Bir sabah uyandığımda her şey mucizevi bir şekilde değişse... Tüm kızgınlıklarım, kırgınlıklarım, hayal kırıklıklarım, beklentilerim bitse. Hayata yeniden umutla , her anımın, her sevdiğimin ve beni sevenin değerini bilerek devam etsem. Keşkelerim olmasa mesela ( bu -se' li -sa'lı cümleler gibi). Yeniden 'ben' olabilsem, başkalarını hayatımda bir şeyler 'oluşturmaya' çalışmak yerine. Koşulsuz sevgi derler ya öyle sevsem sevilsem. Yaşadıklarımı unutabilsem diyeceğim ama olmayacak 'yaşadıklarımdan doğru tarafları alıp' yoluma yaşadıklarımın bana kattığı olumlu tüm şeylerle devam edebilsem. Tekrar sevebilsem diyeceğim ancak sevmeye temkinli yaklaşacağımı ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, her yaşananın insandan bir şeyleri de alıp götürdüğünü bilerek. Yollar yürüsem avare ...yoluma çıkmasa bir daha kötüler ve ben çirkinleşmesem tüm kötülerle beraber. Tüm iyi niyetimle beraber devam etsem yoluma ; yanımda öğrencilerim olsa, o masum dört gözle beklediğim, bazen de ümitsizliğime yenik düşüp gösterdiğim gayretsizliğimle beni bekleyen öğrencilerim. Evet ... yarım aldatılmış ...yarım öğretmen ...yarım evli... yarım kadın ...insanlardan bir insanım.

Bu saatte sizi uykunuzdan edicek kadar icinize oturmus demekki derdiniz.
Ama cok guzel diyosunuz.
O yasanmisliklardan faydali seyler cikarip yolunuza devam edebilirsiniz.
Sizi alikoyan ne?

Aldatildim demissiniz, evlimisiniz? Cocugunuz varmi? Bosanmayi tartiyomusunuz?

Değişir mi sorusu sadece beni alıkoyan. Çocuğum yok. Şu an aynı ortamda kalmıyoruz düşünme aşamasındayız boşanma mevzusunu da. Hissiz yaşamaya çalışıyorum. Duygusallığa boğulunca işin içinden çıkamıyorum yoksa.

Değişir mi sorusu sadece beni alıkoyan. Çocuğum yok. Şu an aynı ortamda kalmıyoruz düşünme aşamasındayız boşanma mevzusunu da. Hissiz yaşamaya çalışıyorum. Duygusallığa boğulunca işin içinden çıkamıyorum yoksa.

Aldatma dediniz. Acarmisniz o konuyu biraz. Nasil gelisti? Neler oldu??

Çok uzun her seferinde internet ortamında yazışmalarını yakalama, telefonda şifresinin olması ve her seferinde yapmıyorum deyip şifreyi çözünce yakalamam. Ve bunun sonucu benim paranoyak ve güvensizlikle suçlanmam. Artık şifreni ya kaldır ya da boşanalım dedim ne kadar istemesem de. Biliyorum ki o istiyor davranışlarıyla.

Bunlar olunca mutlu olmayacaksınız .
Mutluluk hissedilmek için sebebi olması gereken bir sey değil .
Şartlandırmayın kendinizi . yollarda avere yurumek icin , mutlu olmak için yukarıdaki sebeplere ihtiyaç yok .

Mutsuzluğunuza sebep olan seyleri ya hayatınızdan cıkartın, yada vakti gelene kadar unutun . Çıkın dışarı delekten bir gün çalın ...

Ne demek telefonunda sifre yaa.:deli:
Eşler oyle habersiz gizli sifreli mifreli telefonmu kullanir. Asla izin vermem.
Zaten amaci farkli ki sifre koymus senden habersiz.
Su interneti farkli kullanan zihniyetleride .... ne diyim artik Gınaa geldi ya.:kızgın:

Kac yillik evlisin ogretmenim.

Kimse sizden sizin hayatınızda kıymetli değil sizi üzen her kimse çıkarın hayatınızdan dünyaya bir kere geliyoruz

3 yıllık evliyim. Benimle aynı şeyleri yaşayan belki vardır ve onlar bu durumda neler yaptı duymak istediğim başarı hikayeleriydi herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız desteğiniz için.

3 yıllık evliyim. Benimle aynı şeyleri yaşayan belki vardır ve onlar bu durumda neler yaptı duymak istediğim başarı hikayeleriydi herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız desteğiniz için.
Ben de istiyorum o se'li sa'lı kurduğum cümlelerin gerçeğinden... inşallah olur. Amin

Sizin başarı hikayesi diye tanımladığınız şey kocasını yakalayan aldatıldığını bile bile devam eden oluyor sanırım.

O başarı hikayesi değil kendinden taviz vererek kabullenmek. Kendinden vazgeçmek.

Bir kadın aldatıldığını bilerek o evliliği devam ettiriyorsa bir daha asla eskisi gibi olamaz.

Bir kadınla aldatılmadım.
Ama ben de aldatıldım.
Ona en güvendiğim konuda en büyük darbeyi aldım.
Aynen anlattığın gibi güvensiz, devamlı kurcalayan, dedektiflik yapan bir kadın oldum çıktım.
Bu ondan çok bana zarar veriyordu.

Evet beni bu hale o getirdi.
Bu yıpratılmayı hakediyor.
Ama ben hakediyor muyum yıpranmayı?

Bir zaman sonra peşinden kontroller yapmaktan, araştırmalardan öyle yoruldum ki.
Yine bir şey bulacağım korkusuyla kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu.
Vücudum tir tir titriyordu. Bir gün bayılacağım sandım.

En kötüsü güvenimi, iyi duygularımı, saflığımı kaybettim ya sağlığımı da kaybedersem ne yapardım?

İşte bu yüzden bıraktım.
Onu, bu evliliği henüz bırakamasam da arkasından kurcalamaları bıraktım.
Bir şey yaparsa daha önceki gibi yine önüme gelecekti elbet..
Artık sadece akıllıca davranıyorum.
Kendimi ona koşulsuz bırakmıyorum.

Allah büyük..
Kimseye güvenmiyorum ondan başka..

Kendim için dedektifliği bıraktım ben..

Hayatına ayrı da olsa devam edebilen kadınları kastetmiştim başarı olarak kimseye duygusal olarak muhtaç olmadan yaşayabilen. Çünkü insanın duygu dünyası psikolojisi mahvoluyor bunu atlatanları kastetmiştim.Beni yanlış anlamışsınız daxi . Burda sevmiyorum çünkü birilerini sırf aşağılayarak eleştirerek yönlendirerek davranan insanları. Empati yapabilen insanlara ihtiyacım var. Sizin yorumunuzu yine kastetmiyorum tabiki.

Back
X