- 29 Şubat 2020
- 165
- 15
- 18
- Konu Sahibi Kedisssizzz
-
Dışarı çıkamıyorum kiKendiniz gidip çektirseniz? El kaldırıyor derken? Ayrılmayı düşünmez misiniz?
Gidip sağlığınızı kontrol edin muhtemelen öküz kocanız yüzünden bozulmuştur boşayın daha iyi ve mutlu olucaksınızAslında bir çok derdim var ama ben yapcam bilmiyorum 11aylık evliyim ama eşime ne anlatsam anlaşamıyoruz benim rahatsızlığım var korkuyorum bana bişey olcak diye beynimde bir tümör var hipofiz bezinden kaynaklı iyi huylu ama zararlarını da çekiyorum nerdeyse 2 3 aydır eşime söylüyorum ama beni umursamayan biri oluyorum tartışıyorum İnanınki çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ona anlatıyorum bana sus deyip aşağıluor küfür ediyor buda beni çok üzüyor anneme de anlatıp Kadını üzmek istemiyorum beynim uyuşuyor sallanıyorum resmen iş yapıyorum mesela dönüyor sürekli hiç durmuyor hep böyle devam ediyor hastaneye gidip emar çekinmem gerekiyor tekrar bakılması için ama hayatta izin vermiyor corona bahanesi anlıyorum ama Benim sağlığım nolcak ya kötü olursa ben karantidayımmm 2 günüm kaldı 21 günün ardından geçen zamanla maskeyi takıp yola devam edersin dikkat ederek sağlığım için hiç hareket etmiyor anlatıyorum el kaldırıyor yoruldum artık ne yapsam da iyi olur diye ama yaramıyor acıtıyor bedenimi artık halim kalmıyor ya ben daha yeni evlendim 21 yaşında bir kızım eşim denilen İnsan hep kendini haklı gören hep kendi dediklerine uyan biri sağlık hakkında böyle benim hayatım söz konusu Ama o anlamak istemiyor Nederse derseniz eğer hep kelime boş konuşuyorsun diyor sizce ne yapmalıyım tahammül edemiyorum artık
İnan’ın o kadar haklısınız ki izin almadan olmuyor kfür ediyor zorda kalıyorumHadi her şeyi geçtim el kaldırıyor ne demek? Siz de buna rağmen adam düzelir belki bir mucize olur diye oturup evde bekliyor musunuz? Ayrıca izin almak ne demek, hastaneye gitmek için izin almak nasıl normal gelebiliyor size? Sağlık bu ciddiye alın biraz. Anlatın elbette annenize ve size hiçbir faydası olmayan bu adamla evliliğinize devam etmeyin. Daha çok küçüksünüz, ömrünüzü belki kocam düzelir diye bekleyerek harcamayın
Zor geliyor el kaldırıyor yüreğim acıyor ama kendime zarar vermek istemiyorum babamdan kurtuldum derken keşke evlenmeseydim diyorumNe yapmanız gerektiği gayet açık değil mi?
Kendinize bakacaksınız.
Buna öncelikle gidip sağlığınızı kontrol ettirerek sonra da o ayıyı hayatınızdan çıkararak yapacaksınız.
El kaldırıyor ne demek...
İnan’ın o kadar haklısınız ki izin almadan olmuyor kfür ediyor zorda kalıyorum
Herşeyi Bahane ediyor ben bir ilçede kalıyorum burda hastane var ama cehennemn dibinde orda anlayan doktor da yok Ankara gibi olsa ah keşke ama işte iş işten geçince anlaşılcam sanırımHaklı olmam bir şeyi değiştirmiyor ki siz her şeyin farkında olarak devam ediyorsunuz bu evliliğe o daha kötü. Üstte de dışarı çıkamıyorum yazmışsınız. Üzerinize mi kilitliyor kapıyı anlamadım eğer öyleyse arayın polisi gelsin çıkartsın sizi
Babamda psikopattı 20 yıldır ondan şiddet gördüm belki hayatımı kurtarırım diye evlendim ben ne işkenceler çektim ki İnanona rağmen ayaktayımEl kaldırıyor, seni hastaneye götürmüyor, beynindeki tümörü abarttığını düşünüyor.. daha ne yapması lazım ayrılmak icin?
Çok küçüksün çok.. hemen acilen randevu alıp doktora gidip tetkiklerini yaptır lütfen erteleme. Niye evlendin bu hödükle kiyamam sana ya. Düzelmez canim sakim düzelir diye bekleme, bu insanin ne vicdanı var nede merhameti. Bundan ne eş ne baba olmaz, adam ederim diyede düşünme.
Kuzum babandan hayır görmemişken 20 yaşında elin adamına güvenmek nedenBabamda psikopattı 20 yıldır ondan şiddet gördüm belki hayatımı kurtarırım diye evlendim ben ne işkenceler çektim ki İnanona rağmen ayaktayım
ÖGle düşünüyorumHayir annene söylemen lazim oyle sey olur mu. Sağlık bu sonuçta. En azından yanına gelir sana destek olur diye umuyorum.
Hastaneye gitmek için de ona danışma. Karantina bitsin önlemlerini al git. Şakası olmaz bu işin
O psikopattan da kurtulmaya bak bir an önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?