• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sen eksiktin lüzumsuz...

malesef ilk etapta öyle bir şansımız yok off ya evimde olsam ne güzel bulaşığı ister yıka siter yıkama bir yemekle kalsan çay meyve bulaşık bulaşık birde gelen giden olursa valla hiç çekilmez olur ama en başata ne olursa olsun seviye koymaı deneyeceim inşallah başarırım ayrıca senin durumunda gülsem mi ağlasaım mı bilez oldum durumundasın "eve geliyorum ışıkları yakamıyorum " şaka gibi valla :37: benim ne olacam belli değil offfffff offfffffff

Bak canım bunlar tamamen şans işi.
Kim ne derse desin önemli değil. Öyle genel geçer bir kural yok.
Şansına düzgün, iyi bir ailese sorun olmuyor, ama görgüsüz insanlarsa
ister seviye koy istersen ne yaparsan yap olmuyor.
Bizim bir tanıdığımız senin gibi aile apartmanında oturuyor ama çok mutlu.
Kayınvalidesinin ve kayınpederinin kötülüğü yok iyiliği var.
İnşaallah sen de öyle olursun.
Eğer mecbur değilsen yakın oturma önlemini almış olursun.
Ama mecbursan da dua et, içini ferah tutmaya çalış. İyi olacak diye düşün iyi olsun. :34:

Bak canım bunlar tamamen şans işi.
Kim ne derse desin önemli değil. Öyle genel geçer bir kural yok.
Şansına düzgün, iyi bir ailese sorun olmuyor, ama görgüsüz insanlarsa
ister seviye koy istersen ne yaparsan yap olmuyor.
Bizim bir tanıdığımız senin gibi aile apartmanında oturuyor ama çok mutlu.
Kayınvalidesinin ve kayınpederinin kötülüğü yok iyiliği var.
İnşaallah sen de öyle olursun.
Eğer mecbur değilsen yakın oturma önlemini almış olursun.
Ama mecbursan da dua et, içini ferah tutmaya çalış. İyi olacak diye düşün iyi olsun. :34:

ben nişanlıma bu konuyu açtıgımda olur mu cnaım ben seni bir kere kaybettim birdaha azla kaybetmek istemem diyo çok seviyorum snei hep yanındayım diyo ve ben her fırsatta diyorum sana kendi elleirme yemek yapacagım ama bilmiyorum kızlar değişiyrlar mı ya ben hep kalbimi güzel tutuyorum ki rabbim kalbime göre versin diye

orada oturmaktan başka çarem yok ...:44:

ben nişanlıma bu konuyu açtıgımda olur mu cnaım ben seni bir kere kaybettim birdaha azla kaybetmek istemem diyo çok seviyorum snei hep yanındayım diyo ve ben her fırsatta diyorum sana kendi elleirme yemek yapacagım ama bilmiyorum kızlar değişiyrlar mı ya ben hep kalbimi güzel tutuyorum ki rabbim kalbime göre versin diye

cnm otur bakalım baktın iti gidiyo eyvallah,yok baktın olmuyo eşinide yavaş yavaş fikirlerini alıştırırsın bi şekilde kaçarsın ordan..ama dikkat et...mesafeli olki onlarda sana karşı mesafeli olsun...bunu ancak deneyerek yaşayacaksin

Bravo ya. Hakketmiş bu lafı.
Sen ona yorgun argın sofra kur beyefendi beğenmesin.
Hoş beğenmediğinden değil de seni kızdırmak için söylemiş.
Ama olsun lafını bilsin.
Keşke sabah kalvaltı da hazırlamasaydın.:41:

cnm işte bizi ailelerimiz öle bir yetiştiriyoki...yok yatagını ayırma,,,yok küs olsanda kahvaltısını hazırla die....kalktım hazırladım ama onunla yemedim...gıcık:50:

Bence abisi sizi bankaya gitcek diye aldırdı birde 150 lira tutmuş mecburmusunuz paranasıl zor kazanılıyor vede size bağırmış eşinizin buna izin vermesini kınıyom çok sinir oldum ya :47:

bende kızılcık sopası var
senin için yağlarımda hiç sorun değil
ister misin?

:47:

malesef ilk etapta öyle bir şansımız yok off ya evimde olsam ne güzel bulaşığı ister yıka siter yıkama bir yemekle kalsan çay meyve bulaşık bulaşık birde gelen giden olursa valla hiç çekilmez olur ama en başata ne olursa olsun seviye koymaı deneyeceim inşallah başarırım ayrıca senin durumunda gülsem mi ağlasaım mı bilez oldum durumundasın "eve geliyorum ışıkları yakamıyorum " şaka gibi valla :37: benim ne olacam belli değil offfffff offfffffff

çok iyi insanlar benim pazar alışverişimi kayınpederim yapıyor hep.bişey eksikmi diye hep sorar. eltimlere bişey alırlarsa bizede alırlar. ama hep birlikte birarada olalım istiyorlar. ama olmuyor işte. sonuçta herkesin evi barkı ayrı. onlara yemeğe gittiğimizde zaten bişey hazır olmuyor hep ben yapıyorum yemeği. yemek yap bulaşık yıka kahve yap çay yap onu getir bunu getir saat 10 oluyor iyice yoruluyorum eve geliyosun çamaşırın oluyo ütün oluyor ertesi güne misafir gelcek bide onları halletmeye çalışıyorsun saat olmuş 1-2 anca yatıyorum.kocamla oturup sohbet bile etmeye vaktim kalmıyor. ki daha 5 ay olmuş evleneli yaşayacağımız paylaşacağımız şeyler var.
evimde olsam işten geliyorum çamaşır yıkancaksa atıyorum makinaya yemeğimi yapıyorum ortalığı topluyorum. oohh kocam gelince bütün gecemi onun kollarında tv izleyerek geciriyorum ve çok mutlu oluyorum şu dış faktörler olmasa çok mutluyuz:43:

çok iyi insanlar benim pazar alışverişimi kayınpederim yapıyor hep.bişey eksikmi diye hep sorar. eltimlere bişey alırlarsa bizede alırlar. ama hep birlikte birarada olalım istiyorlar. ama olmuyor işte. sonuçta herkesin evi barkı ayrı. onlara yemeğe gittiğimizde zaten bişey hazır olmuyor hep ben yapıyorum yemeği. yemek yap bulaşık yıka kahve yap çay yap onu getir bunu getir saat 10 oluyor iyice yoruluyorum eve geliyosun çamaşırın oluyo ütün oluyor ertesi güne misafir gelcek bide onları halletmeye çalışıyorsun saat olmuş 1-2 anca yatıyorum.kocamla oturup sohbet bile etmeye vaktim kalmıyor. ki daha 5 ay olmuş evleneli yaşayacağımız paylaşacağımız şeyler var.
evimde olsam işten geliyorum çamaşır yıkancaksa atıyorum makinaya yemeğimi yapıyorum ortalığı topluyorum. oohh kocam gelince bütün gecemi onun kollarında tv izleyerek geciriyorum ve çok mutlu oluyorum şu dış faktörler olmasa çok mutluyuz:43:

ayy tek hayalim zaten kendi evmin işini hiç düşünmüyorum ne güzel işten gelince yemek yap eşim sofrayı kurusn (kuraraım dedi ) sonra yemek yiyelim sonra ben sofrayı kaldırayım bir çay koyayım o esnada bulaşıkları yerleştir zaten evde kimse olmadığı için dağılmaz ardınada aykalrını uzat kocanla beraber tv izle çay iç ohhhhh dünya varmış

biz bunu istiyoruz ya sayın kayınvalide adaylarımızzzzz duyun sesimiziiiii :27:ve bizi rahat bırakın evliliğimizin tadını çıkarılm artık lütfennnn yani :84:

Canım çok açık ve net söylüyorum.

Eğer "nişanlımın ailesi iyi insanlar bizi mutsuz etmez" diye düşünüyorsan doğru yoldasın.
Bir şeycik olmaz.
Ama "onlardan her şey beklenir ama nişanlım beni hayatta ezdirmez, söz verdi kaç kere" diyosan
maalesef yanılıyorsun.

Yine de Allah yardımcın olsun. İnşaallah iyi insanlar çıkarlar.

Canım çok açık ve net söylüyorum.

Eğer "nişanlımın ailesi iyi insanlar bizi mutsuz etmez" diye düşünüyorsan doğru yoldasın.
Bir şeycik olmaz.
Ama "onlardan her şey beklenir ama nişanlım beni hayatta ezdirmez, söz verdi kaç kere" diyosan
maalesef yanılıyorsun.

Yine de Allah yardımcın olsun. İnşaallah iyi insanlar çıkarlar.

ben hiç birine güvenemiyorum tek güvendigim nişanlım yok ya değişmez çünkü bir kere tatsız bir durum olmuştu beni savundu zaten kendide şikateyçi annesinden ama yaşayıp görmekten başka çaremiz yok allaha bol bol dua etmek lazım

ben hiç birine güvenemiyorum tek güvendigim nişanlım yok ya değişmez çünkü bir kere tatsız bir durum olmuştu beni savundu zaten kendide şikateyçi annesinden ama yaşayıp görmekten başka çaremiz yok allaha bol bol dua etmek lazım

Dediğin gibi bol bol dua et.
Nişanlına gelince güvenmeye devam et ama körü körüne güvenme.

cnm içini karartmayayyım ama o işler ole olmuyo maalesef

bizim nikahımız düğünden önce kıyıldı ki en büyük yaptığım aptallık onu başka zman anlatırım...bizde nişanlıyken ve nikahlıyken eşimle ailesi yüzünden çok pis tartıştık hatta ben eve geldim..neleri var neleri yok topladım yollayacam o derece yani sonra bu ailesiyle geldi bir yalvar anlatamam...sözde hayatının anlamıydım beni herşeyden çok seviyodu evlenince geçecekti....di di ..ama kocaman bi yalan o an gönlümü almak için

ohh ellerine sağlık...ya şaka bi tarafada ben bi dövsem hakketen bunları tekdirle üslenmıyolar...çok mu ayıp oluyo ya

aman çok bunaldım kızlar ya deli gönül çık işten otur evinde kocanda eşşek gibi sana baksın dio...aman be

kaynanaylada bitmiyo ki benim sorunum eltiler,kayınlar ofki be of....söle küçükten büyüğe doğru bunları bi sıra dayağına çekesim var :35::35::35::62::62::62:

aman çok bunaldım kızlar ya deli gönül çık işten otur evinde kocanda eşşek gibi sana baksın dio...aman be

kaynanaylada bitmiyo ki benim sorunum eltiler,kayınlar ofki be of....söle küçükten büyüğe doğru bunları bi sıra dayağına çekesim var :35::35::35::62::62::62:

arada şeytan banda diyor çık işte ne halleri varsa görsünler ha onlara görede ev biizm paramızla dönmüyor şekerim ben görürüm onlar 1500 le ne olyormuş ama birde kaynana faktörü birde temizlik hastası ki sormayın

ayyyyy yok yok şeytana uymayalım :):8::8::8::8::8::8::8:

aynen öyle canım
ah varya ahhh
sabır etmek bize düşüyor hep...

püfff :95:

Back
X