18 yasindayim.yetisme seklim ailem beni cok etkiledi.ablam olmasina ragmen abilerim varmis gibi buyudum ne anlatsam ne aciklasam karsi ciktilar.bir senedir bi erkek arkadasim var gercekten seviyorumcevremdeki kizlar o kadar rahatlar ki bir aylik sevgilileriyle bile ben daha yeni yeni acilmaya basliyorum sevgilimin yaninda.gozunun icine bile daha yeni yeni bakabiliyorum.hic rahat davranamiyorum yaninda elini tutsam bile gercekten o mutlulugu yasayamiyorum biri gorecek diye.garsonlardan bile cekiniyorum sanki ayip bisey yapiyo gibi.o da yanlis anliyo bazen sen niye bu kadar soguksun niye donuksun diyo dogal olarak.sevinemiyorum bile gordugumde aninda ariyo annemler nerdesin diye icim hic rahat etmiyo anneme biraz anlattim hicbir tepki vermedi ilk once kizdi ablamlarla bile hic konusabilen biri degilim bu yuzden.akli basinda oldugumu soylerler hep temkinli davranirim buyuk ihtimal derslerimden cekiniyolar iyi bi okuldayim hedefim yuksek ama bir senedir kotu etkisi olmadi.lutfen yardim edin bu konuda napabilirim eve geldigimde hep keske sarilsaydim keske rahat rajat konusabilseydim diye soyleniyorum
Erkekler nelerden etkilenir?18 yasindayim.yetisme seklim ailem beni cok etkiledi.ablam olmasina ragmen abilerim varmis gibi buyudum ne anlatsam ne aciklasam karsi ciktilar.bir senedir bi erkek arkadasim var gercekten seviyorumcevremdeki kizlar o kadar rahatlar ki bir aylik sevgilileriyle bile ben daha yeni yeni acilmaya basliyorum sevgilimin yaninda.gozunun icine bile daha yeni yeni bakabiliyorum.hic rahat davranamiyorum yaninda elini tutsam bile gercekten o mutlulugu yasayamiyorum biri gorecek diye.garsonlardan bile cekiniyorum sanki ayip bisey yapiyo gibi.o da yanlis anliyo bazen sen niye bu kadar soguksun niye donuksun diyo dogal olarak.sevinemiyorum bile gordugumde aninda ariyo annemler nerdesin diye icim hic rahat etmiyo anneme biraz anlattim hicbir tepki vermedi ilk once kizdi ablamlarla bile hic konusabilen biri degilim bu yuzden.akli basinda oldugumu soylerler hep temkinli davranirim buyuk ihtimal derslerimden cekiniyolar iyi bi okuldayim hedefim yuksek ama bir senedir kotu etkisi olmadi.lutfen yardim edin bu konuda napabilirim eve geldigimde hep keske sarilsaydim keske rahat rajat konusabilseydim diye soyleniyorum
utanmaya devam et yakınlaşmak pişmanlık verir18 yasindayim.yetisme seklim ailem beni cok etkiledi.ablam olmasina ragmen abilerim varmis gibi buyudum ne anlatsam ne aciklasam karsi ciktilar.bir senedir bi erkek arkadasim var gercekten seviyorumcevremdeki kizlar o kadar rahatlar ki bir aylik sevgilileriyle bile ben daha yeni yeni acilmaya basliyorum sevgilimin yaninda.gozunun icine bile daha yeni yeni bakabiliyorum.hic rahat davranamiyorum yaninda elini tutsam bile gercekten o mutlulugu yasayamiyorum biri gorecek diye.garsonlardan bile cekiniyorum sanki ayip bisey yapiyo gibi.o da yanlis anliyo bazen sen niye bu kadar soguksun niye donuksun diyo dogal olarak.sevinemiyorum bile gordugumde aninda ariyo annemler nerdesin diye icim hic rahat etmiyo anneme biraz anlattim hicbir tepki vermedi ilk once kizdi ablamlarla bile hic konusabilen biri degilim bu yuzden.akli basinda oldugumu soylerler hep temkinli davranirim buyuk ihtimal derslerimden cekiniyolar iyi bi okuldayim hedefim yuksek ama bir senedir kotu etkisi olmadi.lutfen yardim edin bu konuda napabilirim eve geldigimde hep keske sarilsaydim keske rahat rajat konusabilseydim diye soyleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?