bir senelik sevgilimleyken cok utaniyorum nasil rahat davranabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gezge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gezge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
5
0
6
27
18 yasindayim.yetisme seklim ailem beni cok etkiledi.ablam olmasina ragmen abilerim varmis gibi buyudum ne anlatsam ne aciklasam karsi ciktilar.bir senedir bi erkek arkadasim var gercekten seviyorum cevremdeki kizlar o kadar rahatlar ki bir aylik sevgilileriyle bile ben daha yeni yeni acilmaya basliyorum sevgilimin yaninda.gozunun icine bile daha yeni yeni bakabiliyorum.hic rahat davranamiyorum yaninda elini tutsam bile gercekten o mutlulugu yasayamiyorum biri gorecek diye.garsonlardan bile cekiniyorum sanki ayip bisey yapiyo gibi.o da yanlis anliyo bazen sen niye bu kadar soguksun niye donuksun diyo dogal olarak.sevinemiyorum bile gordugumde aninda ariyo annemler nerdesin diye icim hic rahat etmiyo anneme biraz anlattim hicbir tepki vermedi ilk once kizdi ablamlarla bile hic konusabilen biri degilim bu yuzden.akli basinda oldugumu soylerler hep temkinli davranirim buyuk ihtimal derslerimden cekiniyolar iyi bi okuldayim hedefim yuksek ama bir senedir kotu etkisi olmadi.lutfen yardim edin bu konuda napabilirim eve geldigimde hep keske sarilsaydim keske rahat rajat konusabilseydim diye soyleniyorum

Erkekler nelerden etkilenir?

Erkekler doğuştan itibaren hep öz güven duygusunun aşılanmasına,pofpoflanmaya,ve güçlü hissetmesinin sağlanmasına muhtaçtırlar.Bu sebeple bunları onlara her zaman anneleri verdiği için,annelerine büyük zaafları vardır hep.Söylemek istediğim buradan yola çıkarak, anne yani kısacası "kadın" olan her ortamda ve durumda farklı hormonlar sergilerler.
Erkekler,hayatlarına alacakları kadınlarda hep bir anne modeli ararlar.Potansiyel adayının evlendikten sonra evinde göstereceği tutumu,anaçlığı akıllarının bir köşesinde anneleri ile kıyas halindedir.
Elbette ilişkilerinde her zaman anne gibi kadın aramazlar.Önce kadın olup ruhunu okşayan,sonrasında da evinin hatunu olmakla beraber,annesinin ona davrandığı gibi davranmasını isterler.Yani kadınlara düşen epeyce zor dönemler vardır.
Dış görüntü erkekler için olmazsa olmazdır
Erkekler öncelikle,fiziksel özelliklerden etkilenirler.Her ne kadar "dış güzellik o kadar da önemli değil" deseler bile inanmayın.Öncelikleri her zaman "ilk etapta" dış güzellik.Ama illaki tüm kadınlar birer aktrist havasında olmak zorunda değiller,Her kadının kendine has ayrı özellikleri vardır.İşte buradaki ince ayarda buradadır.Erkekler kendine has tavırlarıyla bütünleşen kadınları her zaman çok seksi bulurlar.Çok güzel bir kadın olabilir,ama sıradandır onun için.Onun gözünde dünya güzeli, öncelikle şahsına münhasır tavırlarıdır.
"Bakışlar"
Erkekleri kalbinden vuran özelliklerden biride bakışlardır.Ama bakışlar derken,etkileyeceğim diye seksi şempanze durumuna düşmeyin.:)Anlamlı,sevgi dolu,ve mutlaka tebessümlü bakışlar atın.Bu bakışlara sahip gözlerde kaybolabilirler.
Doğal olun
Erkekler nelerden etkilenir diyorsanız,bu yolun doğallıktan geçtiğini asla unutmayın.Yapmacık ve zoraki hareket ve konuşmalarınız sadece erkek partnerinizin değil,kimsenin gözünden kaçmayacaktır.Abartılı makyaj,kıyafetteki aşırılık gibi uç noktalarda dolaşmayın.Doğallığınızı kıyafetlerinize ve yüzünüze de yansıtın her zaman.
Öz güveninizi,masumluğunuzuda kullanarak harmanlayın
Ve işte altın vuruş!Erkekler nelerden etkilenir diyorsanız,hem çocuksu,hem de kendinizden emin olmanız gerekiyor.Çok ince detaylarla hoşlandığınız erkeği elde edebilirsiniz.Ayrıntılar için tıklayın

kendim yazmışım gibi okudum al benden de o kadar. biz de uzun süredir birlikteyiz telefonu bile 3. aydan sonra anca açabilmiştim

En iyisi bu bence siz doğru olanı yapıyorsunuz her şey zamanla olur çevrenizde gördükleriniz sizi etkilemesin

utanmaya devam et yakınlaşmak pişmanlık verir

çok ileri gitmemek koşuluyla biraz rahat olabilirsin. gözlerine rahat rahat bakmak mesela. elini tutmak. bende oyleydım başlarda 3 ay telde konustuk esımle sadece sonra bulustuk. ama tabı benım esım o kdr rahatkı ılk bulusmada elımı tuttu. 2. bulusmada duduklarımdan opmeye kalktı. opturmedım. sonra cok utandı bı daha sen ısteyene kdr olmucak dedı. oyle yanı sonra sonra acılıyosun tanıdıkca guvendıkce. sonuc 12 yıldır evlıyız 1 kızımız var 10 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…