• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti adayi sorunsali ve sevgilim

sevgili olduğunuza cok şaşırdım.
bilmem kac yıllık evli çift sorunu yaşıyorsunuz.
yemgemle iyi geçin:ukala:
bunlar bana göre sevgilerin konuşması gereken son şeyler hatta hic konusmamasi gereken şeyler.
yengeyi takdir ettim.böyle insanlara hep gıpta etmişimdir.çözmüş olayi.
sizde simdiden niye soguk sun niye yan baktin bunlarla uğraşın..
kolaylıklar dilerim size..

sevgili olduğunuza cok şaşırdım.
bilmem kac yıllık evli çift sorunu yaşıyorsunuz.
yemgemle iyi geçin:ukala:
bunlar bana göre sevgilerin konuşması gereken son şeyler hatta hic konusmamasi gereken şeyler.
yengeyi takdir ettim.böyle insanlara hep gıpta etmişimdir.çözmüş olayi.
sizde simdiden niye soguk sun niye yan baktin bunlarla uğraşın..
kolaylıklar dilerim size..

ahaha,
ben de sevgilimin ailesi ile doğumgünü kutladık cümlesinden sonrasını okusam mı okumasam mı diye düşündüm, ne gerek var yani kendini yenge-görümce-kayın-kp-kv cephesine erkenden atıyorsun değil mi.

yengeyi ben de takdir ettim, ben niye böyle olamıyorum ya.

sen sevgilinle ilişkini bir gözden geçir bence bu dengesizlikle hayaller kurup evlendiğin gün tüm aklını alır senden.Kendi düşen ağlamaz adamın hareketleri ilerisinin fragmanları niteliğinde:işsiz:

Oncelikle o sizin elti adayiniz degil siz onun elti adayi oluyorsunuz bu durumda.Bunu siz simdiden neden bu konulara girdik ki yazdiginiz icin soyluyorum.Yani diyorum ki siz simdiden kalkip elti adayim diye konu acacak kadar sahiplendiyseniz isiniz zor.Sevmediginiz insanlarla muhattap olmak zorunda degilsiniz.Esinizin annesi babasi yengesi farketmez.Sayginizi koruyun ki onlar da size saygili olsunlar.

Merhaba herkese,

Sevgiliyken bile gereksiz bir konu yasadim.Konu basliginda gordugunuz gibi konu; ben,sevgilim ve elti adayim.
Gectigimiz haftasonu sevgilimin dogum gunu bes gun sonra olmasina ragmen sirf hep birlikte olalim mutlu olsun diye abisi ve esinin yegenlerinin geldigi gunu secerek ona supriz yaptim. Ozel fanatik oldugu bir takimin pastasi ni yaptirdim ve hediye vs ler. Bana ne yapildiysa bende karsi tarafa hakkiyla yaptim yani. Asil konu su; sevgilim ben yengesiyle(25 yasinda iki cocuk annesi genc bir hanim) tanisirken bana kendini ona ezdirme hani o ne kadar soru sorupta seni sikistirirsa sende o kadar cevap ver demisti ve zamaninda annesine mesafeli olmasindan oturu bir kac kez yakinmisti banada. Kiz gercekten ortamda hem esini hem kv cok rahat bozabilen biri. Sirf huzueauzluk cikmasin diye herkes alttan aliyor. Sevgilim o gun sosyal medya hesabina dogum gunu fotolarini yuklerken aman simdi onuda koyayim da laf etmesin dedi. Bende o an icimden dedimki ailecek ne cekiniyorlar su kizdan. Neyse o gun guzel gecti iste hatta kal diye isrsr ettiler kalmadim ama yorgun olsugum icin birazcik durgundum.Sonra 3-5 gun sonra sevgilim konuyu acti ve bana sen x'e sanki biraz onyargili mi oldun biraz soguktun o gun gibigeldi dedi. Bende yok ne alaka ben hem hala biraz cekiniyorum o aileden biri bense yeniyim sana oyle gelmistir, ama sen o gun o foto muhabbetinde ondan biraz cekiniyosun gibi geldi bana dedim annende sende hatta cekiniyosunuz ondan dedim. Bu tabi sinirlendi ' ne sacma sapan konusuyosun tabiki onuda paylasmayi dusunucem ve aileyiz biz huzursuzluk cikmasin diye dikkat edicem,cok mantiksiz konusuyorsun o kim ki ben ondan cekinicem allahim ya'filan yapip telefonu kapamaya calisti. Benim sarteller ayti tabi noldu sinirlenecek bu kadar ne dedim ki dedim. Senin mantiksizligina kalirsa hic bissy yok evet neden cekincekmisim ben ondan tatsizlik olmasin diye oyle yaptim tabi dedi. Bak uyariyorum x ile iyi gecinmek zorundasiniz,senin ondan cekindigimi dusunmende senin kotu niyetin dedi. Bende uyariyorumlara filan girme ben kimseyle can ciger olmak zorunda degilim sen istiyosun diye soguk yaptigimda yok,daha kizi hayatimda 3 kez gordum dedim. Kotu niyetli oldugumu dusunuyosanda beni onlarla ayni ortama sokmak isteme bundan sonra dedim.O gun hep o sana laf atiyo,bisey diyo duymuyosun bile diyo. Bende duymadim yorgundum olabilir ne var bunda dedim. Ama o hala sinirliydi cekiniyorsun dedim diye kendine yediremedi sanirim beyefendi. Simdiden bu muhabbetleri yapmamiz canimi sikti,ne yapmaliyim sizce? Ailesinden hoslaniyorum gayet saygili ve sevgili insanlar. Ama yengesinde bi tuhaflik seziyordumda banane diyip geciyordum ayrica daha once onun hakkinda konusan ve bugunde konuyu acan oydu. Telefonuda kotu kapadik. Muhtemelen yarin kavga devam eder. Umarim uzamaz.. yine her zaman ki gibi yengesinden de mi degersizim niye boyle cikisiyor onun icin bana'lara girdim, ben adam olmam :)
Uzun oldu hakkinizi helal edin,sevgiler

bu mevzular telefonda konuşulunca böyle oluyor. ben eşimle evlenmeden önce 3 sene uzaktan ilişki yürütmek durumunda kaldım onun görevi sebebi ile. aman allahım telefonda ne manasız tartışmalar ne yanlış anlamalar ne gereksiz tripler.. yüzyüze gelince şekerrenk..
o sebeple bu mevzuyu yüzyüze gelince sakince konuşun çözün derim.

ahaha,
ben de sevgilimin ailesi ile doğumgünü kutladık cümlesinden sonrasını okusam mı okumasam mı diye düşündüm, ne gerek var yani kendini yenge-görümce-kayın-kp-kv cephesine erkenden atıyorsun değil mi.

yengeyi ben de takdir ettim, ben niye böyle olamıyorum ya.
malesef bende öyle olamayanlardanim.
o yüzden yaşanılan en ufak sorunda atin bütün suçu cayimin sekerine nasılsa onun gıkı cikmaz oluyor.beş kere düşünüyorsun kırmamak icin ama yine sen kırılan oluyorsun:110:
bizim gibi insanlar için kv-kp-elti-gorumce vs sorunlar aşar bizi.erkenden yaşlaniriz:bicak:
o yüzden en guzeli mesafe.saygi yi koru can ciğer olmaya gerek yok.kimseyi kendi annesi kardeşi gibi görmüyor kimse.hep lafta kaliyor:anne:
evlenmeden bu kadar içli disli olmayida hic dogru bilmiyorum.bana ne esimin yengesinden:KK39:
hep bu erkekler yüzünden hic bilmiyorlar denge kurmayı.hic ortaları yok.kendileri çalıp kendileri oynuyor sonra vayy sen niye böyle yaptin:confused:
en iyisi fazla ciddiye alamadan saygıyı mesafeyi korumak.yazık degil mi en güzel zamanları yok eltim yok gorumcem diye zehir etmeye..

Bu insanla evlenmeden önce on kere düşün
O kadın yengesi bile olsa onun için seninle tartışıyosa sonra daha çok üzülürsün kimse kimseyle iyi geçinmek zorunda değil

Ortada resmiyet yokken fazla aile içine girince oluyo böyle şeyler.
Ne gerek var başbaşa kutlasaydınız.
Eltinin iyisini çok az duydum

Bence abartmışsınız çok. Ayrıca demek ki herkese güleryüzlü ona mesafeli davranmışsınız ki dikkat etmiş bunun yorgunlukla alakası yok gülümsemek sohbet etmek mi sizi yoracak. O sadece küçük gelin olacaksın diye ezdirme demiş sana kaldı ki kaynanası ile arasındaki durum onları ilgilendirir. Tabii ki birlikte kutlanan bir doğumgününde onun da fotoğrafları konacak bu olmalı zaten. Bunu aman şimdi alınır koyayım onunda resimlerini demesiyle alakası yok. Kızın da size kiisel bariz yaptığı bir tavır yok. Siz tutup daha ortada söz yok nişan yok vay ailen sen ondna çekiniyorsunuz dersen o da parlar tabii ki şu kadarcık bir olaydan artık aynı ortamda olmak istemiyorum onlarla demek çok fazla hayır yani sana kişisel bir kötülüğü olmamış ki bu insanın senin kendi kafanda kurduğun düşüncelerin ve ön yargıların sonuçta bulunduğ bir doğum gününde herkesin fotoları paylaşılırken senin paylaşılmasa kızmaz mısın?

Merhaba herkese,

Sevgiliyken bile gereksiz bir konu yasadim.Konu basliginda gordugunuz gibi konu; ben,sevgilim ve elti adayim.
Gectigimiz haftasonu sevgilimin dogum gunu bes gun sonra olmasina ragmen sirf hep birlikte olalim mutlu olsun diye abisi ve esinin yegenlerinin geldigi gunu secerek ona supriz yaptim. Ozel fanatik oldugu bir takimin pastasi ni yaptirdim ve hediye vs ler. Bana ne yapildiysa bende karsi tarafa hakkiyla yaptim yani. Asil konu su; sevgilim ben yengesiyle(25 yasinda iki cocuk annesi genc bir hanim) tanisirken bana kendini ona ezdirme hani o ne kadar soru sorupta seni sikistirirsa sende o kadar cevap ver demisti ve zamaninda annesine mesafeli olmasindan oturu bir kac kez yakinmisti banada. Kiz gercekten ortamda hem esini hem kv cok rahat bozabilen biri. Sirf huzueauzluk cikmasin diye herkes alttan aliyor. Sevgilim o gun sosyal medya hesabina dogum gunu fotolarini yuklerken aman simdi onuda koyayim da laf etmesin dedi. Bende o an icimden dedimki ailecek ne cekiniyorlar su kizdan. Neyse o gun guzel gecti iste hatta kal diye isrsr ettiler kalmadim ama yorgun olsugum icin birazcik durgundum.Sonra 3-5 gun sonra sevgilim konuyu acti ve bana sen x'e sanki biraz onyargili mi oldun biraz soguktun o gun gibigeldi dedi. Bende yok ne alaka ben hem hala biraz cekiniyorum o aileden biri bense yeniyim sana oyle gelmistir, ama sen o gun o foto muhabbetinde ondan biraz cekiniyosun gibi geldi bana dedim annende sende hatta cekiniyosunuz ondan dedim. Bu tabi sinirlendi ' ne sacma sapan konusuyosun tabiki onuda paylasmayi dusunucem ve aileyiz biz huzursuzluk cikmasin diye dikkat edicem,cok mantiksiz konusuyorsun o kim ki ben ondan cekinicem allahim ya'filan yapip telefonu kapamaya calisti. Benim sarteller ayti tabi noldu sinirlenecek bu kadar ne dedim ki dedim. Senin mantiksizligina kalirsa hic bissy yok evet neden cekincekmisim ben ondan tatsizlik olmasin diye oyle yaptim tabi dedi. Bak uyariyorum x ile iyi gecinmek zorundasiniz,senin ondan cekindigimi dusunmende senin kotu niyetin dedi. Bende uyariyorumlara filan girme ben kimseyle can ciger olmak zorunda degilim sen istiyosun diye soguk yaptigimda yok,daha kizi hayatimda 3 kez gordum dedim. Kotu niyetli oldugumu dusunuyosanda beni onlarla ayni ortama sokmak isteme bundan sonra dedim.O gun hep o sana laf atiyo,bisey diyo duymuyosun bile diyo. Bende duymadim yorgundum olabilir ne var bunda dedim. Ama o hala sinirliydi cekiniyorsun dedim diye kendine yediremedi sanirim beyefendi. Simdiden bu muhabbetleri yapmamiz canimi sikti,ne yapmaliyim sizce? Ailesinden hoslaniyorum gayet saygili ve sevgili insanlar. Ama yengesinde bi tuhaflik seziyordumda banane diyip geciyordum ayrica daha once onun hakkinda konusan ve bugunde konuyu acan oydu. Telefonuda kotu kapadik. Muhtemelen yarin kavga devam eder. Umarim uzamaz.. yine her zaman ki gibi yengesinden de mi degersizim niye boyle cikisiyor onun icin bana'lara girdim, ben adam olmam :)
Uzun oldu hakkinizi helal edin,sevgiler
Durun bakalım , yavaş gelin daha ortada birşey yok. Nişanlı mısınız, sözlü müsünüz ? Evleneceğiniz bile belli değil ... bu muhabbetler için çok erken . Gereksiz de bir samimiyet var . Bir bakıma da iyi olmuş ..evlenince yasayacaklarinin, yaşamak zorunda birakilacaklarinin küçük bir ön gösterimi olmuş . Bu noktada mantıklı davranıp , bir karar vermen gerekiyor ...

Bence yenge rahatsız olmuş şikayet etmişki seni sevgilinde bu konuyu açtı

Hem önce önyargıyı kendi oluşturuyor sonra da, önyargılısın, iyi geçinmek zorundasın deyip kızıyor. Ondan çekiniyorsun dediğinde, yoo neden çekineyim deyip konuyu kapatması gerekirken, kavgayı uzatmış çünkü dokunmuş ona bu konu, belli ki yarası var , gerçekten çekiniyor.

Back
X