Bir şey danışmak istiyorum

Biz eşimle iki yıllık evliyiz. Face yada başka bir hesabimiz yok. Gayet te mutluyuz böyle. Bence kapatın,ona harcayacağınız zammanlari degerlendirdikce mutlu olacaksınız.

Bir sure sonra sıkılırsınız bence azaltirsiniz ama simdilik yapabiliyorsaniz kapatin tabiki :)

Biz de sosyal medyaları kapattık kullanmıyoruz. Bizde de eşimin isteği üzerine idi ama olay sizinkinden tamamen farklı gelişti. Salak ben eski arkadaşlarıma bakmışım can sıkıntısından , o kadar art niyetsiz bakmışım ki komple geçmiş , hareket dökümü hepsi duruyor laptopta. Eşim görmüşo_O sonrası olaylar olaylar. Kapattık bu nedenle ama kaç senedir bir kere yokluğunu hissetmedim. Bir tek Watsapp var ki o da iş için zaruri bende.

Kapatın hiç bir kaybınız olmaz.

evet esın haklı :)
ınstagramda facebookta hepsı var bende en aktıf kullandıgım ınstagram ama hayatımın buyuk bı bolumunu almıyor

Hiçbir sosyal hesabım yok eşimin tek hesabı var. Benim en komiğime giden her ayrıntıyı paylaşanlar. Eşinden gelen çiçeği koyup ordan teşekkür ediyorlar :KK70: Eşim hiçbir özel günü atlamaz hatrı sayılır hediyeler alır ama tek foto atmadım. Ben utanırım yahu baaak eşim bana bunu aldı minvalinde paylaşımlar yapmaya. Tam bi gerizekalılık gösteriş manyaklığı özentilik. Bence faydalı sayfalar takip edildiği sacma sapan paylaşımlar yapılmadığı sürece kullanışlı. Sizin kapatmanız faydalı olur.

Bende aynı düşüncelere kapilarak
Dün ikisinide kapattim ..
Doğru karar vermissiniz :)))

Kızlar iyi aksamlar
Benimki aslında bir dert sayılmaz ama aslında bir cok kişinin ortak derdi bence
Bizim eşimle instagram hesabımız var sadece onu kullanıyoruz
Ama bu akşam biraz konuştuk aslında istemeden o kadar bağımlı olmuşuz ki arkadaslarimiz olsun akrabalarımız olsun şu suraya gitmiş bu buraya gitmiş bak şu şöyle fotoğraf atmış falan filan herkes birbirini ordan takip eder oldu
Herkes icin söylemiyorum ama bazı fotoğraflar instagrama atılmak icin çekiliyor mesela
Mesela bende öyleyim yemeğe gidiyoruz örneğin güzel bir mekana ayy fotoğraf cekinelim burası cok güzel diyorum ama onu bize kalsın diye değil instagrama atmak icin çekiniyorum ki zaten ilk is onu koyuyorum oraya bu bi tur bağımlılık oldu
Sabah uyanıyorum daha yatakta telefonu elime alıp bakiniyorum anasayfada
Eşim de bu akşam bana bunlara istinaden dedi gel kapatalım hesaplarımızı kullanmayalim oraya ayırdığımız vakti birbirimize ayıralım mesela sabah ilk is oraya bakmak yerine günaydın öpücüğü ver bana dedi
Eskiden sosyal medya mi varmış o gelmiş insanların hali ortada dedi tabiki kızlar herkes icin konuşmuyoruz bunu
Bana da cok mantıklı geldi olabilir aslında dedim hatta daha güzel olur diye düşündüm
Ama iste genciz sonuçta etrafımızda es dost arkadaş akraba herkes kullanıyor bunu
Siz bu fikre nasıl bakiyorsunuz sosyal medya kullanmamaya bu konudaki fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum
Bence de çok iyi bir fikir benimde hiçbir yerde hesabım yok eşimin var ama oda abartmaz bırak teli yanına oturdum diyince özür dilerim der hemen kapatır en güzeli birbirinizle iletişim içinde olun

Back
X