Gebeliğe Hazırlık Bir şey danışmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylul9921

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
1.306
1.793
63
Kızlar merhaba. 2 aydır gebelik düşünüyoruz bugün reglime 2 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Aşı olmak istiyorum ama acaba ikinci dozu olana kadar korunmaya mı başlasak diye düşünmeye başladım. İnstagramda ünlü bir kadın doğum uzmanı gebelik planlayanlar aşı olabilir aşıdan önce teste dahi gerek yok diyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba bu süreçte aşı olacak mısınız?

Kızlar merhaba. 2 aydır gebelik düşünüyoruz bugün reglime 2 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Aşı olmak istiyorum ama acaba ikinci dozu olana kadar korunmaya mı başlasak diye düşünmeye başladım. İnstagramda ünlü bir kadın doğum uzmanı gebelik planlayanlar aşı olabilir aşıdan önce teste dahi gerek yok diyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba bu süreçte aşı olacak mısınız?
Olmayın derim

Aslında şuan benim önümde sadece bir yumurtlama dönemi var sonrasında eşimle 1.5 2 aya yakın ayrı kalacağız mecburi bir durumdan dolayı bu süreçte aşıyı aradan çıkarsam mı acaba diyorum ama kafam allak bullak oldu

Bence olun. Belki hemen hamile kalmazsınız o ara da riske girmeyin

Bende öyle düşünüyorum artık hamilelere bile isterlerse yapıyorlar bir sorun olmaz diye düşünüyorum o arada yine korunurum ne olur ne olmaz diye
Evet evet hamile arkadaşlar hep oldu. Ama ben doğurmayı bekliyorum. Emzirirken de soru işaretim olur belki ama şu an daha farklı tabi durm.

Merhaba canım bende randevu aldım yarın aşı olacağım evet gebelik öncesi için daha uygun ablam hamile doktor onunda yapması gerektiğini söylemiş. Bende belki bir kaç aya tekrar gebelik düşünebilirim gibisinden aradann çıkarmak istiyorum. Eninde sonunda olucaz aşıyı. Erken yapsakta kaybedecek bişey yok. Allah gönlüne göre versin inşallah ❤️🙏

Yan etkileri ortaya çıkmamış olan, faz aşamaları tamamlanmayan daha izni bile tam anlamıyla çıkmamış bir aşıyı.. bilmiyorum kimseye olun olmayın diyemem lakin ben olmam aileme yaptırmam.lutfen iyi araştırın demekle yetiniyorum.

Back
X