Olmayın derimKızlar merhaba. 2 aydır gebelik düşünüyoruz bugün reglime 2 gün vardı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Aşı olmak istiyorum ama acaba ikinci dozu olana kadar korunmaya mı başlasak diye düşünmeye başladım. İnstagramda ünlü bir kadın doğum uzmanı gebelik planlayanlar aşı olabilir aşıdan önce teste dahi gerek yok diyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba bu süreçte aşı olacak mısınız?
Aslında şuan benim önümde sadece bir yumurtlama dönemi var sonrasında eşimle 1.5 2 aya yakın ayrı kalacağız mecburi bir durumdan dolayı bu süreçte aşıyı aradan çıkarsam mı acaba diyorum ama kafam allak bullak olduOlmayın derim
Bende öyle düşünüyorum artık hamilelere bile isterlerse yapıyorlar bir sorun olmaz diye düşünüyorum o arada yine korunurum ne olur ne olmaz diyeBence olun. Belki hemen hamile kalmazsınız o ara da riske girmeyin
Evet evet hamile arkadaşlar hep oldu. Ama ben doğurmayı bekliyorum. Emzirirken de soru işaretim olur belki ama şu an daha farklı tabi durm.Bende öyle düşünüyorum artık hamilelere bile isterlerse yapıyorlar bir sorun olmaz diye düşünüyorum o arada yine korunurum ne olur ne olmaz diye
Aynen aslında emzirirken tavsiye ediyorlar olunması içinEvet evet hamile arkadaşlar hep oldu. Ama ben doğurmayı bekliyorum. Emzirirken de soru işaretim olur belki ama şu an daha farklı tabi durm.
MantıklıAslında şuan benim önümde sadece bir yumurtlama dönemi var sonrasında eşimle 1.5 2 aya yakın ayrı kalacağız mecburi bir durumdan dolayı bu süreçte aşıyı aradan çıkarsam mı acaba diyorum ama kafam allak bullak oldu
Bencede sanırım olacağımMantıklı
Önünüzdeki yumurtlama dönemini değerlendirin sonrasında eşinizle ayrı kalacağınız dönemin başında aşı olunBencede sanırım olacağımileride vakit kaybı olabilir
Aynen benimde böyle aklıma yattı teşekkür ederim fikriniz içinÖnünüzdeki yumurtlama dönemini değerlendirin sonrasında eşinizle ayrı kalacağınız dönemin başında aşı olun
Rica ederimAynen benimde böyle aklıma yattı teşekkür ederim fikriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?