- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Kızlar şimdi şöyle bir şey oldu bu bi dert değil ama aklıma takıldı, geçen gün erkek arkadaşımla buluştuk evden çıkarken de annesine söylememiş akşama kadar merak etmişler çok aramışlar falan ablası da aramış mesaj atmış. Neyse sonra eve döndük erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk ablam sana da mesaj atmış facebooktan dedi aa görmedim dedim.Ablasıyla facebookta arkadaş olmamıştık bu arada. Bildirim gelmedi. Diğer kutusuna düşmüştür görmedim dedim. Sonra açtım baktım, castleinthesnow, y (erkek arkadaşımın ismi) senin yanındaysa beni acil arasın yazmış.
Neyse aradan 2 saat falan geçmiş mesajı gördüğümde, ben de merhaba x abla, mesaj diğer kutusuna düşmüş şimdi gördüm kusura bakma :) gibisinden bi şey yazdım, hiçbir şey demedi
Daha önce yüzyüze tanışmadık sadece telefonda konuşmuştuk o zaman çok tatlı dilli, sıcak konuşmuştu. Ben de o zaman siz diye hitap etmiştim bu sefer x abla diyim dedim o da geri dönüş yapar diye düşünmüştüm
Şimdi bi şey dememesi tuhafıma gitti biraz abartıyor muyum :)
Neyse aradan 2 saat falan geçmiş mesajı gördüğümde, ben de merhaba x abla, mesaj diğer kutusuna düşmüş şimdi gördüm kusura bakma :) gibisinden bi şey yazdım, hiçbir şey demedi