• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyi merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Şimdi diyelim doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldınız hapı bırakınca (yani 7 günlük aradan bahsediyorum) hamile olmanıza rağmen hap etkisiyle regl olur musunuz yoksa reglden kesilir misiniz :confused:

yani hap kullanırken anlaşılır mı hamilelik :27:

Şimdi diyelim doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldınız hapı bırakınca (yani 7 günlük aradan bahsediyorum) hamile olmanıza rağmen hap etkisiyle regl olur musunuz yoksa reglden kesilir misiniz :confused:

yani hap kullanırken anlaşılır mı hamilelik :KK53:
Hımm,regl olursan bebiş nasıl olcak yani yumurtayla spermden oluşan zigottan gelişiyor sonuçta.:KK76:Bence regl olunmaz.

Hımm,regl olursan bebiş nasıl olcak yani yumurtayla spermden oluşan zigottan gelişiyor sonuçta.:KK76:Bence regl olunmaz.

acaba hap regle zorluyor mudur diye düşündüm hormon sonuçta hamilelikle doğum kontrol hapı kullananlara aldırın bile diyolarmış :KK57:

Arkadaşımın annesi 9 ay boyunca regl oldu ama aynı zamanda hamileydi.

Arkadaşımın annesi 9 ay boyunca regl oldu ama aynı zamanda hamileydi.
Ya ben buna sasiriyorum iste bizim komşumuz var hamile kalmak istiyo ama gecen gün iki gün kanaması olmuş normalde adetim altı gun sürüyordu diyo bu adet değil miydi hamile miyin kafam karıştı diyor. Benim bildiğim hamileyken adet olunmaz ama bende şaşırdım valla daha kadın dogum dersi almadim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X