• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Kaçan kovalanır. Öncelikle astrolojiyi bırakın ve eşiniz yokmuş gibi davranın. Özgüvenli olun, eşinizin peşinden koşmayın. Onsuz da iyi olduğunuzu görsün. O zaman yaklaşır size
6 aydır hergun peşindeyim.inanin ki ben sporcuyum gururum cm k kırıldı.biraz önce bile gittim yanına yok adam istemiyor tramva da kalmiş.gunduz normal gece iyi geceler demeden yatıyor.benim psikolojimin bozdu, cm k yalnız bıraktı beni ağlıyorum su anda

6 aydır hergun peşindeyim.inanin ki ben sporcuyum gururum cm k kırıldı.biraz önce bile gittim yanına yok adam istemiyor tramva da kalmiş.gunduz normal gece iyi geceler demeden yatıyor.benim psikolojimin bozdu, cm k yalnız bıraktı beni ağlıyorum su anda
Peşinde olmayın işte. Kıçınızı dönün yatın siz de.

Yatamiyorum sabaha kadar düşünüyorum.
O kadar yalnız bıraktı ki beni astrolojiye sardım.iyiyken iş buldum yollamadi,eğitimler aldım sosyal medyaya gircem dedim izin vermedi,kılık kiyafetime karıştı.simdi libidosu bitik diye bana ağza alınmayacak hakaretler edip her gün geri gönderiyor.ben 23 yaşından beri evliyim rahibe değilim ki ,madem boşanacaksin bana demesin bırak astroloji videolarını ben seni seviyorum.gunduz böyle diyor gece iş yapmaya gelince değil başımdan diyor.

Peşinde olmayın işte. Kıçınızı dönün yatın siz de.
Bunu yaptım zaten 1 ayı bende hiç oralı olmadım.ama yok adamda tık yok.evli misiniz bilmiyorum ama kadın kocası tarafından sevilmeyipnistenmeyince bütün ışığı sönüyor.en azından suslenecegim bir eşim vardı ama artık bende serseri gibiyim.

Nasıl kurtulabilirim bu bataklıktan bilmiyorum, terapi başladım ama çok yavaş ilerliycek gibi duruyor.neler yapabilirim çocuklarımda var ama ben hep evdeyim ve yalnızım.
Evden çıkın, boş kaldıkça insanın zihni daha çok kurar.Biraz gezin, tozun, oyalanın.Ben de Başak burcuyum, yükselenim de Başak. 7. evimde partnerim Boğa burcu görünüyor.Eski sevgilim de Boğa’ydı, sonra gidip Koç’la birlikte oldu :( Başak–Boğa uyumu iyidir diye biliyorum,iki toprak burcu sonuçta.Koç’la çok uyumlu olduklarını da sanmıyorum açıkçası.

Back
X