Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki onunda hayatına birileri girerse değerimi anlar diye düşünüyorum.kaybetmek aynı acıları yaşamak istemıyorum hayatıma kim girerse girsin hep bu sorun olacak diye düşünüyorum.
Sözün bittiği yer. Ortada bir sindirilememişlik var hoş bir tabir değil ama eşitsizlik var, gurur var. Açıkçası burada erkek arkadaşına 'Sindirebiliyorsan devam edelim yoksa sakın böyle bir şey yapıp da benden buna saygı duymamı bekleme ben zaten senden önce yaşamışım bunları ve tedirginliği zaten hep üstümde sen böyle davranarak beni de kendini de ilişkimizi de yaralarsın. Bu ilişkimizin iyiliği için yapılacak bir şey değil bunu eşitsizlik olarak görüyorsan, sindiremiyorsan bitirelim.' demen lazım umarım bu cesareti kendinde bulabilirsin canım.
arkadaşlar söylemesi kolay geliyo kendinizi benim yerime koyun ona hak vermekten başka şansım mı var.kim ister benim gibi biriyle olmayı eline kız eli değmemiş bi erkek var diğer yanda benim gibi biri.. evet hayatımdan çıkarıp atabilirim eşyalarımı toplayıp yeni b hayat kurabilirm ama bi sonraki hayatım ne olacak.bu sefer karşımdaki adam bana ne kadar değer verecek?
arkadaşlar söylemesi kolay geliyo kendinizi benim yerime koyun ona hak vermekten başka şansım mı var.kim ister benim gibi biriyle olmayı eline kız eli değmemiş bi erkek var diğer yanda benim gibi biri.. evet hayatımdan çıkarıp atabilirim eşyalarımı toplayıp yeni b hayat kurabilirm ama bi sonraki hayatım ne olacak.bu sefer karşımdaki adam bana ne kadar değer verecek?
Kendinizi suçlayıp bu durumu hakettiğinizi de düşünmeyin lütfen...
Bekaretinizi kaybettiniz diye aldatılmak ve bunu kabullenmek zorunda değilsiniz.
kendimi senin yerine asla koymuyorum çünkü ben asla senin yaptığın şeyleri yapmazdım.17 yaşında başlamışın hadi ozaman cahildin üçüncü birlikteliğin yarın başkası olacak ozaman bu sevgilinledemi birlikte olduğuna pişman olacaksın.ne işin var senin evlenmeden beraber yaşamakta erkek hevesini aldımı rahatca bırakır ceker gider evli değilsen gitmesi kolay olur aklınızı başınıza toplayın hiçbirşeye gözde yummayın köle değilsiniz siz.
bugün kabul etmedim diyelim yarın?
yarın hayatıma girecek adamda diyecek ki 3 kişi olmuş üstelik aynı evde yaşamıssın!