• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeylere göz yummalı mıyım?

başta bunları bilen sevgilin neyi eşitlemeye çalışıyor anlayamadım.aynı evde kalıp tavizler verirseniz daha çok şeye göz yumarsınız nedemek göz yumma onuda anlamış değilim

sonuçta tanıştığında bunu bılıyormuşusun erkek milletı deılmı üste çıkmak için eleştırırler ama erkek arkadaşının seni eleştırmesı haksız deıl.ha ama bunu senden öç alırcasına yapıyorum demek de doğru deıl.

belki onunda hayatına birileri girerse değerimi anlar diye düşünüyorum.kaybetmek aynı acıları yaşamak istemıyorum hayatıma kim girerse girsin hep bu sorun olacak diye düşünüyorum.

işte benide düşündüren bu bi erkek için kolay değil sevdiği kadının 2 ilişkisi olduğunu bilmek.hayatdı ve büyük pişmanlık duyuyorum hada 17 yaşındaydım ama şimdi sevgilimi çok sevıyorum ve delirmek üzereyim..

belki onunda hayatına birileri girerse değerimi anlar diye düşünüyorum.kaybetmek aynı acıları yaşamak istemıyorum hayatıma kim girerse girsin hep bu sorun olacak diye düşünüyorum.

2 yıldır bırlıktesınız ve aynı evde yaşıyorsunuz değerını asnlamamışta başka birileriyle yatıncamı anlıycak! daha neler.umarım hayatında sorun olmaz dicem ama hep karşına çıkıcaktır ...

bence yapmak istediği başka bişey ilişkinizde ters gıden bısıler var ve o sorunun cozumunu senden kaçmakta buluo...yakında baska bırıyle yasamaya baslarsa sasırma bencee.....

lanet olsun ki çıkcak biliyorum ama ben böyle olsun ister mıydım.. hayatım böyle devam edecekse ben mutsuz kalmaya mahkum muyum bı çözümü olmalı..
1 senedir birlikte yaşıyoruz.. kimseye anlatamıyorum akıl alamıyorum 2 gündür düşünüyorum ama bi çözüm bulamıyorum

Sözün bittiği yer. Ortada bir sindirilememişlik var hoş bir tabir değil ama eşitsizlik var, gurur var. Açıkçası burada erkek arkadaşına 'Sindirebiliyorsan devam edelim yoksa sakın böyle bir şey yapıp da benden buna saygı duymamı bekleme ben zaten senden önce yaşamışım bunları ve tedirginliği zaten hep üstümde sen böyle davranarak beni de kendini de ilişkimizi de yaralarsın. Bu ilişkimizin iyiliği için yapılacak bir şey değil bunu eşitsizlik olarak görüyorsan, sindiremiyorsan bitirelim.' demen lazım umarım bu cesareti kendinde bulabilirsin canım.

arkadaşlar söylemesi kolay geliyo kendinizi benim yerime koyun ona hak vermekten başka şansım mı var.kim ister benim gibi biriyle olmayı eline kız eli değmemiş bi erkek var diğer yanda benim gibi biri.. evet hayatımdan çıkarıp atabilirim eşyalarımı toplayıp yeni b hayat kurabilirm ama bi sonraki hayatım ne olacak.bu sefer karşımdaki adam bana ne kadar değer verecek?

Söylediğiniz şeyin hiçbir tutar yanı yok.
Sizi böyle kabul etmiş 2 yıl geçmiş şimdi mi durumu eşitlemek aklına gelmiş.
Eşitlemek ne demekse...Onu da anlamadım.
Sizde değeri mi anlar mı diyorsunuz.
Adam başkasıyla yatıp kalkacak ve gelip sen daha değerlisin mi diyecek?
Siz de buna inanacak mısınız?
Bence bırakın kiminle ne yaşamak istiyorsa yaşasın ama size asla dönmesin.
Siz de yolunuza devam edin daha az hata yaparak...

Sözün bittiği yer. Ortada bir sindirilememişlik var hoş bir tabir değil ama eşitsizlik var, gurur var. Açıkçası burada erkek arkadaşına 'Sindirebiliyorsan devam edelim yoksa sakın böyle bir şey yapıp da benden buna saygı duymamı bekleme ben zaten senden önce yaşamışım bunları ve tedirginliği zaten hep üstümde sen böyle davranarak beni de kendini de ilişkimizi de yaralarsın. Bu ilişkimizin iyiliği için yapılacak bir şey değil bunu eşitsizlik olarak görüyorsan, sindiremiyorsan bitirelim.' demen lazım umarım bu cesareti kendinde bulabilirsin canım.

ah bi bulabilsem... diğer yarım gibi ilk başta o kadar merhametliydi ki.. 3 günde dünya başıma yıkıldı.

arkadaşlar söylemesi kolay geliyo kendinizi benim yerime koyun ona hak vermekten başka şansım mı var.kim ister benim gibi biriyle olmayı eline kız eli değmemiş bi erkek var diğer yanda benim gibi biri.. evet hayatımdan çıkarıp atabilirim eşyalarımı toplayıp yeni b hayat kurabilirm ama bi sonraki hayatım ne olacak.bu sefer karşımdaki adam bana ne kadar değer verecek?

Kendinizi suçlayıp bu durumu hakettiğinizi de düşünmeyin lütfen...
Bekaretinizi kaybettiniz diye aldatılmak ve bunu kabullenmek zorunda değilsiniz.

kendimi senin yerine asla koymuyorum çünkü ben asla senin yaptığın şeyleri yapmazdım.17 yaşında başlamışın hadi ozaman cahildin üçüncü birlikteliğin yarın başkası olacak ozaman bu sevgilinledemi birlikte olduğuna pişman olacaksın.ne işin var senin evlenmeden beraber yaşamakta erkek hevesini aldımı rahatca bırakır ceker gider evli değilsen gitmesi kolay olur aklınızı başınıza toplayın hiçbirşeye gözde yummayın köle değilsiniz siz.

Tatlım ama başkasıyla yatıp seninle durumunu eşitlemek! isteyen insan sana gerçekten değer veriyor mudur? Tamam kabulum erkek için hiç kolay değil ama onun bunu sindirmesi lazım yoksa seni böyle yaralayarak bu ilişki değer mi kazanacak. Ve bir gün seni anlayacak, durumunu kabullenecek birisi olacaktır hatta o da bakir olmaz böylece eşit! olmuş olursunuz.

Kendinizi suçlayıp bu durumu hakettiğinizi de düşünmeyin lütfen...
Bekaretinizi kaybettiniz diye aldatılmak ve bunu kabullenmek zorunda değilsiniz.

bugün kabul etmedim diyelim yarın?

yarın hayatıma girecek adamda diyecek ki 3 kişi olmuş üstelik aynı evde yaşamıssın!

:46:
kendimi senin yerine asla koymuyorum çünkü ben asla senin yaptığın şeyleri yapmazdım.17 yaşında başlamışın hadi ozaman cahildin üçüncü birlikteliğin yarın başkası olacak ozaman bu sevgilinledemi birlikte olduğuna pişman olacaksın.ne işin var senin evlenmeden beraber yaşamakta erkek hevesini aldımı rahatca bırakır ceker gider evli değilsen gitmesi kolay olur aklınızı başınıza toplayın hiçbirşeye gözde yummayın köle değilsiniz siz.

bi senenin üstüne aynı eve çıktım ve çok güveniyodum bilsem böyle şeyler yaşayacağımı yapar mıydım ?

ama haklısınız düşünmem gerekirdi insanoğlu çiğ süt emmiş.

bugün kabul etmedim diyelim yarın?

yarın hayatıma girecek adamda diyecek ki 3 kişi olmuş üstelik aynı evde yaşamıssın!

Peki neden yapıyorsun o zaman bunu kendine?
Hata olduğunu bile bile niye yapıyorsun?
Niye kendini ezdiriyorsun ki?
Bekaret her şey değil, seni olduğun gibi sevecek birini mutlaka bulursun.
Sırf sevgilin seni bırakmasın diye buna katlanacak mısın yani?
Adam gidecek başkasına dokunacak sonra gelecek sana dokunacak nasıl dayanacaksın?
Bence gururlu olup bu ilişkiyi bitirmek seni daha az yaralar.

Back
X