• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeylere göz yummalı mıyım?

:46:

bi senenin üstüne aynı eve çıktım ve çok güveniyodum bilsem böyle şeyler yaşayacağımı yapar mıydım ?

ama haklısınız düşünmem gerekirdi insanoğlu çiğ süt emmiş.

aslında artık geçmiş gitmiş ahlanmak vahlanmak doğru değil bu saatten sonra ama sen artık kendine bir tecrübe çıkarmalısın bu yaşadıklarından. Bir de kendini illa biri olmalı hayatımda gibi bir mecburiyet altında hissetme.

Senin yaşadıklarını yargılamak bize düşmez ama erkek arkadaşın konusunda yorum yapabilirim seni aldatmak ve bunu da sana kabullendirmek için bir bahane bulma çabasından başkası değil.
Durumu sindirememiş olabilir ki çok normal bence ama başka birisiyle olması sindirmesini sağlamaz.
Hem 2 yıl sonra mı gelmiş aklı başıına?

mantıklı olanın bu olduğunun farkında değil miyim sanıyosunz.canım yanıyo hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum.kendimi suçluyorum herşey için.sevdiğim erkeği göz göre göre kendi hatam yüzünden kaybediyorum canım yanıyo..

kabul edilir bir şey değil tabiki söyledikleri sevgilinin,ama çok da şaşırmadım,insanlar sevdikleri insanlarda hoşlanmadıkları durumları başlarda kaybetme korkusuyla bastırıp,üzerinde durmayabiliyor,ama zamanla ilişki oturduğunda ,birbirlerini iyice tanıyıp kaybetme korkusunun yerini rutin bir güven alınca başlangıçta kabul edilmiş olan anlayışla karşılanmış durumlar bir anda sorun olarak karşına çıkıyor.ilişkilerde en iyisi geçmişi fazla anlatmamak ve karşındakinin geçmisini fazla kurcalamamak.yaşının vermiş olduğu cahillikle bilinçsizce hatalar yapmış olduğunu kabul etmelisin,ama aynı şeyi yapmaya kalkışırsa durumun asla eşit olmayacağını söylemelisin,asla durum eşitlenemez,keza sen bunları yaşarken hayatında o yokmuş,eğer birşeyler yaşayacaksa o da seni gözden çıkarmış olur,sen varken hayatında böyle birşey yapması kabul edilemez,anlık sinirle, gurur yapıp söylediğini düşünüyorum,gurur meselesi yapmasına izin verme arkadaşım

mantıklı olanın bu olduğunun farkında değil miyim sanıyosunz.canım yanıyo hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum.kendimi suçluyorum herşey için.sevdiğim erkeği göz göre göre kendi hatam yüzünden kaybediyorum canım yanıyo..

Bir şey sorabilir miyim?
Sevgiliniz bu durumu yeni mi öğrendi?Bence bu önemli.
Eğer daha önce öğrenip sizi böyle kabul etmişse ve şimdi durup dururken durumu eşitlemeye karar vermişse burada kesinlikle o hatalı.
Ama eğer ki yeni öğrendiyse de madem bu kadar ağırına gidiyor durumu eşitlemek yerine hayatınızdan çıkmayı denemeliydi.

bugün kabul etmedim diyelim yarın?

yarın hayatıma girecek adamda diyecek ki 3 kişi olmuş üstelik aynı evde yaşamıssın!

sonuçta erkek arkadaşın bunu baştan beri biliyordu,neden şimdi 2 yıl sonra ben bakirdim şimdi eşitleneceğiz o yüzden bende başka kadınlarla birlikte olacağım diyor anlamıyorum,ne saçma!ben bu duruma direk şüpheci bakardım,acaba başkasıyla birlikte olmak istiyorda şimdi bunumu bahane ediyor ama öyle olsa niye apaçık size söylesin orasını hiç anlamadım ayrı konu.

ayrıca ne yaşıyorsan bu senin hayatın,doğru yada yanlış o sana kalmış.

Ama bak bu da sana ders olmalı. Çünkü hatanı bir kereden sonra devam ettirmişsin. Belki artık daha iyi analiz edip hatanı tekrarlamayacaksın. Sen ilkinde de hatanı fark etmişsindir ama battı balık yan gider hesabı kabullenmişsin hatandan dönmeye uğraşmamışsın hiç. Belki bu çocuğun yaptığı senin aklını başına getirecek eğer kendini, gururunu düşünerek hareket edersen.

kabul edilir bir şey değil tabiki söyledikleri sevgilinin,ama çok da şaşırmadım,insanlar sevdikleri insanlarda hoşlanmadıkları durumları başlarda kaybetme korkusuyla bastırıp,üzerinde durmayabiliyor,ama zamanla ilişki oturduğunda ,birbirlerini iyice tanıyıp kaybetme korkusunun yerini rutin bir güven alınca başlangıçta kabul edilmiş olan anlayışla karşılanmış durumlar bir anda sorun olarak karşına çıkıyor.ilişkilerde en iyisi geçmişi fazla anlatmamak ve karşındakinin geçmisini fazla kurcalamamak.yaşının vermiş olduğu cahillikle bilinçsizce hatalar yapmış olduğunu kabul etmelisin,ama aynı şeyi yapmaya kalkışırsa durumun asla eşit olmayacağını söylemelisin,asla durum eşitlenemez,keza sen bunları yaşarken hayatında o yokmuş,eğer birşeyler yaşayacaksa o da seni gözden çıkarmış olur,sen varken hayatında böyle birşey yapması kabul edilemez,anlık sinirle, gurur yapıp söylediğini düşünüyorum,gurur meselesi yapmasına izin verme arkadaşım

söylediğiniz her cümleye katılıyorum ki durumu apaçık özetlemiş. sadece bi çözüm arıyorum belki konuşarak halledebilirim diyorum ama bu seferde aklımın bi köşesinde hep acaba hala bu durumu düşünüyo mudur dicem beynimi kemirecek.

Bir şey sorabilir miyim?
Sevgiliniz bu durumu yeni mi öğrendi?Bence bu önemli.
Eğer daha önce öğrenip sizi böyle kabul etmişse ve şimdi durup dururken durumu eşitlemeye karar vermişse burada kesinlikle o hatalı.
Ama eğer ki yeni öğrendiyse de madem bu kadar ağırına gidiyor durumu eşitlemek yerine hayatınızdan çıkmayı denemeliydi.

hayır yeni değil tanıştığımızın 3. günü söyledim.aşık oldum ve yalansız bi ilişkim olsun istedim ama sonuç hüsran

sevgilinde bakirmiş duyda inanma ayrıca fake olan konu sahiplari genelde konu açarken ve cvp verirken kısa cümleleri kullanıyorlar genelde

hayır yeni değil tanıştığımızın 3. günü söyledim.aşık oldum ve yalansız bi ilişkim olsun istedim ama sonuç hüsran

O zaman bence hiç kendinizi suçlamayın bu ilişkiniz için.
Çünkü siz dürüst olup söylemişsiniz ve bu ilişki devam etmiş.
Yarı yoldan dönen,vazgeçen o.
Çok üzülerek söylüyorum erkek arkadaşınız bence başka arayışlar içerisinde ve ne yazık ki sizin bu suçluluk psikolojinizi kendisine bahane olarak kullanıyor.
Siz de zaten ne yapsa haklı moduna girmişsiniz.
Yaptığınızın doğru olduğunu kimse söylemiyor,siz de biliyorsunuz zaten.
Ama sonuçta siz bunları yaşarken o yoktu.Zaten böyle olacağını bilseniz asla yapmazdınız.
O yüzden sizin hatalarınızdan kendisine fırsat yaratmasına izin vermeyin.
Sizinle birlikteyken başkalarıyla olmayı düşünüyorsa zaten size olan sevgisinden şüphe etmelisiniz öyle değil mi?

bence yapmak istediği başka bişey ilişkinizde ters gıden bısıler var ve o sorunun cozumunu senden kaçmakta buluo...yakında baska bırıyle yasamaya baslarsa sasırma bencee.....

gönülden seven bir insan bu gibi davranışlara girmez sadece seni ister, seni sever,seni arzular o başka şeylerin peşinde aşkı kirletmeye hakkı yok ,senin aklını ve duygularını karıştırmaya nereden bu kadar cesaretli? O içinde size karşı birşeyleri bitirmiş ve sana dürüst değil

sevgilinde bakirmiş duyda inanma ayrıca fake olan konu sahiplari genelde konu açarken ve cvp verirken kısa cümleleri kullanıyorlar genelde

ne ima ettiğinizi anlamış değilim.yardım istedim sadece.bu herkesle konuşulabilecek bişey değil anca tanımadığım tarafsız kişilerden yardım alabileceğimi düşündüm.

bence fake değil bir tutarsızlık olağan dışı bir yorumu yok konu sahibinin fake olan kendini bir yerde ele veriyor zaten
belki tam anlamıyla anlatmıyordur sakladığı şeyler vardır ama fake değil bence

17 yaşındasın ? sevgilinle aynı evde kalıyorsun ? ve bakire değilsin ?
kusura bakma ama bu benim pek hoş karşılayabileceğim bir durum bile değil.
uzayda falan yaşıyorsun sanırım.

çok saçma erkek arkadaşımım mantığı:86::86::27:

O zaman bence hiç kendinizi suçlamayın bu ilişkiniz için.
Çünkü siz dürüst olup söylemişsiniz ve bu ilişki devam etmiş.
Yarı yoldan dönen,vazgeçen o.
Çok üzülerek söylüyorum erkek arkadaşınız bence başka arayışlar içerisinde ve ne yazık ki sizin bu suçluluk psikolojinizi kendisine bahane olarak kullanıyor.
Siz de zaten ne yapsa haklı moduna girmişsiniz.
Yaptığınızın doğru olduğunu kimse söylemiyor,siz de biliyorsunuz zaten.
Ama sonuçta siz bunları yaşarken o yoktu.Zaten böyle olacağını bilseniz asla yapmazdınız.
O yüzden sizin hatalarınızdan kendisine fırsat yaratmasına izin vermeyin.
Sizinle birlikteyken başkalarıyla olmayı düşünüyorsa zaten size olan sevgisinden şüphe etmelisiniz öyle değil mi?

sevmediğine kesinlikle inanmıyorum.. tabiki yaptığının doğru olmadığının farkındayım ama benim hatam gözümde o kadar büyüdü ki kendimi suçlamaktan ona bişey diyemiyorum.keşke benim haberim olmadan beni aldatsaydı diyorum o kadar aciz bi duruma düştüm.

söylediğiniz her cümleye katılıyorum ki durumu apaçık özetlemiş. sadece bi çözüm arıyorum belki konuşarak halledebilirim diyorum ama bu seferde aklımın bi köşesinde hep acaba hala bu durumu düşünüyo mudur dicem beynimi kemirecek.

evvela bu durumu sen aklından atmalısın,ama tabiki öncelikle ikna edici iyi bir konuşma yapmak şart,durumu eşitlemeye falan kalkışmasının seni kaybetmek olacağını kesin bir dille belirtip,pişmanlığını ve bu konuyu konuşmanın bile canını ne kadar yaktığını ona hissettirmelisin,bu konuşmanın sonrasında da bir daha bu konunun açılmasına bile izin verme,eğer gerçekten aranızdaki sevgi bağı olması gerektiği kadar güçlü ise ki öyle olduğuna inanıyorum aklına bile gelmeyecektir,sen de bu durumu düşünüp canını daha fazla sıkma yanında olduğu sürece seni çok seviyor demektir ve buda ona güvenmeni gerektirir,inşallah herşey yoluna girer,zamanla birbirinizin öncesini sonrasını hatırlamazsınız bile

17 yaşındasın ? sevgilinle aynı evde kalıyorsun ? ve bakire değilsin ?
kusura bakma ama bu benim pek hoş karşılayabileceğim bir durum bile değil.
uzayda falan yaşıyorsun sanırım.

22 yaşındayım 17 yaşımda bekaretimi kaybettim.

Öyle bir zamandayız ki, insanlar eşlerini birçırpıda silip boşanabiliyor.
Çokcukları varken bile sıkılıp gidebiliyor.
Kaldiki aynı evde evlenmeden oturanları anlamıyorum anlayamıyorum.Kimse bana çağdaş yaşam masalından söz edemez.Kimse bana insan hayatını nasıl yaşabiliyorsa yaşar, kimse karışamaz diyemez.

Hiçbir zaman sonuç değişmedi-DEĞİŞMEYECEK.. BÖYLE KENDINDEN ÖDÜN VEREN bayanlar bir gün o beş para etmez erkekler tarafından hor görülecek, terkedilecek.

NEDEN ÇÜNKÜ ONUNLA BİRLIKTE OLDU.NEDEN, ÇÜNKÜ TEK BAŞINA OLDU.NEDEN, ÇÜNKÜ ONA BİRŞEY OLMAZ. !! Çünkü böyle büyütülmüşler '' aslan OĞLANLAR(!) ''

Offf ! İlk başlarda okuyunca bu kadar sinirlenmiyordum, ama artık mahf olmuş hanımların hayatları okuyunca dayanamıyorum..

NE-DEN YA-PI-YO-RUZ bunu kendimize NEDEN !!

Başka mahf olmuş hayatları duyup okumak ders olmaya yetmiyor mu ? İllaki yaralanmak mı lazım akıllanmak için ?

........................................

Biliyorum canınız çok yanıyor, belliki çok pişmansınız..Hiç mi ilk ilişkilerinizden sonra ders almadınız ?

Bırakın defolsun gitsin..Belliki sıkılmış.Durumu olayı eşitlemek değil, terketme bahanesi aramasıdır.. Acı olsada durum ortada..

Back
X