• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Hem 5 lira beni kasar diyorsunuz,
Hemde birikmişim var beni davet etse giderdim diyorsunuz ilginç burası bak !!
Siz eşinizin gitmesini hazmedemiyorsunuz gibi geldi bana
Verin ozaman o birikmişi ev borçlarınıza eşiniz de rahat rahat gitsin.

Hoş eşiniz tarafından bakarsamda sanki zamanında gitmeniz içine oturmuş gibi geldi bana
Şİmdi sıra ona geldi diye şartlandırmış
Evet biletlerin emri vaki yaparak alması hoş olmamış
Üstelik siz hamile ve doğuma bukadar yaklaşmışken

Konu sahibinin zamanında erasmusla gitmiş olmasını adam resmen fırsata çevirmiş, ne zamandır aklındaydı da şimdi bahane buldu gibi geliyo bana, sen gittin ben de giderim bahanesi, lakin bu erkek düz mantığında böyle, aman neresinden bakarsan bak mide bulandırıcı

Aldatmak istedikten sonra aldatır zaten, Ukrayna'ya gitmesine gerek yok ki...Takmayın bu kadar kafaya, bebeğinize odaklanın...

Bence de bu soğukta ne işi var oralarda. Ben olsam ben de gitmesini istemezdim. Ama sizin söylemenize gerek kalmadan onun düşünmesi gerekirdi.
O değilde bu güvensizlikle nasıl evliliği sürdürüyorsunuz şaşırdım doğrusu :KK64::KK64:

Aldatmak için ukraynaya gitmesine ne gerek var yapacak adam burda da yapar diyen arkadaşlara soruyorum, adam burda aldatacak olsa arkadaşları gece yarısına kadar barda gece kulübünde takılıp ordan istedikleri kızlarla muhabbet edip ordan da otele vs yerlere gidip sınırsızca geçirebilir miydi??? Diyelimki bunları yapabildi eve sabaha karşı ne cesaretle gelecekti ve geldiğinde karısı anlamayacak mıydı...

Evet ukraynaya giden adam bu hava da müze gezmek için gitmez hele ki iş arkadaşları ile ...

canım ben ılıskılerde mevzu bahıs karıyer ve ışse ve aile kısılerın bırbırını kısıtlamamasından yanayım.

ben tatıle gıtmedım, ıs maksatlı gıttım egıtım almak ıcın; faydasını da gordum farklı uygulamalar ogrendım dılımı pekıstırdım ekstrası yenı bır ulke bırkaç sehır gorme fırsatım oldu...

esımde iş maksatlı her hafta sehır dısında bu zamana kadar gıtme demedım dıyemem cunku o ıs onun ekmek kapısı, ve işi geregı gıdıp gelmek durumunda benım gıbı masa başı çalışılan bır sektorde değil...

hem ben gıderken ona da gelme teklıfın sundum, benım uzerımden pasaport cıkaracaktım vıze derdı olmayacaktı sadece onun masrafını cebımızden kasrsılayacaktık ama o kendı ıs durumundan gelemedı ....

ama esımınkı tamamen tatıl sadece bırlıkte gıttıgı kısıler ıs arkadasları ve patronu ve ulasım ve konaklama gıderını sırket karsılıyor.

esım bana gelır mısın? dıye bır teklıfte bıle bulunmadı neymıs o kadar erkegın arasında ısım neymıs ee bende bayanlarla gıttım gelse bırsey mı olacaktı medenı nsanlarız sonucta bır arada zaman gecırebılırız..

ve bana baska yerlerden bahsederken bır anda sabah alınan bır kararla ukrayna ya gıdılmeye karar verılıyor, bıletler alınıyor , bana bıletı gosterıyor .....

yanı son dk golu atıyor..

yoksa bende bılırım bırlıkte tatıl yapmayı cok yere de gıtmıslıgımız var ama burada mevzu farklı....
O zaman mevzu farkli tabi ben olsam izin vermezdim heleki emrivaki yapip son dakka gitmesi ve keyfi bi gidis arti hamilesin hiicc bi tutar tarafi yok musade etmezdim ben onun cocuguna hamile olup dogumda yakinken ne olur ne olmaz beni bu durumda surtmek icin yalniz birakanazsin de ben yanlis anlamisim kesinlikle haklisin

aldatmak isteyen heryerde aldatır gerçekten bu doğru ama ortam sapkın olunca bu oran artıyor tabiki... bence hastalık bulaşmış mı die dönüşte test yapılmalı ne kadar güvenirsem güvenemeyim bebek var sonuçta...

aldatmak isteyen heryerde aldatır gerçekten bu doğru ama ortam sapkın olunca bu oran artıyor tabiki... bence hastalık bulaşmış mı die dönüşte test yapılmalı ne kadar güvenirsem güvenemeyim bebek var sonuçta...
tabıkıde aldatmak dedıgın olayın yerı mekanı olmaz ama gıdeceklerı sehır karkiv diye bır yer google da bıle arattıgında ılk karsına eskort sıtesı cıkıyor o derece nam salmıs bır yer yani...
bırde dedıgım gıbı bızım turk erkeklerının genelı hepsını katamam bu genellemeye evınden esınden uzaklastı mı kendını bekar zannedıp fırsat bu fırsat deyıp her ortamı degerlendırmeye musaıt zaten sehırde tonlarca strıptız clup bar vs var elbet bırı yoldan cıkacak sonra dıgerlerıde ona ıstem dısı bıle olsa ayak uyduracak, sımdı herkes gezerken ben otelde kalayım da demez esım adım gıbı bılıyorum cunku onu tanıyorum...
bır hangover vakası yasamadan doner umarım yoksa eve gelınce bır tekme de benden yer bunu cok ıyı bılıyor ;)

Bu mevsimde ukrayna... Bırak gitsin. Donsun umduğunu bulamasın gelsin. Hem ukraynalı kadın bulmak için ukraynaya gitmeye gerek var mı? Buralar dolu dolu...

O bir sıkımlık kocanın önce ümüğünü sıkardım.
Sonra da adam niyeti bozmuş bir kere diye güvensizlik yüzünden kendi başımı yerdim.

gittimişsiniz şimdi o da gidecek
gün olur devran dönerin tazecik halini görüyoruz :)
2 ev aldık masraf demıssınız , sızde gıtmek ıstıyrosunuz bu bahaneler gulunc olmus bıraz ama

Ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm. Açıkçası iş için gidilen hiç bir şeye karışmam. Ama bu durumda orada verilen harcırah dışında bir şey harcamasına asla müsaade etmez bunu da açıkça söylerdim.

Bu arada ben geçen sene kız arkadaşlarımla Parise gittim iş falan değil direk tatile ve ortak bütçemizden. Aynı şekilde bu senede Kuzey İtalya ya gideceğim. Eşimde isterse erkek arkadaşlarıyla İngiltereye yada Barcelonaya gidebilir. Ama asla Ukrayna ,Rusya, Uzak Doğu vb ye bensiz gidemez.

gittimişsiniz şimdi o da gidecek
gün olur devran dönerin tazecik halini görüyoruz :)
2 ev aldık masraf demıssınız , sızde gıtmek ıstıyrosunuz bu bahaneler gulunc olmus bıraz ama
benım kırıldıgım benı cagırmaması ve bana son dk haber vermesı zaten, bunu oncekı msjlarımda dıle getırdım.
ama ozellıkle mekanın Ukrayna olması , benı cagırmaması , geleyım dedıgımde ne ısın var demesı vs de oraya baska amaclar ıcın gıdıldıgının ıspatı , bırsey yapar yapmaz kendı vıcdanı ama bu saatten sonra bana da bır yere gıdecegımde ıster ıs ıster gezmek olsun amaç trıp atamaz....
o hakkını kaybettı..

Ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm. Açıkçası iş için gidilen hiç bir şeye karışmam. Ama bu durumda orada verilen harcırah dışında bir şey harcamasına asla müsaade etmez bunu da açıkça söylerdim.

Bu arada ben geçen sene kız arkadaşlarımla Parise gittim iş falan değil direk tatile ve ortak bütçemizden. Aynı şekilde bu senede Kuzey İtalya ya gideceğim. Eşimde isterse erkek arkadaşlarıyla İngiltereye yada Barcelonaya gidebilir. Ama asla Ukrayna ,Rusya, Uzak Doğu vb ye bensiz gidemez.
takıldıgım nokta gidilecek ülke zaten bende dedım ıtalyaya ıspanyaya vs gıt yanı onlara bırsey demem...

benım kırıldıgım benı cagırmaması ve bana son dk haber vermesı zaten, bunu oncekı msjlarımda dıle getırdım.
ama ozellıkle mekanın Ukrayna olması , benı cagırmaması , geleyım dedıgımde ne ısın var demesı vs de oraya baska amaclar ıcın gıdıldıgının ıspatı , bırsey yapar yapmaz kendı vıcdanı ama bu saatten sonra bana da bır yere gıdecegımde ıster ıs ıster gezmek olsun amaç trıp atamaz....
o hakkını kaybettı..
çünkü ben Bulgarıstana iş maksatlı gıttım , gezmedım mı gezdım , ama ev butcesınden bır kurus masrafım olmadı...ve gelse onu da goturcektım..
o şimdi gezmek maksatlı gıdıyor, benı ıstemıyor, harcayacagı para evın butcesınden gıdecek borc harc varken ev butcesınden harcanan paraya acırım, ben gıtsem benım masrafım ıcın kullanılacak para zaten tatıl ıcın ayırılmıs, hıbemden artan para idi...
belkı dıceksınız ver o zaman o parayı harcasın adam, şu koşullarda hayatta vermem, bebegımı sag salım kucagıma alayım bende onunla gıder tatılımı yaparım koca efendı otursun evınde ;)

Çok problem çıkardı benim dediğim oldu. Böyle yaparsanız daha çok iddialaşırsınız. Para yok, hamileyim bunları sebep bulmak için söylüyorsunuz. Ukrayna'nın yarısı bizim ülkemizde zaten yapacak olan burada da yapar. Siz kısacası gitmesini istemiyorsunuz. Adaletmi siz gittiyseniz oda gider.

Çok problem çıkardı benim dediğim oldu. Böyle yaparsanız daha çok iddialaşırsınız. Para yok, hamileyim bunları sebep bulmak için söylüyorsunuz. Ukrayna'nın yarısı bizim ülkemizde zaten yapacak olan burada da yapar. Siz kısacası gitmesini istemiyorsunuz. Adaletmi siz gittiyseniz oda gider.
o bana bın laf soylesın, boşa beni öyle git bile demişti, ki ben Erasmusla gıttım kurumumun senelık maksımum 10 kısılık bır kontenjanı var basvuru yapıyorsunuz, sonrası kabul gorursenız bır ton evrak ve ust makamlardan onay alıyorsunuz, AB hıbesı ıle hem farklı bır ulkede kendı meslegınız ıle ılgılı bır kurumda egıtım alıyorsunuz hem de bos zamanlarda gezebılme sansınız oluyor... Benımkı karıyer amaclı bır gezı..
Esımınkı ıse tamamen zevkı amaclı bır gezı..
Arada daglar kadar fark var , ki ben onun verdıgı tepkıyıde vermedım gıtme demedım, ama benı ıstememesıne ve son dakıkada hersey olduktan sonra bana haber vermesıne kırıldım...
Yanı bu ıste adalet falan yok adaletsızlık var tepkımde ona zaten...
Hem ben hamıleyım, her an hersey olabılır ha deyınce gelemez kı , ev tasıyacagınız bır ton ısımız var daha hersey beklemede onları da tek basıma yapamam herhalde , ben gıttıgımde ne gebelık vardı ne hastalık ne ev degısıklıgı durumu vardı, butcemız daha ıyı bır durumdaydı tasarruf yapmamızı gerektırcek bır durum yoktu, gelse esımede pasaport ayarlayıp vıze derdı olmadan onu da goturcektım, ıs dolayısıyla gelemedı ama benı baglayan tek sey gebelıgımın rısklı haftalara gırmesı yoksa benım ne vıze ne ızın sorunum yok...
Yanı ben gıttım dıye o da gıtmelı dıye bırsey yok, gıdebılır ama bu kosullarda degıl... Ya da hayatım gel sende degısıklık olur dıyebılırdı bu da bır secenektı. Gıderdım gıtmezdım kararı bana aıt olurdu....Ya da bana onceden haber verebılırsı bıletler alınmadan oncesınden yanı bana sadece ıhtımalden bahsettı Bulgarıstana gıdebılırız dedı, sonra subatta ıst a gıdecegım ıs ıcın dedı, sonra geldı Ukraynaya gıdıyoruz deyıp bıletlerı gosterdı, hemen arkasından bır ogrendım kı Moldovaya falan bakılmıs tur ıcın sanırım fıyatlar yada tarıh aralıgı uymamıs Ukraynada karar alınmıs nerden tutsam elımde kalıyor yanı....

Yanlış anlamayın benim düşüncem bu. Oradaki benim dediğim oldu çok şey anlatıyor. Sonuçta sizi de çalıştığınız kurum, eşinizide çalıştığı şirket gönderiyor. Benim dediğim oldu dedikten sonra zamansız bir karşılık olmanıza bozuluyorsuzun (Özellikle Ukrayna ) gibime geldi.

ülkemizde ve yakın olarak avrupada okadar gezilip görülecek güzelim yer varken erkek erkeğe mecburi bi durum olmadan keyfi Ukrayna tatiline gitmek ve eşine son dk emrivaki haber vermek ve eş hamile... Hamilesiniz canınızı sıkmak istemem ama rahatsız olmakta tamamen haklısınız bu tatilin hiç masumene tarafı yok

Back
X