Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

31 haftalık hamileyken uçağa nasıl bineceksiniz ki zaten? Alıyorlar mı, bir de neden oranın insanının namusuna laf attınız ki şimdi fuhuş yuvası diye? Hiç değilse çarşaf altından iş çevirmiyorlar buradakiler gibi.
Madem siz gittiniz, sırf o gidecek diye hamileliği ev taşımayı maddi durumu bahane edemezsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de giderim.
Gerçi bunları dedim ama, gerçekten şüpheli duruyor bu kar kışta Ukrayna.
Ben gittigimde evin butcesinden bi kurus harcamadim, is icin gittim ama gezdimde, gidecegim aylar oncesinden belli idi ve sinirli kisiye taninan bir hakki kazanarak gittim ama o is arkadaslari ile gezmek niyeti ile gidio, ulasim konaklama haric cepten harcayacak, ev tasima isi su an en acil isimiz cunku hamileyim ve bu islerin zamani yok erkende dogum olabilir ve ben onu gelebilse goturcektim o izin alamadi beni bosaya kadat goturdu isi ben diretince gidebildim yani tamam karicim gule gule git demedi bana. ...Ben ona gitme demiyorum sadece zamanlama ve gidilecek yer yanlis...

Arkadaslar sorunum yanlis zamanda yanlis yere gitmesi, o bisi yapmasa yanindakiler yapacak hic yoksa bir gece kulubune vs giderler , o da mertlige laf soyletmemek icin takilacak peslerine sonrasi malum...

Para konusundada gercekten sikisigiz birikimim dedigimde yine ikimiz icin ayrilmis bir para ve evin butcesinden kesilip kenara atilan bir para degil..
Ki esim savruktur para hesabi bilmez ona versem aninda gider o para , o nedenle bari harcanacaksa amacina hitap etsin cunku tatil icin ayirdim onu...
Bundan dolayi benide cagirsa tum imkanlarimi zorlar giderdim ona da yuk olmazdim hatta destek olurdum.
Birde kirildigim beni cagirmamasi ve bana son dk haber vermesi ...
Zaten is icin her hafta gidio bende gidiyorum bunu sorun etmiyorum ama amacta is degil gezmek kendi agziyla soyledi sadece ayarlama sirketten...

Arkadaslar sorunum yanlis zamanda yanlis yere gitmesi, o bisi yapmasa yanindakiler yapacak hic yoksa bir gece kulubune vs giderler , o da mertlige laf soyletmemek icin takilacak peslerine sonrasi malum...

Para konusundada gercekten sikisigiz birikimim dedigimde yine ikimiz icin ayrilmis bir para ve evin butcesinden kesilip kenara atilan bir para degil..
Ki esim savruktur para hesabi bilmez ona versem aninda gider o para , o nedenle bari harcanacaksa amacina hitap etsin cunku tatil icin ayirdim onu...
Bundan dolayi benide cagirsa tum imkanlarimi zorlar giderdim ona da yuk olmazdim hatta destek olurdum.
Birde kirildigim beni cagirmamasi ve bana son dk haber vermesi ...
Zaten is icin her hafta gidio bende gidiyorum bunu sorun etmiyorum ama amacta is degil gezmek kendi agziyla soyledi sadece ayarlama sirketten...

Eşin oraya cidden seks için mi gidiyor buna mı inanıysun, yani buysa onu burda da yapabilir,arkadaşlarına uyar diyosun,burda da uyabilir, eşinde o şerbet var yani öyle mi, bak düşündüğün şeyler çok kötü adam ister gitsin ister gitmesin, hamile karısını aldatabilir potansiyelde diyosun kocan için, asıl sorun bu bence

Eşin oraya cidden seks için mi gidiyor buna mı inanıysun, yani buysa onu burda da yapabilir,arkadaşlarına uyar diyosun,burda da uyabilir, eşinde o şerbet var yani öyle mi, bak düşündüğün şeyler çok kötü adam ister gitsin ister gitmesin, hamile karısını aldatabilir potansiyelde diyosun kocan için, asıl sorun bu bence
hay ellerine sağlık
ben de bunları düşündüm

hem sıkışığız diyorsun hem ben de gitseydim birikmişim var diyorsun, yani sizin ailenzin değil de senin paran mı

hay ellerine sağlık
ben de bunları düşündüm

Eşimin is arkadaşı polis yani adam, misyon görevi için gitti slovenya idi sanırım,eşi gidemedi bankada çalışıyordu istifa etmesi gerekiyordu,eşi ve kızı Türkiyede kaldı adam 4 sene orda kaldı hiç bu tip şeyler düşünülmedi,sanmam karısı da düşünsün epey para biriktirdi geldi adam, onlarada baya kallavi ev alınır yani

Kocam ukrayna ya gidicem dese buyur git derim zaten oraya kız için giden abazalardan oldugunu düşünsem öyle bir adamla evli kalmam, öyle sorunum da olmaz yani, maddiyatsa sorunum sıkıntı çıkarabilirim madem parası yok evin çolugun zırkını ne diye gezmek için yesin oralarda hayret bişey.

Ya cidden erkek erkeğe gezmeye yurt dışına gitmek için ukranyayı seçmesnin tek mantıklı sebebi nedir?? Ve biletlet alınmış önüne koyulmuş konu sahibinin. Bu kabul edilebilir bişey mi? İğrenç bişey cidden evliliği gözden geçirirdim ben. İş için değilse mecburi değilse, yurt dışına gidilcekse """"gezmek için, eşler birlikte gider"""""""
Yani ben eşimle gezmekten keyif alırım mutlu olurum

Sana yapılan misillemeden başka bişey değil ve çok iğrenç bence. Dahası sen ben iş için tekrar giderim böyle bi ihtimal var diyosun, o yüzden bişey diyemiyorum diyosun.

Kocan fazla rahat geldi bana

Katılıyorum. Hamile bir insanı yalnız bırakmak büyük düşüncesizlik.
Adam erkek erkeğe ukranyaya gidip gece hayatının dibine vuracak, müzemi gezicek. Erkek muhabbeti sen evlisin sen sevişme yiyişme bu yanlış diceklerini hiç sanmıyorum. Bundan daha büyük düşüncesizlik değil yani..... bu teklifle gelen adamı vururum ya teklifde değil gerçi:KK11::KK11:

Ya cidden erkek erkeğe gezmeye yurt dışına gitmek için ukranyayı seçmesnin tek mantıklı sebebi nedir?? Ve biletlet alınmış önüne koyulmuş konu sahibinin. Bu kabul edilebilir bişey mi? İğrenç bişey cidden evliliği gözden geçirirdim ben. İş için değilse mecburi değilse, yurt dışına gidilcekse """"gezmek için, eşler birlikte gider"""""""
Yani ben eşimle gezmekten keyif alırım mutlu olurum

Sana yapılan misillemeden başka bişey değil ve çok iğrenç bence. Dahası sen ben iş için tekrar giderim böyle bi ihtimal var diyosun, o yüzden bişey diyemiyorum diyosun.

Kocan fazla rahat geldi bana

Adam gerizekalı bence. İş için eğitim için gitmeye insan neden misilleme yapar anlayamıyorum. Erkeklerin kariyeri çok önemli , ama kadınlar gitmese de olur otursun yerine kocası daha önemli.?!? Paşayı yalnız bırakmasın aman keyfini kaçırmasın!!*?!

Eşiniz çok çiğ konu sahibesi. Ben de gidicem o yüzden bir şey diyemiyorum...şeklindeki cümleniz ve kafanız da çok yanlış. İş için kariyer için gittiniz diye özür diler duruma düşmeyin. İş fırsatını kaçırmamakla hamile bir kadını keyfine tek bırakmayı bir tutmayın. İş gezilerine eğitimlere gidin kadınlar. Keyfi kaçmasın yemeği yapan gitmesin diye bencilce size taş koyan adamlara pabuç bırakmayın. Kariyeriniz çiğ adamların egolarından daha önemli.

Adam erkek erkeğe ukranyaya gidip gece hayatının dibine vuracak, müzemi gezicek. Erkek muhabbeti sen evlisin sen sevişme yiyişme bu yanlış diceklerini hiç sanmıyorum. Bundan daha büyük düşüncesizlik değil yani..... bu teklifle gelen adamı vururum ya teklifde değil gerçi:KK11::KK11:

Bir arkadaşım Amsterdama gitmiş. Bana dedi ki, red zoneda gezerken arkamdan Türkçe konuşan 2 adam geliyordu. Biri demiş ki karım daha iyi ...... , boşuna para harcadım:KK57::KK57: Yurtdışında müze gezen kültürlü Türk erkeği bu işte buyrun.

31 haftalık hamileyken uçağa nasıl bineceksiniz ki zaten? Alıyorlar mı, bir de neden oranın insanının namusuna laf attınız ki şimdi fuhuş yuvası diye? Hiç değilse çarşaf altından iş çevirmiyorlar buradakiler gibi.
Madem siz gittiniz, sırf o gidecek diye hamileliği ev taşımayı maddi durumu bahane edemezsiniz. Eşinizin yerinde olsam ben de giderim.
Gerçi bunları dedim ama, gerçekten şüpheli duruyor bu kar kışta Ukrayna.

Siz niye burdaki çarşaf giyen insanların namusuna laf uzatiyorsunuz! ! Haddinizi bilin kaç tane Çarşaflı tanıdınız da böyle bir laf edebiliyorsunuz. Kaldı ki böyle büyük bir laf etmek için bütün çarşaf giyenleri tanimaniz gerekir.
Not: Çarşaflı değilim sadece bu tip nefret soylemlerini küstahca bulan bir insanım !

ilk yazdıklarınıza cevap yazıyorum

benim birikmişim var demişsiniz madem paraya ihtiyacınız var sizin birikmişinizi ona harcayın

eşim para harcamasın ama beni neden çağırmadı pasaportum ve birikmişim var masraf olmazdı

eşiniz sizi çağırsa da kendi aynı masrafı yapacak çağırmasa da, çağırsa onun yaptığı masraf gözünüze görünmeyecekti yani

bir de 31 haftalık hamile, bu soğukta ve karışık ortamda Ukrayna ya gitmeyi şahsen ben düşünmezdim bile

eşimin Ukrayna ya gitmesine de beni aldatır diye değil Rusya ve Ukrayna karışık başına bir iş gelir mi rehin filan alırlar mı diye düşünür endişe ederdim

Bir arkadaşım Amsterdama gitmiş. Bana dedi ki, red zoneda gezerken arkamdan Türkçe konuşan 2 adam geliyordu. Biri demiş ki karım daha iyi ...... , boşuna para harcadım:KK57::KK57: Yurtdışında müze gezen kültürlü Türk erkeği bu işte buyrun.

Karısını sohbete meze yapmasına mı küfür edersin yediği halta mı

Back
X