Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Ben ona gitme demiyorum sadece zamanlama ve gidilecek yer yanlis...

Böyle demissin ama bu çelişki degil mi konu sahibi, hem bunu diyip hem türk erkeği krdarahat durmaz diyorsun, sadece hamile iken aldatilma düşüncesi mi kotugeliyo yani, seneye gitse sorun yok?

Yok ciddi yaaa bilet onun adina pegasustan Alinmis hatta rezervaayon bilgisi gelmis..
inanamıyor inanamıyorum,,birazdan eşime anlatıcam bu olayı O.o
hamile bir kadın,eş,yaren heran herşeyin yaşanabildiği bir evren
evin erkeği,karnınızdaki bebeğin babası nasıl zoraki bir hal,durum ortada yokken keyfi tavırlarda, davranışlarda bulunabiliyor ki
burda bir kafede arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyen eşler linç ediliyor kadın evde hamileyse vs :KK43:
üzüldüğünüzü düşünüyorum, gitmeni istemiyorum dediniz mi?

orada aldatacak bir karakterdeyse türkiyede de aldatır hiç kuşkusuz, orada sadece daha serbestçe yapabilir. Gitmesini istemiyorsanız açıkça belirtin, hamile kadınsın, bir şey olsa eşin olmasa yanında iyi olmaz..

O Ukrayna'larda yiyip içip en iyi ihtimalle gezerken sen burada tek başına doğuma girersen bu kocayı affedebilecek misin? Esas önemli ve en gerçekçi soru bu bence.
Ben olsam kendi çocuğunun doğumunu kaçıran bir kocayı asla affetmezdim. İnsan böyle bir şeyi dandik bir gezi için nasıl riske atar ya?
Ama bir şey diyeyim mi gitmeyip de çan çan çene yapıp başına kakacaksa da bırak cehennem olup gitsin. Bedelini geldiği zaman ödeyecek zaten.

Ben ona gitme demiyorum sadece zamanlama ve gidilecek yer yanlis...

Böyle demissin ama bu çelişki degil mi konu sahibi, hem bunu diyip hem türk erkeği krdarahat durmaz diyorsun, sadece hamile iken aldatilma düşüncesi mi kotugeliyo yani, seneye gitse sorun yok?

Yani ben şöyle anladım mesela bir sene sonra bebek iyice meydana çıkınca arkadaşlarıyla avrupaya gidebilir. Ama ukraynaya yine gidemez demek istiyor gibi anladm. Erkek erkeğe ukraynaya gitmek de çok çirkin yahu.

Nasıl oluyormuş? Tanımadığınız kadınlar sırf yabancı diye fuhuşla itham edildiğinde ''Allah yuvamızı esirgesin!'' diye kafa sallarsınız, ama çarşafı duyunca hemen saldırıya geçersiniz. Genellemek çok kötüymüş değil mi?
Size başka yorumum yok, muhatabım değilsiniz.

Siz beni tanımadan nerden bu kanıya vardiniz hanımefendi! ! Ne kadar hadsiz yorum yapıyorsunuz böyle. Ben genelleme yapan bir insan asla değilim siz nasıl böyle konuşabilirsiniz. Sırf yabancı diye de kimseyi fuhusla ıtham etmedim ben six kendinizi benle karistirdiniz sanırım. Sonrada klasik savunma yapıyosunuz ama asfhghjjjk blaaa blaa. Geç bu palavralari. Sen kendini düzelt önce başka görüşlere saygılı olmayı öğren . Millete çamur atmayı bırak. Gerçi güneş balçıkla sivanmaz ya at atabildigin kadar!

Eski konulardan bilen bilir Eylul ayinda Erasmus programi egitim harekwtliligi kapsaminda Bulgaristana gittim, bir haftaligina hem is hem gezmek, esim cok problem cikardi ama sonunda gittim , benim dedigim oldu ...
Not: Kamu gorevlisi olarak gittim gorevlendirme ile ve tum masrafimi AB karsiladi...
Esimde simdi is bahanesiyle gezmek maksatli Ukraynaya gidecek ama bana Bulgaristan falan demisti, kesin bisi yok dediydi, bu aksam bi geldi biletler alinmis ben gidiyorum... Ne icin ? Gezmek icin, ben ik mik yapinca ki hakli sebeplerim var is icin diyor.
Tamam sirketten arkadaslari ile gidecek konaklama ulasim masrafi sirketten ama ya gerisi cepten cikacak ve gittikleri yer Ukrayna Turk erkegi orada rahat durmaz...!!!
Gelelim benim rahatsiz oldugum noktaya 1 hamileyim o zaman 31 haftalik olacagim.
2 ev aldik, bebek masrafi bir yandan daha tasinmadik bile evin isleri var yapilacak bunlar hep borcla olan seyler , para isteyen isler yani maddi olarak sikisigiz fazladan bes lira bile bizi sikar su an...
3 bende gittim ama maksat isti ve gelebilse esimi de goturecektim, izin alma durumu yoktu gelemedi ama esim bana teklif bile etmiyo ki benim gri pasaportum ve kendi birikmisim var gitsem masrafim olmayacak...
4 son dk beni haberdar ediyor
Simdi onu kisitlamak istemiyorum, o beni yolladi ama bin laf soledi ben onun yaptigini yapmak istemiyorum ki ilerde yine gitme sansim olabilir , o zaman hayir deme luksuni ona vermek istemiyorum ama kirildim da su ortamda gitmesine..
Siz olsaniz yerimde tepkiniz nolurdu ???

esim gecen yaz konferans icin guadeloupe'a gitti. hatta dalga gectim hep elinde kokonat ile kizlar seni karsilayacak ucaktan diye.

asla farkli bir dusunceye burunmeyin, sizi davet etmemesi 31 haftalik gebelik dolayisiyla olabilir mi :))) baska neden aramayin. ben de su an 17 haftalik hamileyim ve esim dogumdan ya hemen once ya da dogumdan hemen sonra konferansa gidecek norvec'e. ne yapalim :)))

ferahlikta rahatlik vardir.

Konu sahibi napcaksın ya bişey de, adam biletleri önüne koyunca nasıl kabullendin ya adam bangır bangır aldatıcam diyo nasıl bi ilişkiniz var sizin. Hepsini geç hamilesin ne gezmesi ya, ay biz devreleri yaktık burda KK olarak. Şu kocanı getir biz bi onla konuşalım :KK14:

Bence zamaninda sizde inat etmis gitmis biri olarak; su an sen gidemezsin diyemezsiniz.
Cok iyi bi sebebiniz olmasi gerek.
Sebep olarakta " ukraynanin kizlari citirdir, her sokakta fhus evleri vardir beni aldatma ihtimalinden korkuyorum" gibi bi cumle kuramazsiniz. Bu essegin agzina karpuz dusurmek olur.
Yani maalsef sıkıstınız koseye.
Belki bi ihtimal hamileliginizin " elinizde olmayan sebeplerden dolayi" zor gectigine inandirirsaniz, o zmn kiyamaz sizi yanlis birakmaya.

Ukrayna = abaza erkeklerin hayali

Eşiniz fuhuş turizmine gidiyor. Ukrayna soğuk ve çamurludur şimdi, zaten gezmelik turistik kültürel bir şey yok.

Sizin Bulgaristana gitmenizle bu olayın hiçbir alakası yok. Siz fuhuşa gitmediniz sonuçta.

Ben eşlerin tek tek gezmesine karşı değilim. Ama fuhuşa karşıyım. Nedeni açıkça fuhuş olan bir geziye göz yumamam kesinlikle.

Allah vere de hastalık getirmese eve.
Hangi sirket fuhusun masrafarini karsiliyor bize de ornek ile aciklar misiniz?

AbazaN erkek dediginiz esi ile birseyler yasayamayan erkeklerin acligi ile bas edememesi. Kelime anlamlarida ayni sekilde ac kimse yada uzun sure iliskiye girmemis kimse. Hanimefendi kendine guveniyorsa neden sorun olsun?

Ukrayna'nin her mevsim gezilecek gorulecek yerleri vardir. Hele ki kisin kar sporlari icin cook guzel ve uyguun yerleri vardir sizde yaninizda esiniz dostunuz arkadasiniz ile gidin gorun derim..

Rus kadinlar icin bi arastirma yapilmis ve neredeyse turk kadinlarindan daha namuslu olduklari aciklanmisti. Yaziyi bulursam sizinle seve seve paylasirim. Kadin aldatma oranlari misal biz turk kadinlari ile olcusemez bile. O derece sadik bir toplum.

Ne yazik ki kulturel geziden bahsederken mesajinizin devaminda Ukrayna'yi fuhus vatani olarak damgalamaniz hic hos olmamis.

Bastan asagi yanlis bir mesaj ve 30 begenen hemfikir insan, sastim kaldim!..

Konus sahibesine gelince de esiniz sirketin karsiladigi bir geziye gidiyor ve orada harcayacagi 5 liranin bile sizi zorlayacagini soyluyorsunuz ama sizin tatil masrafinizi karsilayacak kendi birikiminiz var. ben buraya cok takildim nasil bi kari-koca iliskisine sahipsiniz. Biraz kocaniza guvenin. Ilk firsatta sizi aldatacagini dusunuyorsaniz guven problemi yasiyorsunuz demektir. Hormonlariniz ile ilgilide olabilir ama yok normalde de boyleyseniz esiniz ile acik acik konusup aranizdaki sorunu cozun once.

Bence zamaninda sizde inat etmis gitmis biri olarak; su an sen gidemezsin diyemezsiniz.
Cok iyi bi sebebiniz olmasi gerek.
Sebep olarakta " ukraynanin kizlari citirdir, her sokakta fhus evleri vardir beni aldatma ihtimalinden korkuyorum" gibi bi cumle kuramazsiniz. Bu essegin agzina karpuz dusurmek olur.
Yani maalsef sıkıstınız koseye.
Belki bi ihtimal hamileliginizin " elinizde olmayan sebeplerden dolayi" zor gectigine inandirirsaniz, o zmn kiyamaz sizi yanlis birakmaya.

Konu sabibi iş için çok iyi bir fırsat yakalayıp eğitime gidiyor. Cebinden beş kuruş çıkmıyor. Üstne para artırıp ger geliyor. Geride de bakıma muhtaç birini bırakmıyor. Eşinden izin alması bile anlamsız.

Kocasının ne için gittiği belli değil. Seçtiği ülke ukrayna. Türkiyeden erkek gruplarına fuhuş turizmi yaptırılan bir ülke bu arada. Erkek erkeğe gidiliyor yanlarında kadın iş arkadaşı olsa hadi neyse dicem. Kocası Konu sahibinin yurtdışına gitmiş olmasını kullanıyor. Adam hiç lafı uzatmadan elinde biletlerle çıka geliyor. Konu sahibi gebe. O tarihlerde doğum yaklaşmış oluyor.

Hiç de köşeye sıkışmışlık yok bence.

Hangi sirket fuhusun masrafarini karsiliyor bize de ornek ile aciklar misiniz?

AbazaN erkek dediginiz esi ile birseyler yasayamayan erkeklerin acligi ile bas edememesi. Kelime anlamlarida ayni sekilde ac kimse yada uzun sure iliskiye girmemis kimse. Hanimefendi kendine guveniyorsa neden sorun olsun?

Ukrayna'nin her mevsim gezilecek gorulecek yerleri vardir. Hele ki kisin kar sporlari icin cook guzel ve uyguun yerleri vardir sizde yaninizda esiniz dostunuz arkadasiniz ile gidin gorun derim..

Rus kadinlar icin bi arastirma yapilmis ve neredeyse turk kadinlarindan daha namuslu olduklari aciklanmisti. Yaziyi bulursam sizinle seve seve paylasirim. Kadin aldatma oranlari misal biz turk kadinlari ile olcusemez bile. O derece sadik bir toplum.

Ne yazik ki kulturel geziden bahsederken mesajinizin devaminda Ukrayna'yi fuhus vatani olarak damgalamaniz hic hos olmamis.

Bastan asagi yanlis bir mesaj ve 30 begenen hemfikir insan, sastim kaldim!..

Bakın ben Ruslar Ukraynalılar namuslu/namussuz vs demedim zaten, bizim erkeklerimizin bakış açısını yazdım. Ben hiçbir yeri fuhuş vatanı olarak damgalamam ama erkeklerimiz damgalayıp oraya kolay! kadın peşine koşmaya gidiyor onlara da mı ben gidin dedim????

Gezmek amacınız varsa şehirde yazın gidersiniz, adam kayağa gitmiyor ki. Ben Rusya'ya da Ukrayna'ya da gittim, baharda bile yağmurlu, soğuk keyifli bir yanı yok. Ruslar kendi ağızlarıyla temmuz-ağustos hariç güzel zaman yok gelmeyin diyorlar. Ben baharda gittim karanlık yağmurlu ve kasvetliydi.

Ben şirketler her kongreyi karşılar demedim ama karşılayanlar da var. Şimdi ismini vermek istemediğim bir hastanede görev yapan erkek bir arkadaşım, oraya ilaç firmasının yaptığı kongreye gitti. Sorun doktorlara kışın ortasında -10 derecede, ilaç firmaları neden Ukrayna'da kongre yapar ilaç tanıtır?? Moskova olsa anlarım çünkü kültürel miras yönünden çok çok üstün bir şehir, gece gezmekten başka kültür adına çok şey sunuyor.

Ben de iş için gittim. Doğal olarak uçak parrası ve otelimizi şirketim karşıladı. Eeee ne yapsın yönetici durun, dışarı çıkmayın diye öğütlesin mi, yoksa ordayken saatbaşı arasın mı?

Sonraki mesajlarımı da okursanız benim kimseyi damgalamadığımı, erkeklerin damgaladığını yazdığımı görürsünüz. 100 kere mi yazayım? Ben mi bu adamlara sarışın kadın kovalamak için -10 -20 derecede uçaklara binin gidin diyorum????

Bunları geçtim zaten yine diğer mesajlarımı okumaya zahmet etseydiniz bana dokunan tarafın Ukrayna değil, hamile bir kadının yalnız bırakılması olduğunu anlardınız. Kadın karnı burnunda dursun adam gezmeye çıksın??? Bu neyin kafası?

Ehh Türkiye cinsel açlığın Afrikası, evli adamlar da gençken yaşayamadıklarından kafaları aç. Değil mi? Türk erkeğini Amsterdam'a bıraksanız Van Gogh Müzesinden önce Red District'e gider yalan mı? Moskova'ya bıraksanız Bolşoy'a bilet peşinde koşmaz club club gezer. Yalan mı?

Son düzenleme:
Konu sabibi iş için çok iyi bir fırsat yakalayıp eğitime gidiyor. Cebinden beş kuruş çıkmıyor. Üstne para artırıp ger geliyor. Geride de bakıma muhtaç birini bırakmıyor. Eşinden izin alması bile anlamsız.

Kocasının ne için gittiği belli değil. Seçtiği ülke ukrayna. Türkiyeden erkek gruplarına fuhuş turizmi yaptırılan bir ülke bu arada. Erkek erkeğe gidiliyor yanlarında kadın iş arkadaşı olsa hadi neyse dicem. Kocası Konu sahibinin yurtdışına gitmiş olmasını kullanıyor. Adam hiç lafı uzatmadan elinde biletlerle çıka geliyor. Konu sahibi gebe. O tarihlerde doğum yaklaşmış oluyor.

Hiç de köşeye sıkışmışlık yok bence.

Ben bi kadin olarak " tabikide senin hakkin, hamile hamile birakilirmi bi kadin hic? Bu ne sacmalik? Benim yengem su an 30 haftayi gecti ve cok cok rahatsiz agrisindan sizisindan hamileligin, abimin bu surecte bi yere gittigini dusunemiyorum bile, olasi degil". Derdim. Ama gelde bunu bi erkege anlat. " neden esit davranmiyosun? Sen yurt disina gidicem dedin gittin, bende gitmek istiyorum ve gidicem" diye direten bi koca var.

Kocasinin bu kati dusuncesinden dolayi sıkısmıs gibi gorunuyor konu sahibi, bu sebeptendir bi onceki yorumum.

Siz bir yavaş gelin bence.
Türk kadınının namusunu kalkıp Ukrayna toplumuyla falan kıyaslamayın sadece abartmakla kalmıyorsunuz bir de komik oluyorsunuz.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom Ukraynalı kadınlara fahişe demedi ancak siz öyle bir genelleme yapıyorsunuz ki Ruslar Türk kadınlarından daha namuslu,yavaşşşşşş...

Oraları gezip gördüğüm üstüne bir de polonya da bir sene yaşadığım için konuşuyorum.
Eşin oraya gittiğinde boş dönmez.
Ha kendisi çok iyi bir adamdır öyle şeylere bulaşmak istemez dersen. O zaman bende yanındaki arkadaşı kim derim?
çünkü bilirsin arkadaş ısrarı, arkadaş alayı ve arkadaş ortamında böbürlenme olayı erkeklerimizş kötü etkiliyor.Ben olsam göndermezdim sanırım

_Winner_ _Winner_ hayir bu kadar ne zoruna gitti bilmiyorum ben yapilan bir arastirmayi paylasiyorum. Ortada bir gercek var yavastaa olsa siz duymak istemiyorsunuz diye soylenmeyecek degil. Komik olan ne turk kadinlarinin aldatma oraninin yuksek olmasi mi? Gulebilirsiniz o halde.. Yavasssssssss yazinca hakli duruma gelmiyorsun. Terbiyeni takin once. Genelleme yapmis ki ukrayna'yı fuhuş turizmi şehri ialn etmiş. Asıl ironi türkiye'de yüzbinlerce olan genel ev çalışanı ukrayna'da 70 binde kalmış. Bir aç bak kk da açılan evliyim ama .... İle başlayan kaç konu var.

Back
X