Hangi sirket fuhusun masrafarini karsiliyor bize de ornek ile aciklar misiniz?
AbazaN erkek dediginiz esi ile birseyler yasayamayan erkeklerin acligi ile bas edememesi. Kelime anlamlarida ayni sekilde ac kimse yada uzun sure iliskiye girmemis kimse. Hanimefendi kendine guveniyorsa neden sorun olsun?
Ukrayna'nin her mevsim gezilecek gorulecek yerleri vardir. Hele ki kisin kar sporlari icin cook guzel ve uyguun yerleri vardir sizde yaninizda esiniz dostunuz arkadasiniz ile gidin gorun derim..
Rus kadinlar icin bi arastirma yapilmis ve neredeyse turk kadinlarindan daha namuslu olduklari aciklanmisti. Yaziyi bulursam sizinle seve seve paylasirim. Kadin aldatma oranlari misal biz turk kadinlari ile olcusemez bile. O derece sadik bir toplum.
Ne yazik ki kulturel geziden bahsederken mesajinizin devaminda Ukrayna'yi fuhus vatani olarak damgalamaniz hic hos olmamis.
Bastan asagi yanlis bir mesaj ve 30 begenen hemfikir insan, sastim kaldim!..
Bakın ben Ruslar Ukraynalılar namuslu/namussuz vs demedim zaten, bizim erkeklerimizin bakış açısını yazdım. Ben hiçbir yeri fuhuş vatanı olarak damgalamam ama erkeklerimiz damgalayıp oraya kolay! kadın peşine koşmaya gidiyor onlara da mı ben gidin dedim????
Gezmek amacınız varsa şehirde yazın gidersiniz, adam kayağa gitmiyor ki. Ben Rusya'ya da Ukrayna'ya da gittim, baharda bile yağmurlu, soğuk keyifli bir yanı yok. Ruslar kendi ağızlarıyla temmuz-ağustos hariç güzel zaman yok gelmeyin diyorlar. Ben baharda gittim karanlık yağmurlu ve kasvetliydi.
Ben şirketler her kongreyi karşılar demedim ama karşılayanlar da var. Şimdi ismini vermek istemediğim bir hastanede görev yapan erkek bir arkadaşım, oraya ilaç firmasının yaptığı kongreye gitti. Sorun doktorlara kışın ortasında -10 derecede, ilaç firmaları neden Ukrayna'da kongre yapar ilaç tanıtır?? Moskova olsa anlarım çünkü kültürel miras yönünden çok çok üstün bir şehir, gece gezmekten başka kültür adına çok şey sunuyor.
Ben de iş için gittim. Doğal olarak uçak parrası ve otelimizi şirketim karşıladı. Eeee ne yapsın yönetici durun, dışarı çıkmayın diye öğütlesin mi, yoksa ordayken saatbaşı arasın mı?
Sonraki mesajlarımı da okursanız benim kimseyi damgalamadığımı, erkeklerin damgaladığını yazdığımı görürsünüz. 100 kere mi yazayım? Ben mi bu adamlara sarışın kadın kovalamak için -10 -20 derecede uçaklara binin gidin diyorum????
Bunları geçtim zaten yine diğer mesajlarımı okumaya zahmet etseydiniz bana dokunan tarafın Ukrayna değil, hamile bir kadının yalnız bırakılması olduğunu anlardınız. Kadın karnı burnunda dursun adam gezmeye çıksın??? Bu neyin kafası?
Ehh Türkiye cinsel açlığın Afrikası, evli adamlar da gençken yaşayamadıklarından kafaları aç. Değil mi? Türk erkeğini Amsterdam'a bıraksanız Van Gogh Müzesinden önce Red District'e gider yalan mı? Moskova'ya bıraksanız Bolşoy'a bilet peşinde koşmaz club club gezer. Yalan mı?