• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkıntim var.ne olur bir bakin

Bir agirligi olmanin sevginin... basitlestiriyoruz galiba bu isleri.

Birilerinin gazina gelip sevgi sozcukleri diziyoruz.

Sonra birilerinin gazina gelip ayrilalim diyoruz.

Ekran resmi alip burda paylasiyoruz
Busra oldugumuzu da belli ediyoruz.

''Cocuksun sen her ayrilikta imlasi bozulan''
Diyor Ahmet Telli

Bir kaza olsa adı aşk oluyor artık
Aşksa dünyanın çoktan unuttuğu bir tanidik
Diye ekliyor...
Burada bunu paylasmam benim icin sorun olur mu.ya bilemedim.actim hemen konu.caresizlikten

Burada bunu paylasmam benim icin sorun olur mu.ya bilemedim.actim hemen konu.caresizlikten

İyi de nasıl bir çaresizlik bu

Yani tanımlarken kullandığınız kelime bile "çaresizlik"

Bu kadar kendinizi muhtaç görmeyin ya

Ayrıca yazmazsa yazmasın, 1 gün konuşmayınca ne kaybedilir ki?

İlle belli bir formata göre yürümesi gerekmiyor her şeyin

Erkeği tavlamaya çalışmak ve maalesef hislerini sormak?!
Rica ediyorum bunları sormayın artık
Sadece; son derece itici, kendine güveni olmayan ve ısrarcı görünürsünüz o kadar..

üzgünüm ama sorun sende ..peşinden koşmanında ötesinde olmus .hıslerını bellı etmemen gerekıyor .erkekler onu ıstedıgını anlayınca deger bılmıyor malsf

Zamaninda o hatayi cok yaptim yani bi erkegin pesinden kosma hatasini. Sana yazmiyo diye hesap sorman sacma olmus. Bence su dakikadan sonra kacan taraf sen ol, ben artik oyle yapiyorum...

Erkek olmak varmış dedim ekran görüntüsünü görünce az ağırlığınızı olsun ya
Ben olumluyum
O zaman
Ya bi (cevap versene olacaktı sanırım)
Yani
Bu nedir yahu?

Olumluyum demiş rahatça uyuyabilirim artık demişsin. Niye yani onun cevabına göre mi rahatça uyuyacaksın? Benimleysen benimlesin yoksa kendin bilirsin kafasında olmalıydın.
Madem çocuktan hoşlanıyorsun neden rest çektin?
Boşver hiç ulaşma, çocuk ya etkilenmemiş ya da çok mesaj atmayı sevmiyor yani yine sana uymaz trip atarsın hiç kurcalama böyle kalsın.

Back
X