• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sobamız bile yok :(

MERhaba arkadaşlar
ben işin işinden cıkamaz oldum son care sizlersiniz.. ama yanlış anlamayın fikilere ihtiyacım var.

konuma gelınce eşimle ilgili şöyleki istediğim şeyi yapmaması bunu nasıl yapabılır durumda olur bı akıl werin bana..ilk tartışma cıkan konuyu anlatayım oturma odamızın perdesı zebra olan perdeden hiç içime sinmedi en başından beri şimdide öyle :( :(

gecen hafta değiştirelim perdeyi sıkıldım dedım biz ewleneli 18 ay oldu perde iyi ne degıstırmesi ne sıkılması diye sert bı tepki geldi

ewin içi görünüyor halıyle dışardakıler ne yaptıgımızı görüyor dedim bana kızdı ve buyuk bı tartışma başladı perdeler yıne aynı kaldı

bende bırdaha bu ewle ılgili tek bi laf etmıcem isterse duvarları patlasın laf demıcem dedim sustum..bu konu kapandı tastırmalarla tabı.

şimdi ewımızde odun sobamız yok :( :( klıma ve ufo ile ısınacagız bebegımız var ve hastalanıyor. :( eşime bi soyledım soba alsakmı diye dediği şu ben soba aldım aldıgı ufo ya dıyor :(

ve sızden yardım istedıgım konu ben soba alalım kuralım konusunu nasıl dile getireyım eşim buna nasıl ikna edeyım eşim karsı cıkıyor.

bence klima çok güzel ısıtıyor evi ama faturada baya kabarık geliyor. durumunuz iyiyse bence hiç soba almayın. hem kiri var sabahın 6sında kalkacanda sobayı yakacanda çok uğraştırıyor ama klimanın bir düğmesine basıyon içerisi ateş gibi oluyor oh ne rahat ama durumunuz iyi değilse soba daha uygun olur :1:

klima sobadan daha iyi degilmi
hem klima hemde ufo varken odun sobası gereksin
tütecek kova degişecek bebekle soba daha zor olmayacakmı

ben olsam soba al da demem yakarım ufoyu klımayı ohhh bı guzel kendımde ısınırım bebegııde ısıtırım oda odesın faturayı

sonra sana derse ne bu fatura dıye ev ısınmıyo soba kurmayada ızın vermedın derdım :27:

soba çok tehlikeli bebek için bence klima daha ılık genizleri yanar bebeciğin kıyamam
yak klimayı ufoyu ödesin paşa paşa faturayı ufo ekstra fatura getiriyormuş bu arada

bebeğiniz soğuktan sürekli hastalanıyor.doktordu,ilaçtı şuydu buydu birsürü masraf.ilaçlara vereceğiniz paraya bir soba alın.böylede söyleyin eşinize.:34:

günaydın arkadaşlar önerıler ve cewaplar için teşekkür ederim. ben fazla giremıyorum nete eşim sınırlama getırdı :( ewimizdeki perdeler perdecimizin iş güzarlıgı sayesınde zebraları ortadan
ikiye bölmüş pencereleri acma kolu kısmı acık yanı her iki penceredende içeri görünüyor ilk baştada memenun değildim eşime söyledim

önemsemedı bunu aştım ben zebra perdeye tul perdede takılmıyor bı arkadas ole yazmış..

sobayı kullanmak zor ama buyuk bi oturma odasını ne klıma ne ufo ısıtmıyo bunu eşim anlamıyor ki gidip alabılırım calışıyorum maaşım var ama o ewde eşimle yaşıyorum onun fıkrıde önemlı ama o benı anlamıyor kendısı akşamları ewde yok özel derse gıdıyor ben bebegımle tek kalıyorum onun gelış satındede uyumuş oluyoruz kac kere anlattım dıl döktum ama hep tartışma oldu aramızda

ayrıca hem ufo hem klıma aacıkken şarteller attı elektrık sürekli gidip geldi kp bi usta cagırdı yaptırdı şimdi iyi
ama bende acımadım actım klımayı ufoyu tabı buna ek olarak buzdolabı calısıyor tv acık camasır bulaşık mak de ihtiyaca göre calısacak ve ay sonu gelen fatura sonucuna göre kv eşime oglum bizde soba yanıyor neden bura gelmıyor ACmasın o kadar dıye eşime laflar söylenecek önce soylendı cünki 110 tl elektrık faturası nerden gelmış diye...

yaz mevsımınde klıma hıç kapanmadan calıştı esım ewdeydı tatılıydı ben calışıyordum ozamnkı fatuıra hıc goze batmaz ben ewde olunca göze batar ..

buraya nerden geldı konu dıceksınız arkadaslar ama kusura bakmayın biz altlı üstlü oturuyoruz kvlerle o yuzden eşim etkileniyor annesının laflAARından ınanıyor hemen önceki konularımdN bılen arkadaşlar bılır

Kayınvalidenizde soba yanıyorsa her gün oraya gidin bence ..ev soguk soba yok çocuk üşüyor diyin..

ben eşinin mantığını ve kısmen de seni çözemedim. evinde klima varsa nasıl ısınma sistemin yok.. kaldı ki klima çok daha hızlı ve güvenli ısıtır.
ekonomik açıdan bakarsak soba daha ekonomiktir, eşinin ufo alması size pahallıya patlayacak. ama anlam veremedim bu kısma..
perdelerin değişmesi için de 18 ay erken bir süre ama içerisi görünüyormuş..
ilk aldığın zaman bunu hesaba katmadın mı?
eşin kadar seni de çözemedim ben.

Sen çalışıyorsun, bebek var ve ısınamıyor. Sende aynı evde yaşıyorsun diye kocanın fikirlerini önemsiyorsun.

Kusura bakmada yemişim öyle kocayı, koca koca değil ama baba hiç değil.

Net kullanmana kısıtlama getiren..

Elektrik faturasına laf söyleyen..

Bu kadar ezdirme kendini derim..Çalışıyorsun maaşın var baktın ki laftan anlamıyor bebeğinin hasta olmaması daha muhim..Aç gitsin hem klima hem elektrik sobasını..Benim elektrik faturamdan kime ne ayol..

Isıtmıyorsa eğer al bir soba.. Tamam eve birşey alınacağı zaman fikir alınır ama söz konusu bebeğinin sağlığı ise ve eşin laftan anlamıyorsa sert olacaksın biraz..Ağlamayana meme yok biliyorsun

Bence başlığı yanlış açmışsınız. Okuduğumda soba alacak durumunuzun olmadığını anladım ben.

Evinizde şükür ki tam olarak istediğiniz gibi olmasa da ısınabilceğiniz bir klima ve ufonuz varmış. Eşinizle konuşup soba almaya ikna etmek dışında bir seçeneğiniz yok gibi görünüyor. Çocuğun üşüdüğünü ve almanız gerektiğini söyleyip olayın üzerine gittiğinizde de soba almaya yanaşmazsa gidip kendiniz alın sobayı.

Perdeyi de seneye değiştirirsiniz üzülmeyin.

ay valla varya böyle erkeklerede sinir oluyorum:47: nasıl bişey buya o senin evladın hiç vicdanın yok nasıl babasın ya allah allah:53:

Back
X