- 7 Ekim 2013
- 431
- 25
- 48
- 35
MERhaba arkadaşlar
ben işin işinden cıkamaz oldum son care sizlersiniz.. ama yanlış anlamayın fikilere ihtiyacım var.
konuma gelınce eşimle ilgili şöyleki istediğim şeyi yapmaması bunu nasıl yapabılır durumda olur bı akıl werin bana..ilk tartışma cıkan konuyu anlatayım oturma odamızın perdesı zebra olan perdeden hiç içime sinmedi en başından beri şimdide öyle![]()
gecen hafta değiştirelim perdeyi sıkıldım dedım biz ewleneli 18 ay oldu perde iyi ne degıstırmesi ne sıkılması diye sert bı tepki geldi
ewin içi görünüyor halıyle dışardakıler ne yaptıgımızı görüyor dedim bana kızdı ve buyuk bı tartışma başladı perdeler yıne aynı kaldı
bende bırdaha bu ewle ılgili tek bi laf etmıcem isterse duvarları patlasın laf demıcem dedim sustum..bu konu kapandı tastırmalarla tabı.
şimdi ewımızde odun sobamız yok![]()
klıma ve ufo ile ısınacagız bebegımız var ve hastalanıyor.
eşime bi soyledım soba alsakmı diye dediği şu ben soba aldım aldıgı ufo ya dıyor
ve sızden yardım istedıgım konu ben soba alalım kuralım konusunu nasıl dile getireyım eşim buna nasıl ikna edeyım eşim karsı cıkıyor.
bence klima çok güzel ısıtıyor evi ama faturada baya kabarık geliyor. durumunuz iyiyse bence hiç soba almayın. hem kiri var sabahın 6sında kalkacanda sobayı yakacanda çok uğraştırıyor ama klimanın bir düğmesine basıyon içerisi ateş gibi oluyor oh ne rahat ama durumunuz iyi değilse soba daha uygun olur