Bir sona geliş

Smoothieee

Zuzu
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
324
423
53
Bitti .
Artık katlanamadığım için bitti .
Savaşmayı bıraktığım için kendimden daha fazla ödün veremeyeceğim için bitti .
Yazmak istediğim dertleşmek istediğim o kadar çok şey var ki . İçim yangın yeri bu histen nefret ediyorum ama olması gereken buydu . Şimdi ayrıntılı anlatacak takatim yok ama sonrasında anlatacağım.
Bu hisle nasıl başa çıkarım . Aslında bunu çok önceden kafama koymuş çeşitli sebeplerden ertelemek durumunda kalmıştım mecburi sebeplerdi.
Boşanacagim senden dedim .
Ama ne yapacağımi bilmiyorum beni nasıl bir hayatın beklediğini bilmiyorum. Çok korkuyorum bır çocukla nereden başlarım bilmiyorum. Alışılagelmiş bir hayat güvenli alan olarak kodlarmış beynimiz sanırım bu güvenli olarak düşündüğüm hayatın aksini unuttuğum için bu kadar korkuyorum ama bitmek zorunda böyle hiç mutlu değildim . Bir sevgi kırıntısı görmediğim evlilik bitmek zorundaydı . Yaşayanlar bana fikir verin lütfen nasıl atlattiniz neler yaptınız. Nasil başa çıktınız.?
Dava nasıl açılır nasıl ilerler tavsiye verirmisiniz avukat konusunda da . Çok yeni o yüzden saçmaladiysam affola

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten sürekli erteliyormuşsunuz, artık bu kötülüğü daha fazla kendinize yapmayın. Mutlu anne=mutlu çocuk. Bunu bilir buna inanırım. İlk olarak anlaşmalı boşanmayı teklif edin bence. Baktınız yanaşmıyor hemen gidip bir avukat bulun. Merak etmeyin böyle yaşamaktansa evde kuru ekmek yemek sizi daha mutlu edecek.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten sürekli erteliyormuşsunuz, artık bu kötülüğü daha fazla kendinize yapmayın. Mutlu anne=mutlu çocuk. Bunu bilir buna inanırım. İlk olarak anlaşmalı boşanmayı teklif edin bence. Baktınız yanaşmıyor hemen gidip bir avukat bulun. Merak etmeyin böyle yaşamaktansa evde kuru ekmek yemek sizi daha mutlu edecek.
Amin. Evet haklısınız belki de çok eminim aslında ama vedalarda hep çok kötü olurum bir insanin iyi veya kötü hayatımdan çıkmış olması beni çok derin yaralar. Anlaşmalı boşanmak için şartlar nedir vs hiç bilmiyorum aslında önce danışmak istiyorum

Öncelikle tek sorun sevgisiz hissetmeniz mi yoksa başka sebeplerde var mı ? Herşey düzelebilir durumunda ise bir ilişki terapisti ile görüşmeyi deneyebilirsiniz. En azından daha sonra denedim derdiniz. Düzelmez diyorsanız da
mesleğiniz var mı ? Öncelikle dik durabilmek için maddiyat şart. Maddi bir birikiminiz var mı? Iş bulmalısınız. Maalesef ki yeni bir hayat kurmanın temeli para.
Eski eş tazminat ve nafaka ödemeyi kabul eder mi ?
Bütün bunlara pozitif cevabınız varsa bir an önce adım atmalısınız.
Sonu ne olursa olsun size mutluluklar dilerim.

Amin. Evet haklısınız belki de çok eminim aslında ama vedalarda hep çok kötü olurum bir insanin iyi veya kötü hayatımdan çıkmış olması beni çok derin yaralar. Anlaşmalı boşanmak için şartlar nedir vs hiç bilmiyorum aslında önce danışmak istiyorum
Veda sevmiyorsanız katlanmaya devam edeceksiniz. Tabi yine bir veda yaşarsınız, kendi ruh sağlığınıza, kendinize olan saygınızla vedalaşırsınız. Anlaşmalı boşanmak için ANLAŞMAK gerekiyor.

Back
X