Bir sonraki gün önemli işim olduğunda 'uyuyamamak'

demlicaykeyfi

Ve dünya bir çölse durma. Seraba su getir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
8.810
12.560
298
İyi geceler hanımlar.
Hemen konuya giriyorum, eger ertesi gün önemli bir işim varsa, seyahate çikacaksam ya da beni heyecanlandiran bir programim varsa ben önceki gece uyuyamiyorum. Yani normalde saat 11de yatiyorsam, o zaman gece 3ü falan buluyor...

Çocukluktan beri ayni bu durum ve ne yaşarsam yaşayayim değişmedi. Ayni durumda olanlar varsa siz nasil yenmeye çalişiyorsunuz? Hele ki ertesi sabah işim erken saatlerdeyse bu uyuyamama benim için eziyet oluyor...

Okudugunuz icin tesekkur ederim :KK74:

İyi geceler hanımlar.
Hemen konuya giriyorum, eger ertesi gün önemli bir işim varsa, seyahate çikacaksam ya da beni heyecanlandiran bir programim varsa ben önceki gece uyuyamiyorum. Yani normalde saat 11de yatiyorsam, o zaman gece 3ü falan buluyor...

Çocukluktan beri ayni bu durum ve ne yaşarsam yaşayayim değişmedi. Ayni durumda olanlar varsa siz nasil yenmeye çalişiyorsunuz? Hele ki ertesi sabah işim erken saatlerdeyse bu uyuyamama benim için eziyet oluyor...

Okudugunuz icin tesekkur ederim :KK74:
Ben de böyleyim hep. Bu yüzden 30saat civarı uykusuz kalıyorum. :) Eğer biri yanımda olur ve masal anlatır yada saçımı okşarsa vaktinde uyuyabilirim :) Bi dönem de telime sesli masalları indirmiştim. Yalnızken de öyle uyuyabiliyordum ;)

Surekli ertesi gun yacaginiz seyleri dusunuyorsaniz, vucudunuz ve beyniniz rahatlayamayip, uykuya gecemiyor muhtemelen.
O esnada hicbir sey dusunmemeye calisin ve uykunuz gelmese dahi karanlik odanizda, yataginizda uzanmaya devam edin.

Demek ki yalniz degilmisim arkadaslar, yorumlariniz icin cok sag olun
Banada cok oluyor
Ne yazikki bir cozum bulamiyorum
Bazen Ilik dus falan deniyorum Ama yok Sanki beyin bilincli yapiyor
Aynen, normal gunlerde uyuyoruz da boyle bir durum olunca bu nedir ki gozlerim faltasi gibi açık =)
Ben de böyleyim hep. Bu yüzden 30saat civarı uykusuz kalıyorum. :) Eğer biri yanımda olur ve masal anlatır yada saçımı okşarsa vaktinde uyuyabilirim :) Bi dönem de telime sesli masalları indirmiştim. Yalnızken de öyle uyuyabiliyordum :KK66:
Aa iyi yontemler bulmuşsun, masali ben de deneyeyim. Muzik dinlemeyi deniyorum ama işe yaramiyor zevkle dinliyorum sabaha kadar :-)

Aynı durumdayım ve elimden hiçbirşey gelmiyor,çözüm aramiyorum bile artık.
İnsallah bu durumumuza çare olacak fikirler gelir. Ben de dayanamadim artik, sizlere sorayim dedim. Kendimi cocuk gibi hissediyorum ya.

Surekli ertesi gun yacaginiz seyleri dusunuyorsaniz, vucudunuz ve beyniniz rahatlayamayip, uykuya gecemiyor muhtemelen.
O esnada hicbir sey dusunmemeye calisin ve uykunuz gelmese dahi karanlik odanizda, yataginizda uzanmaya devam edin.
Öyle bir şey ki, mesela butun gun belki aklima gelmeyen bir çelişki ya da yapilacak iş, yataga uzaninca bir bir aklimdan geçiyor. Kafamda ertesi gun yapilacaklar listesi oluşturuyorum adeta.

Aha vallahi ben :o
Taze bir örnek vereyim bugün yds sınavım vardı ama uyuyamadım, ne zaman gözüm uykuya daldı hemen geri uyandım zorum neyse :D

Ayni durum bendede var. uyuyabilsem bile bu sefer de kalkmam gereken saatten coook erken uyaniyorum
Aynen, bazen gece uyuyabiliyorum sonra sabah abartili erken saatlerde hoop ayaktayim. Kendime sinir oluyorum =)
Bende boyleyim
kendiliginden kafam bi milyon oluyor :)
Uyu uyuyabilirsen
Uyumaya çalisinca da ters tepiyor. Ne yapacagiz bilmem.
Çocukken ben de Arefe geceleri uyuyamazdim heyecandan :)
Yaa bizde neden buyuyunce gecmedi acaba.

Aha vallahi ben :eek:
Taze bir örnek vereyim bugün yds sınavım vardı ama uyuyamadım, ne zaman gözüm uykuya daldı hemen geri uyandım zorum neyse :KK70:
İnsallah guzel gecmistir canim, işte sonra sabaha uykusuz şekilde sinava girmek vs iyi olmuyor.
Buarada sinav sorulari nasildi =) yine kasabildikleri kadar kasmişlardir =(

Bir önceki gün yorucu aktiviteler yapın çok erken kalkın gün içinde pek dinlenmeyin,uyumayın.Akşamına güzelce uyursunuz :)
Evet, mesela bunun sonraki günü de var. Bu gece geç uyudum diye sabah iyice geç kalkarsan olay kisir donguye giriyor, sonraki gun de geç kalktin diye uykun geç geliyor. O yuzden o gün ne kadar zor olsa da çok geç kalkmamaya çalisiyorsun :KK53: buarada yuruyus yapmayi denedim ama maalesef çare olmamisti.

Back
X