sana bi anne oalrak yaziyorum canim evlat olarak deil $imdi
bi anne nin istedigi tek sey evladinin mutlu huzurlu saglikli olmasidir , eminim senin annen de boyle du$unuyordu..
farzet ki o seni goruyor , boyle guçsuz olmani istermiydi
o seni daha ba$i dik , daha ayaklari yere basan bi kiz oalrak yeti$tirmedimi ?
boyle pes ettigini gorse sana kizmazmi, gonul koymazmi ..
ben $u an çocuklarimin mutlu olmasindan ba$ka hiç bi$ey istemiyorum, bide anasiz babasiz kalmasinlar istiyorum tabi o ayri konu ..
anne ne dualar et ,hayirlar da bulun, onalr içinde yapabilecegimiz $eyler SINIRLI ..
bide kendine iyi bak , sen iyi olki anneyin gozu arkada kalmasin ..
Çocukken annemin eteğinden ayrılmazmışım, ben sorunlu bir çocuktum :)
Geceleri hep annemle yatardım, korkardım tam 14 yaşıma kadar annemle yattım.
Arkasına saklanır, bide elimle geceliğini tutardım, gitmesin diye. İlle annem olacak, kardeşim veya babam olmaz..
Hiç unutmam daha 12 yaşlarında falanım, kız kardeşimle oturuyoruz ben birden ağlamaya başladım anneme, babama bir şey olursa diye?
Annem geliyor ne oldu siz niye ağlıyorsunuz diyor, biz söyleyemiyoruz..
Psikiyatr psikiyatr gezdim, en son 16 yaşında çok sinirli olduğumdan doktor bir ilaç vermişti, sinir anında farketmeden dozunu kaçırmıştım (suya ekleniyordu) hastanelik oldum.
Canım benim o kadar korkmuştu ki, kasılmalarımın ölümle sonuçlanabileceğini doktor söyleyince, annemin o bakışlarını hiç unutmuyorum..
Bir günde okuduğum şehirden geliyorum, otobüse binicem dedim şarjım bitti, sabah aramışlar ulaşamamışlar ağla, ağla evde ben her şeyden bir haber tabii.
Elimde bavul eve geldim annem telefonla konuşuyor, şükürler olsun geldi, geldi kızım diye.
Ben şaşkın merdivenleri çıkarken, boynuma atladı kızım çok korktum sana bir şey oldu sandım diye ağlıyor..
Her şeyimdi o benim, sevincimde üzüntümde tek dayanağım oydu, şimdi belki görünmeden gölge ediyor bize bilmiyorum..
Bazen üşüdüğümü hissediyorum uyanıyorum gecenin bir yarısı, annem olsa şimdi üşümezdim gece kaç defa bizi kontrol etmeye gelir, üzerimizi örterdi.
Annelik çok büyük fedakarlıkmış,
Tartışırdık bazen, bir gün aaaah bir zamanlar annem böyle böyle demişti dersiniz, çok ararsınız beni demişti.
Çok arıyorum annem, öyle çok arıyorum ki, o kadar çok hak veriyorum, özlüyorum ki seni, keşke zamanı geri alabilsem keşke..
Keşke koluma gir desen yine, karşıdan karşıya geçerken çocukmuşum gibi kolumu sıkı sıkı tutsan yine, keşke evden her çıktığımızda babamla bize el sallasan, hayır dualarını alsam..