• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

yok ben affedemem
o kadar iyi bir insan değilim

Konuyu bilmiyordum yalnız ben :ssz:
O kızın yaptığı çok fenaymış yaa, yorumları okuyunca gördüm kusura bakmayın.. Ben de affedemezdim bunu ama kötülük de yapmazdım, umursamazdım sanırım, düğüne falan gitmezdim, belki siz ona karşı sinirlendikce o daha mutlu oluyordur sizi sinir ettiği için

napacam onla
kaynımın nişandan önceki günlerde hayat kadını ararkenki loglarımı göndereyim yoksa kaynımın face duvarına yosmanın eski manitasıyla otelde çekilmiş resimlerinimi atayım erkes görsün :ssz:

Hepsini at iste hem ip olmadığı için senin olduğunu kantlayamazlar:ssz:

Kayin psikopatmis sozlerimi geri aliyorum.. Carrie torpili sana patlatalim :27::27::27:

düğüne git fotoğrafları bastırıp. yere bişey düşmüş gibi yap cantandan dökülsün telaşlan yalandn falan bana bunları biri gönderdi de eski sevgilisiymiş bu kızın de beni tehdit etti de o düğüne engel olacaksın dedi ama ben yapmayacaktım yanlıslıkla döküldü de sadece kıza gösterip uyaracaktım de :9:

evlendıkten sonrada devam edecek bu kadın, carrıe işin zor. aileler arasında böyle sorunlar hıc ıyı olmuyor. eşin düğüne giderse ki, gidecek mecburen... düğünden sonrasını düşünmen gerekecek. kıza ne yapabılırsın? şuan hiçbir şey...kısasa kısas yaparsın ancak, görümcene etrafa onu kötülemek.. ama insanların beynını ıyı yaptıysa bu ters tepebılır, bu sefer de kıskanıyor derler..o kaltaga demezler yapınca, ama sana derler.. çünkü kötüler kazanır her zaman

( ne küfredesım varmıs heee, iyice bozdum agzımı :60: )

Son düzenleme:
aynen böyle. %100 katılıyorum. ama ne yapsam bilmiyorum

Düğüne süslenip püslenip bembeyaz dantelli falan bir kıyafetle katıl gelini geride bırak:27: Hatta her ne içiyorsan gelini kutlamak için yanına gittiğinde üstüne dök, düğününde de çıplak dolaşsın seviyormuş madem:51:

evlendıkten sonrada devam edecek bu kadın, carrıe işin zor. aileler arasında böyle sorunlar hıc ıyı olmuyor. eşin düğüne giderse ki, gidecek mecburen... düğünden sonrasını düşünmen gerekecek. kıza ne yapabılırsın? şuan hiçbir şey...kısasa kısas yaparsın ancak, görümcene etrafa onu kötülemek.. ama insanların beynını ıyı yaptıysa bu ters tepebılır, bu sefer de kıskanıyor derler..o kaltaga demezler yapınca, ama sana derler.. çünkü kötüler kazanır her zaman

( ne küfredesım varmıs heee, iyice bozdum agzımı :60: )

hani sen kısaltmayla falan sansürlü yazıyodun demin, noldu onlara:1::1::1:

Allaha havale et kötülügün sonu yok be bacım ugrasanla ugrasılır itinayla ama sen bilirsin

Seker kissss

Back
X