Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinligin ustune umumi tuvalet kuralim![]()
valla mı?zevkle :))))))))))
Aslinda git kendinede boyle beyaz cok sk bi kiyafet ol dugunde esinle guzelce eglen,
tebrik ederkende bunun elini iyice sk anlasin..
taki olarakta sahte altin tak hahahaha![]()
yok ben affedemem
o kadar iyi bir insan değilim
Twitterda fake hesap ac![]()
ben o çingenenin ayağına gitmem
yemin ettim
napacam onla
kaynımın nişandan önceki günlerde hayat kadını ararkenki loglarımı göndereyim yoksa kaynımın face duvarına yosmanın eski manitasıyla otelde çekilmiş resimlerinimi atayım erkes görsün![]()
Simdi bi haber izledim sinirlerim zipladi sen bana gonder bu sinirle ben hallederim![]()
aynen böyle. %100 katılıyorum. ama ne yapsam bilmiyorum
Simdi bi haber izledim sinirlerim zipladi sen bana gonder bu sinirle ben hallederim![]()
Hepsini at iste hem ip olmadığı için senin olduğunu kantlayamazlar![]()
evlendıkten sonrada devam edecek bu kadın, carrıe işin zor. aileler arasında böyle sorunlar hıc ıyı olmuyor. eşin düğüne giderse ki, gidecek mecburen... düğünden sonrasını düşünmen gerekecek. kıza ne yapabılırsın? şuan hiçbir şey...kısasa kısas yaparsın ancak, görümcene etrafa onu kötülemek.. ama insanların beynını ıyı yaptıysa bu ters tepebılır, bu sefer de kıskanıyor derler..o kaltaga demezler yapınca, ama sana derler.. çünkü kötüler kazanır her zaman
( ne küfredesım varmıs heee, iyice bozdum agzımı)
onlar çok ağır, açık açık yazılmazhani sen kısaltmayla falan sansürlü yazıyodun demin, noldu onlara![]()
ipmi bulurlar belki
çok garıp o kısmı gercekten... karısı olacak haspa, abısıne çıplak fotolar yolluyor ve kardeş '' bunda ne var, kötü niyet yok'' dıyorkaynında ne genişmiş arkadaş salon salomanje![]()