• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
Iyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor

Iyi geceler şık bayanlar. Birsey soracam. Kötülük mu allaha havale mi? birine acayip kötülük yapasim geliyor
allaha havale etme, sistemın sana geri dönüşü yıllar sonra için soguduktan sonra oluyor
hatta senın bıle haberın olmuyor. sen geçmişinden başla kötülüğe :ssz: deeveye diken, adamı sss..... kn yaranır

Son düzenleme:
en güzeli havale aslında da
ben olsam kendimi tutamam kötülük ederim

benim havale edecek yerim olmadığından ya k.. g... diyorum ya da usulünce cevap veriyorum. ama cevap vermek, utandırmak dışında somut olarak asla kötülük yapmam.

ya koyver ya da haddini bildir. :d

Son düzenleme:
Hemfikirsek sorun yok. Şimdi nasıl yapacam o kötülüğü onu ogreteceksiniz bana

Kotuluukkkk 😈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu pis bi konu ve ouslada kavga ettim. Durun pc den gireyim burdan yavaş yazıyorum. Sen bi özet yapabilirsin surr geliyorum simdi

Konu pis bi konu ve ouslada kavga ettim. Durun pc den gireyim burdan yavaş yazıyorum. Sen bi özet yapabilirsin surr geliyorum simdi
sen daha ıyı yapıyordun :27:

kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldan :D sonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!! :D
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar ) :27:

Son düzenleme:
sen daha ıyı yapıyordun :27:

kızlar, carrıenın kaynıyla arası kötü, kaynının da cıngene huylu bır nısanlısı var. kız sevılme manyagı
ortalıgı karıstırıyor... carrıenın eşine cıplak mı desem, bikinili mi desem foo gonderıyor sanaldan :D sonra kaynına kadar gııdyor ve kaynı dıyor kı: ne var bunda ? kız foto atmıs kötü düşünmeyın hemen!! :D
sonra carrie kıskanclık damgası vuruluyor sanırım. görümceye de dedıkodular yapılıyor bu arada.
( hatırladıgım bu kızlar ) :27:

doğru hatırladın özet bu saol canım :ssz:

Back
X